RE: كارت تبريك عيد نوروز *1*
<p align=left><font size=2><marquee style="COLOR: #0000BC" direction=right bgColor=#32CD32 behavior="alternate">
:72::72::72::72::72:</marquee>
تــا لار گــفـــتگــوي هــمــدردي
<p align=left><font size=2><marquee style="COLOR: #0000BC" direction=right bgColor=#FFFFFF behavior="alternate"> من هم ضمن تبريك عيد نوروز و سال1388 به دوستان عزيزي كه در تالار حضور دارن *** يادي مي كنم از دوستان قديمي كه الان در جمع ما نيستن : خانم شاد ، خانم زيبا ***خانم آتنا ***خانم زينب*** آقاي 118***خانم ناديا*** خانم آهو***خانم ستاره***خانم دانا *** خانم فاطمه psy166*** دوست دارم همگي همديگه رو تو روز عيد حلال كنيم*** واسه هم دعاي خير و آرزوي خوشبختي كنيم ***انشاءالله كه همه در پناه خداوند متعال پاينده باشيد*** و جزو رهروان و ياران آقا امام زمان (عج) باشيم***
</marquee>
تــا لار گــفـــتگــوي هــمــدردي
<p align=left><font size=2><marquee style="COLOR: #0000BC" direction=right bgColor=#FF0000 behavior="alternate">
:203::203::203::203::203:</marquee>
عید همه مبارک . مطمئنم که سال خوبی را آغاز می کنیم و با تمام انرژی به جلو می رویم تا به اهدافمان جامع عمل بپوشانیم و هر روز برگ زندگیمان را پر بار تر از دیروز کنیم . مطمئنم در سال جدید توانایی هایمان افزون خواهد شد و دلهایمان سرشار از محبت و شادی خواهد بود . مطمئنم که سال جدید سال رزق و روزی است برای همه ی هموطنان و دوستان مهربانم در تالار و با ز مطمئنم که امسال با توان بسیار زیاد به مقابله با مسائل و مشکلات می رویم و سربلند بیرون می آئیم . دلتان خوش و سراسر امید . به امید ایرانی سر بلند و سرافراز ، نوروزتان پیروز .
:72::72::72::72::72:
بهار آمد بتا برخيز و صحرا را تماشا كن.....
به دشت و كوه بنگر خرمي بين سير دريا كن.....
عيد همگي مبارك .... :43::43::43: دوستاي خوب تالار همدردي عيدتون مبارك ....
واسه همتون دلي شاد لبي خندون و تني سالم آرزو ميكنم...
اين عيد و اين سال نو با همه سال نوهاي ديگه واسه من متفاوته ....
آخه اين اولين باره كه سال نو رو در جمع يك تالار همدردي زيبا و دوستاني دوست داشتني تجربه ميكنم....
واقعا خوشحالم كه در بين شما دوستان عزيز و مهربون و فعال و هنرمند هستم... الهي همتون به آرزوهاي قشنگتون برسين....
بازم عيدتون مبارك ....
آرمان عزيز مرسي مثل هميشه كارات قشنگه.... عيدت مبارك ....:72:
اميدوارم حال دوست خوبمون شاد عزيز هم هرچه زودتر خوب بشه و بهار رو در جمع ما باشه....:203: