+من و احساسات و خواستگارام
سلام ،من 5 ماه با کسی دوستم که اولش اصلا بحث ازدواج نبود ولی الان احساس می کنم قصدش عوض شده ولی موقعیت جالبی نداره ، الان کسی بهم پیشنهاد ازدواج داره میده که مو قعیتش بهتره ،ولی خوب یه سری از آرزوهام که نمی دونم واقعی یا غیر واقعی باید کنار بذارم و وارد زندگی شم، البته دوست نامزد دوستمم بهم پیشنهاد داده البته روابط راحت تری می خواست که من قبول نکردم خودش گفته به خاطر من کمتر میاد منو ببینه تا موقعیتش بهتر شه با خانوادم صحبت کنه، من بین سه نفر گیر کردم تقصیر خودم ،با همشون می خوام تموم کنم احساس عذاب وجدان دارم ، نمی خوام نا مردی کنم، به جون خودم دوست نامزد دوستم یک ماه دنبالم بود تا باهام رابطه پیدا کنه، قیافه ی خوبی هم دارم می ترسم به خاطر این باشه دنبالمم، بگین چیکار کنم ،موقعیت سومی از همشون بهتر ه ، خانواده های همشونم در سطح خانواده ی خودم هستند، مرسی
RE: من و احساسات و خواستگارام
البته روي اين حرف من اصلا حساب باز نكنين ولي اگر انتخابتونو ميخواين محدود به اين سه نفر كنين. مورد سوم از همش بهتره.
چون:
اولي كه مسوليت پذير نيست.
دومي كه محدوديت براي شما تعيين ميكنه و با توجه به نوشته هاتون فكر كنم اين با خصوصيات اخلاقي شما سازگار نباشه.
و اما سومي. قبل از حضور شما در زندگيش آدمه هدفمندي بوده و با توجه به فرمايشات خودتون توي عمل دوست داشتنشو ثابت كرده. من خودم به شخصه معتقدم دوست داشتن به عمله نه حرف. اين رو هم در نظر بگيرين كه ممكنه تظاهر كرده باشه. (اصطلاحا هنرپيشه خوبي باشه!)
در هر حال بدترين و نامعقولانه ترين راه عجله است.
سلام znt
به نظرم شما برای حل مسائل خود نیاز به شیوه حل مسئله و هوش هیجانی بالا دارید. در حالیکه اکنون روی احساسات خود متمرکز شده اید.
من ضمن تائید fnh63 که خیلی قشنگ پاسخ دادند تاکید می کنم ابتدا باید از عجله دست برداری.
اگر پست قبلی مرا مطالعه دقیق کرده باشید. تاکید کردم که حتما باید اطلاعات و آگاهی خود را بالا ببرید. برای این کار باید مدتی را در تالار گشت بزنید و مقالات مربوط به ازدواج و معیارهای ازدواج را دقیق مطالعه کنید.
اما اگر خیلی عجله دارید و نیاز به دخالت مستقیم متخصصی در تصمیم گیری دارید. نیاز است با مراجعه به یک مشاور خانواده به صورت حضوری با توجه به جزئیات مسائل خود نظرخواهی کنید.
ييخشيد اما من كه نه هنوز ازدواج كردم نه موردش پيش اومده چون سنم هنوز كمه ولي يه پيشنهاد بهت ميكنم خوب به مسئله فكر كن و عجله نكن و فكر نكن كه فقط اينا بايد همسرت بشن اگر هم عذاب وجدان داري تقصير خودته نبايد با همشون جوري رفتار كني كه فكر كنن قسط ازدواج داري بايد از اول رابطه باهاشون در ميون بذاري حالا خوب فكراتو كن شايد هيچ كدمشون بدردت نخورم !!!!!!