در مورد وسواس موچینی چه میدانید؟
2 یا 3 ماه پیش توی یه شبکه تلوزیونی مشاور خانواده در مورد تاثیر دعوای زن و شوهر بر روی فرزندان یه مثالی زد
میگفت یه دختر 8 یا 7 (سنش یادم نیست) اورده بودن که این دختره موی سرشو در می اورد و مینداخت زمین ( مشاورمی گفت ما میگیم وسواسس مو چینی)
طوری که یه قسمتی از سرش دیگه مو نداشت می گفت من از پدر و مادرش پرسیدم جلوی این بچه دعوا کردین یا نه؟ گفتن نه ما تو اتاقمون دعوا میکردیم بچه هم تو اتاق خودش بود میگفت بچه میگفت هی خواب میبینم خونمون آتیش میگیره و..........
تا این حد یادم مونده بود هاااااااااااااااااااااااا ا
نمیدونم اینجا باید میگفتم یا یه انجمن دیگه؟
کسی در مورد وسواس مو چینی و درمانش(فکر کنم درمانش همان ترک عادت باشه) چیزی میدونه؟
RE: در مورد وسواس موچینی چه میدانید؟
خیلی با حال بود!!!!!!!!!!!
ولی از شوخی گذشته این که چیز عجیبی نیست کاملا معلومه که کسی که اینکارو می کنه دچار اضطراب شدیده درست عین کسانی که نا خنشونو اینقد می جوند که به خون می افته و شکل انگشتاشون عوض می شه یا کسانیکه نمی تونن 5 دقیقه یه جا آروم بشینن یا کسانی که ته مداد می خورن یا کسانیکه انگشتاشونو مدام می شکنن >منظورم اینه که هی باش ور میرن که صدای استخوناش در بیاد و.........
هر کسی یه جور بروز می ده.
درمانشم که کاملا معلومه درمانش درمان اضطراب شخصیه که درگیره توسط روانکاو وروانپزشک و شاید با دارو
میخواستم به زن و شوهرا بگم که دعواشون چقدر رو بچشون تاثیر داره
حالا این مثالی که مشاور خانواده زده یه جرو بحث و دعوا (اونم با صدای آروم )تو اتاق خودشون(زن و شوهر ) بود که رو بچه تاثیر گذاشته
f_z عزیز
یعنی این انگشت شکستن واقعا از اضطرابه؟
نمیشه گفت عادت؟
یکی از دوستای من انگشتاشو مدام میشکنه به قول خودش براش لذت بخشه علاوه بر انگشتای خودش انگشتای دیگرانو هم میشکنه
به نظر من این عادات شاید از یه اضطراب یا ترس شروع بشه شاید هم اون ترسه یا اضطرابه بعده مدتی رفع بشه ولی این عادته(وسواس موچینی _ شکستن انگشتا_ته مداد خوردن و.................) باقی میمونه
پس بعده درمان ترس و اضطراب باید ترک عادت بشه
سلام دوست عزيز
اين اختلال يعني وسواس كندن مو يا (تريكو تيلو مانيا) جزو اختلالات اضطرابي است و زمينه آن اضطراب هست و در مواقعي كه فرد دچار استرس هست بعنوان روشي براي كاهش استرس شروع شده و بتدريج به يك عادت يا وسواس تبديل مي شود كه البته در شرايط استرس آميز افزايش مي يابد برخي از علايم آن عبارتند از:
فرد مكررا موهاي خود را ميكند بطوريكه پوست سر بتدريج مشخص ميگردد
قبل از كندن مو و يا زماني كه براي انجام ندادن آن مقاومت ميكند دچار اضطراب مي شود
آرامش بعد از كندن مو معمولا با احساس گناه و ناتوني همراه است
عملكرد اجتماعي و شغلي وي دچار اختلال ميگردد
درمان هرچقدر سريعتر شروع شود موفق تر خواهد بود و براي درمان مراجعه به روانشناس توصيه ميگردد
در درمان اين اختلال ابتدا كاهش اضطراب مدنظر هست (ريشه يابي اضطراب و رفع آن) و سپس از طريق روشهاي رفتاري به كاهش اين رفتار كمك مي شود.