+اختلاف و دعوابا مادرشوهرم دارم
سلام
من از سایتتون خیلی ممنونم
الآن به اندازه دنیا دلم گرفته. مادر شوهر من خیلی تو کار ما فضولی میکنه از شام خوردن بیرون تا کجا خوابیدنمون من حتی وقتی دارم با شوهرم صحبت میکن داره نگامون میکنه و میپرسه چی؟ حتی برادر شوهرامم دخالت میکنن بعضی وقتها شوهرم جوابشونو میده ولی بیشتر وقتها هیچی نمیگه وقتی هم بهش اعتراض میکنم ناراحت میشه ولی باور کنید من خیلی داغونم نمیدونم چه کار کنم شما زا به خدا مرا راهنمایی کنید یه دفعه هم با مادر شوهرم دعوام شد که تا مرز جدایی رفتم البته چون شوهرم پشتم بود نتونست کاری کنه . ناگفته نماند که به روابط ما خیلی حسادت میکنه.
RE: اختلاف و دعوابا مادرشوهرم دارم
سلام الينا
شما كه مگه با هم زندگي ميكنيد.
چون تا بيرون رفتن و خوابيدن سوال پرسيده ميشود
جانم بگويد
كه من هم زياد ازخانمم سوال ميكردم ولي او ناراحت ميشد و ميگفت فضولي ميكني ولي بگم كه قضيه فضولي نيست بعضيها عادت به سوال پرسيدن دارند.
خيلي خونسرد باشيد اصلا دعوا نميكردي چون اين ضعف شما را نشان ميدهد
به نظر شما شوهرتان چه فكري مي كند ميدانيد شوهرتان بين خانواده و شما چه عذابي ميكشد.
پس درست بيانديشيد و حساس نشويد
با تشكر برادر كوچكتان مهدي
salam elina joon manam daghighan ba in mozoo moshkel daram amma begam ke hich vaght ba shoharam bahs nakardam chon tassavori ke oon nesbat be man dare kharab mishe shayad bayad roo hesabe kam farhangishoon bezari madare shohare man hatta too entekhabe farshe khooneye man dekhalat mikone va inam begam ke in vasat shohare ke azab mikeshe chon mimoone kodoomo entekhab kone va entekhabe har yek baese azare yeki dige mishe faghat bayad ba zaboone charb shohareto rah bebari ta shoharet ghabool kone ke moghaser madareshe nato dar gheyre in soorat moghaser to mishi ba tashakor hamdardet nastaran
ممنونم نسترن جان
من خیلی وقتها هیچی نمیگم ولی یه وقتهایی هست که دیگه از دستش گریه میکنم
من نمیدونم بعضا آدها از اون دنیا نمیترسن