RE: نمیدونم باید چیکار کنم؟
دوست عزیز
بهتر نیست بیشتر با هم صحبت کنید ؟تا اینکه بخواهید دور بیاستید و تنها از روی شک و گمان قضیه را بررسی کنید .بهتر است قبل از اینکه دیگران بخواهند با دخالت هایشان مسیر این آشنایی را منحرف کنند خود شخصا وارد عمل شوید و رو در رو با طرف مورد نظرتان به گفتگو بنشینید.
موفق باشید.
سلام
دوست من میشه بگی وقتی داشتی شماره میدادی چی گفتی ؟ فقط گفتی به من زنگ بزن ؟
به نظر من این رابطه برای اون خانوم حکم بازی داره.......حواست باشه دخترا وفتی توی شور و هیجان جوونی کردنن اگر نیتت کامل و مستحکمه بهتر به طرف این دخترا نری.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
دوست من میشه بگی وقتی داشتی شماره میدادی چی گفتی ؟ فقط گفتی به من زنگ بزن ؟
سلام
بهش گفتم مدتی که تو دانشگاه میبینمتون میخواستم بیشتر با هم آشنا بشیم.
سلام
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم راهنماییم کنید.:54:
شاید از ایجاد رابطه پشیمون شده مستقیم و بدون واسطه با ایشون صحبت کنید البته اگر قصد ازدواج دارید.
این بار که دیدیش برو جلو و باهاش صحبت کن دلیل زنگ نزدنش رو جویا شو
وقتی که دیدی دوستاش دارن آمارت رو می گیرن ببین کدومشون داره این کار رو می کنه توی یه فرصت مناسب بکشش کنار و بهش بگو من شماره ام رو دادم به این خانم لزومی نداره کسی رو بفرسته که ته و توه منو دربیاره سئوالی داره زنگ بزنه بپرسه یا نه اس ام اس بزنه من زنگ میزنم بهش
سعید جان تکلیف خودت رو زودتر مشخص کن نذار این دختر بیشتر از این توی ذهنت پر و بال بگیره
گریه نکن داداشی می دونی من به شخصه
اگه پسری جسارت داشت و می یومد بهم شماره می داد هیچ وقت فکر نمی کردم واسه ازدواج من رو می خواسته و بیشتر فکر می کردم خیلی واسش عادیه این جور ارتباطات و اصلا بهش فکر نمی کردم و دیگه محل نمی دادم بهش... حتی اگه ازش خوشم می یومد.
شما باید قبل از اقدام به هر کاری طرفو دقیق بشناسید. سعی کنید واسه ازدواج خیلی عاقلانه و محترمانه عمل کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
گریه نکن داداشی می دونی من به شخصه
اگه پسری جسارت داشت و می یومد بهم شماره می داد هیچ وقت فکر نمی کردم واسه ازدواج من رو می خواسته و بیشتر فکر می کردم خیلی واسش عادیه این جور ارتباطات و اصلا بهش فکر نمی کردم و دیگه محل نمی دادم بهش... حتی اگه ازش خوشم می یومد.
شما باید قبل از اقدام به هر کاری طرفو دقیق بشناسید. سعی کنید واسه ازدواج خیلی عاقلانه و محترمانه عمل کنید...
سلام :72:
ممنون از راهنماییتون.ولی قبل از اینکه بهش پیشنهاد بدم مدتی زیر نظرش داشتم.دختر خوب و نجیب و با حجابی.فقط خیلی شیطونه.