صداقت يا سياست ؟ نظرشما چيه؟
دوستان عزيز
حتما شما هم بارها شنيده ايد که برخي به دوستان توصيه مي کنند که با همسرت يا خانواده همسرت با سياست برخورد کن.
مثلا ميگن دختر يه کم سياست داشته باش ، انقدر ساده نباش و...
مي خواستم ببينم نظر دوستان برا زندگي مشترک کدوم استراتژيه صادقانه با همسرمون برخورد کنيم يا با سياست؟
ازسياست همون برداشتي که به ذهنتون مياد درنظر بگيرين.
خودم هم بعدانظرمو ميگم.:72:
RE: صداقت يا سياست ؟ نظرشما چيه؟
سلام
بهترین سیاست ، صداقته.
باور می کنی؟
با سلام
صداقت بهترین سیاست است.شک نکن.
سلام
به نظر من هر دو حالت خوبه، بعضی وقتا اگه شرایط زندگی ایجاب می کنه که حتما باید صداقت داشته باشی خوب بهتره که داشته باشی، اما بعضی وقتا هست که اگه سیاست نداشته باشی زنگی شاید دچار تنش بشه، آخه همه چی که دست ما نیست طرف مقابل شاید اون لحظه که تو میخواهی صداقت به خرج بدی و باهاش روراست باشی به خاطر اینکه از کارت یا حرفت عصبانی میشه حسابی بهم بریزه و مقدمه ای برای یک اختلاف بزرگ باشه، من این موضوع را به واقع در زندگی خودم تجربه کردم، یعنی بعضا طرف مقابلت غیر مستقیم ازت میخواد که باهاش خیلی رو راست نباشی و حتی شاید اصلا طرفت مستقیما هم بهت بگه که این حرفارو به من نگو یا جلوی من اینکارو نکن .... یعنی چی؟!.... یعنی ازش قایم کنی.
یک چیز دیگه:
اون سیاستی که می گن باید در زندگی داشت به معنای کلاه گذاشتن سر شریک زندگی نیست بلکه درست رفتار کردن در شرایط حساس و کلیدی و میگن سیاست. مثلا: یکی از اقوام شوهر با کنایه حرفی به خانم می زنن و تقریبا هم نیش دار هست: خانمی که سیاست داره به دل نمی گیره و حرفی به شوهرش نمی زنه و موضوع تموم میشه میره ولی اونی که سیاست نداره و بهش برخورده سریع میره به شوهر میگه و یک دعوایی راه میوفته که من نگفتم چرا تو گفتی.این رو میگن سیاست.
سلام
من فکر میکنم صداقت مهمتر از هر چیزه اما اگه صحبت از سیاست میشه منظور اینه که گاهی صداقت زیاد باعث دلخوری یا سوء تفاهم میشه و یا گاهی نگفتن مطلبی از گفتن آن بهتر است پس این جا باید کمی عاقلانه تر برخورد کرد ممکنه نیاز باشه مطلبی رو همون موقع گفته نشه چون شرایط مناسب نیست و ممکنه جنجال بشه یا باید کمی صبر کنیم و خودمون رو آروم کنیم چون اون موقع عصبانی هستیم و ممکنه مطلب رو طوری بیان کنیم که خودمون میخواهیم و باز هم همه چیز خراب بشه. در کل من با سیاست در زمانی که به نفع اوضاع و بهبود شرایط باشه موافقم. وقتی میگن دختر سیاست داشته باش یعنی صداقت این نیست که هر چیزی رو بزاری کف دست شوهرت. مامانت ال خواهرت بل... چون مردها از حرفهای خاله زنکی بدشون میاد و همیشه هم نمیتونند به ما کمک کنند گاهی خودمون باید سیاست داشته باشیم و به قول معروف زرنگ باشیم و خودمون از پس کارها بر بیاییم که شوهر بیچاره دچار دوگانگی بین خانوادش و همسرش نشه!!! صداقت یعنی دروغ نگفتن اما هر راستی رو هم نباید گفته بشه (بنا بر شرایط).
صداقت قویترین سلاح و محکمترین دژه. چون گارانتیش با خداست.
صداقت یعنی دروغ نگفتن و سیاست یعنی نحوه صداقت!
هیچوقت دروغ نگو که وقتی دروغت بر ملا بشه واقعیتهات هم دروغ میشه(صداقت) حالا می تونی بسته به شرایط بعضی از راستهای زندگیت رو نگی یا به نحوه ای غیر مرسوم بیان کنی (سیاست)
و یه نصیحت خواهرانه! هیچوقت با خودت سیاست نداشته باش و آینه خودت باش
سیاست از روی عقله و صداقت نوعی احساس کدام بهتر است ؟
زندگی ترکیبی از هردو است ولی چیزی که من به آن اضافه میکنم مدیریت است که ضلع سوم و بلکه اساسی زندگی است که :
کجا سیاست کجا صداقت یعنی کجا احساسات و کجا عقل !!
عقل می گفت که دل منزل و ماوای من است
عشق می گفت که یا جای تو یا جای من است