RE: کی چقد ما رو می خواد؟
همه تو کف موندین نه؟
مگه کم آوردین جواب نمی دین؟ با سابقه ها؟ ای داد! آبروی سایت رفت!
موفق باشید.
یاعلی:72:
سلام خدمت عزيزانم:43:
mke عزيزم بايد بگم كه يه ضرب المثل قديمي ميگه:
((از كوزه همان برون تراود كه در اوست))
ماه هيچ وقت پشت ابر نميمونه و اگر شما در رفتار طرف مقابلتون دقت كنيد كاملا ميتونيد متوجه درون او بشيد،
نا گفته نماند كه استثنا بسيار وجود دارد چه بسا افرادي كه به هيچ وجه از ظاهرشان نميتوان به باطنشان پي برد،
ولي در كل معمولا اگر علاقهاي در طرف مقابل نسبت به انسان باشد،ناخودآگاه شما براي آن فرد مهم ميشويد،
فقط كافيست هنگاميكه با او هستيد گل سرخي:72: را نوازش كره و ازعمد دست خود را به يكي از خارهاي آن گل بزنيد و بلند بگيد آخ!!!
آنوقت با عكس العمل طرف مقابل به سهولت ميتوان به احساس او پي برد
ببخشيد راه حلي كه گفتم يك مقدار عجيب بود ولي تجربه اين را ثابت كرده كرده است البته در مورد خودم
موفق و پيروز باشيد
يا حق
سلام mkh عزیز!
برای این سوال هراز جور جواب میشه بدین ولی ما اگه بخواهیم کاری انجام بدیم اول باید از نیت درونی خودمون اطمینان حاصل کنیم بخصوص آقایون!چون اگر برفرض محال! نظر یه خانمی هم برای یه مدت آشنائی مثلا مساعد هم باشه ولی بعد بفهمین کم آوردین و واقعا نمی خوایدش یا اینکه علاقه مندی هم پیش بیاد و بعدا با هر مشکلی بگین ما از اول هم مال هم نبودیم که میشه هیچ در پوچ برادر عزیز!
برفرض هم که خودتون از خواسته قلبیتون مطمئن بودین باید یه مدتی درباره موضوعات معمولی و بعد کم کم پای مسائل عاطفی رو پیش بکشید.در کل باید مهارت گفتگو وصبر و حوصله پذیرش واقعیت روداشته باشید واز ابتدا به پایان نیندشید!
موفق باشید!
دوستان اولا خدا می دونه نه به کسی علاقه مندم نه چیزی! فقط چندنفری هستن من نمی تونم فکرشونو بخونم اینه که آزارم میده!
در ضمن سوال رو خوب بخونید! نباید بفهمه! نمیشه از این حرفا زد! کسی قصد ازدواج یا دوستی نداره اگرم داره فعلا نمی تونه بگه! منتظر نظرات شیواتون هستم. از نیلوفر و آقا محمد عزیزم تشکر می کنم.
موفق وشاد باشید.
یاعلی:72:
سلام دوست عزیزم"mke"بابا این قدر سوال های سخت نپرس...نمی تونیم جواب بدیم بد میشه ها.....
دوست عزیزم پارامترهای زیادی وجود داره......اما در مورد افراد مختلف پارامترهای متفاوتی وجود داره....چون عقاید متفاوتن....
حالا اگه شما در مورد شخص مورد نظرتون کمی بیشتر توضیح بدید شاید ما هم بتونیم بهتر راهنمایی کنیم....ممنون
سلام
اولا این نوع کارآگاه بازی یه کوچولو خطرناکه اما تجربه یکی از دوستان را می گم :
از طریق دوستان صمیمی اش وارد می شین البته باید دوستش اطمینان داشته باشین که لوتون نده ! دوستش خیلی راحت با بحث و شوخی می تونه نظر بنده خدا را در مورد شما بفهمه . فقط یه هشدار که اونم از تجربه دوستانه : " بپایید اون کسی که بناست کارآگاه بازی دربیاره خودش نسبت به شما احساس علاقه ای نداشته باشه !!! "
( از ارائه توضیحات بیشتر در مورد این تجارب دوستان معذورم ! )
سلام mke
من شاید دهها مورد به این سئوال و سئوال دیگری كه می گوید چگونه احساسات خودمون را نشون بدهیم جواب دادم.
اساسا این سئوال اشتباه هست. مخصوصا با این توصیفات كه شما گفتید.
شما چه كار دارید به ذهن و احساسات مردم!!!!؟
آن هم وقتی كه نه مسئله ازدواجی هست یا ....؟!!!
حتی وقتی بحث ازدواج هست، كمترین فایده رو این سئوال و جوابش داره؟! كه اصلا ارزش طرح هم نداره.
چون اگر شما بحث ازدواج و خواستگاری باشه،تا احساس مثبت نسبت به هم نداشته باشید جواب ok اولیه به هم نمی دهید. كه تازه نقطه صفر برای شناخت و ازدواج شروع می شود و ادامه می یابد.
اما در غیر فرایند ازدواج ، فكر به این سئوال و پیگیری جوابش ،آغاز درگیری های ذهنی و مشكلات بعدی هست.
ضمیر ناخودآگاه ، ما را به سوی لذتهایی سوق می دهد ،كه توجیهات به ظاهر منطقی آنرا پوشش می دهد،لیكن در نهایت جز رنجش نتیجه نهایی آن نیست.
(بحث ازدواج،خواستگاری، شناخت و ارتباطات آن از این سئوال شما جداست)
خیلی محترمانه به طور غیر مستقیم به طرف برنخوره یا به کمک واسطه مطمئن
فرض که شما از احساس طرف مقابل با خبر شوید. خوب چه میشود؟ اینکه او از شما خوشش می آید یا نمی آید چه تاثیری بر تصمیم شما میتواند داشته باشد؟ اگر میخواهید این را بفهمید که پا پیش بزارید این ملاک نیست! ممکنه دختری که الان به شما حسی نداره وقتی شما جلو برید احساسش به شما عوض شد و برعکس. اگر هم میخواهید همینطوری و بی دلیل از احساس کسی با خبر شوید که چه فایده ای دارد؟ اگر هم میخواهید بدانید چقدر برای دیگران مهم هستید خوب از روی رفتار و طرز برخورد میشود فهمید.
حالا من یک راه پیشنهاد میدم شما جلوی دختر مورد نظرتان از یک دختر دیگه صحبت کنید ببینید برق حسادت یا کنجکاوی را در چشمانش میبینید یا نه؟ یا با تلفن همراهتان طوری صحبت کنید که انگار یک دختر پشت خط است! البته این روش خطرناک است چون ممکنه دختر مورد نظرتون از دست شما عصبانی بشه یا ازشما بدش بیاد و نظرش عوض بشه! و یا اگه دختر زرنگی باشه باز هم نمیتونید ازش عکس العملی ببینید!