</div>
سلام :
<p><font style="BACKGROUND-COLOR: #00ffff" color="#000080" size="4">_به نظر شما دوستان فرق زندگي کردن با زنده بودن چيه؟!!.</font></p>
نمایش نسخه قابل چاپ
</div>
سلام :
<p><font style="BACKGROUND-COLOR: #00ffff" color="#000080" size="4">_به نظر شما دوستان فرق زندگي کردن با زنده بودن چيه؟!!.</font></p>
به نظر من زندگی یعنی حس بودن. آرامش داشتن. از بودن خوشحال بودن. لذت بردن از تمام دقایق .
زنده بودن یعنی بی هدفی. نا امیدی و تکرار کار های تکراری و روزمره.
بنظرم زندگی کردن نوعی زنده بونه......هر چی بیشتر زندگی کنی بیشتر زنده می مونی....
حالا چی شد این سوال رو پرسیدی آرمان جان؟
زندگی یعنی بندگی! سخت و آسونش شیرینه! گرچه که آسون هم نیست!
زنده بودن یعنی در فکر خوشی های نباتی بودن! چه بهشون برسی چه نرسی!
موفق باشید.
یاعلی:72:
راستش با اين سئوال ياد اين جمله افتادم نه ببخشيد ياد دو تا جمله افتادم:
1-زندگي كردن من مردن تدريجي بود هرچه جان كند تنم عمر حسابش كردم
2-اگرميدانستم زندگي چنين چركين است هيچگاه عروسكهايم را رها نميكردم
راستش زندگي سختي داره و شيريني ،فقر داره و بينيازي،دوستي داره ودشمني،اميد داره ونا اميدي .همه چيز درش هست خوبي و بدي همش داره و به اينا وابسته است اما زنده بودن فقط به نفس وابسته است در زنده بودن فقط نفس كشيدن هست.(حيف نفس )
زنده بودن یعنی نفس کشیدن/یعنی نبض داشتن/یعنی قلب انسان در دقیقه 70_80 نبض داشته باشه/
زندگی یعنی چکیدن همچو شمع از گرمی عشق
زندگی یعنی لطافت گم شدن در نرمی عشق
زندگی یعنی دویدن بی امان در وادی عشق
رفتن و آخر رسیدن بر در آبادی عشق
زندگی یعنی نگاه کردن و دیدن آنچه باید دید/یعنی گذشتن از انچه باید گذشت و رسیدن به انچه باید رسید/یعنی هیاهو/تکاپو/تلاش/جستجو/امید/آرزو/عشق/زندگی یعنی غم نو، حسرت نو، پیشه ی نو /زندگی یعنی شب نو، روز نو، اندیشه ی نو.
همه این حرفا درست ولی تا زنده نباشی که نمی تونی زندگی کنی.زندگیم یعنی لذت بردن از تمام لحظات چه خوشی چه ناراحتیش
زندگی قصر دل انگیز خیال ... زندگی زمزمه گرم جهان ... زندگی بوی دلاویز وصال ... زندگی آینه پاک زمان ... درنگاه گل سرسبز وجود ... در دل شادی و شور ... در سراپرده ایی از بود و نبود ... زندگی رسم خوش عاطفه هاست ... گردش چرخ حیات ... تپش قلب زمین ... انعکاس گل نورانی مهر ... بر بلندای تن آینه ها ... زندگی خنده زیبای امید ... برشب تیره یأس ... تابش نور خدا ... بر دل مرده خاک ... زندگی سنبل عشق ... زندگی شادی و شوق ... زندگی یکسره پیوند و صفاست ... زندگی ..زندگی رسم خوشایندی است
زندگی بال و پری دارد اندازه مرگ
پرشی دارد اندازه عشق
زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود .:72:
زنده بودن یعنی آزاد بودن . یعنی تمام سدها و موانع را کنار زدن و با جسارت جلو رفتن . یعنی استنشاق کردن .
زنده بودن یعنی دوست داشتن . دوست داشته شدن .
یعنی ساده بودن.
زنده بودن یعنی هر روز صبح که از خواب بیدار می شوی با یک معجزه به نام زندگی روبرو
می شوی.:72:
زنده بودن به جنبه ی کمی زندگی میگن اینه که ما نفس میکشیم و....کل جنبه های فیزیکی زندگی است ..و اما زندگی ...کیفیت زنده بودن است ...
اری اری زندگی زیباست زندگی اتشگهی سوزنده پا برجاست /......گر بیافروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست ............ور نه خاموش است و ...خاموشی گناه ماست .....پس هر کسی سهمش از زندگی به اندازه ی سهمی است که در روشن نگه داشتن آتش زندگی دارد .........پاینده باشید
زندگی یعنی تغییر، چه توی زندگی خودمون چه دیگرون، حالا در جهت پیشرفت و یا پس رفت دیدگاهی شخصیه و به نوع برداشت از زندگی فرد بستگی داره و
زنده بودن یعنی باشی همین!
یکی از دوستان پدرم که در جنگ شیمیای و مجروح شده بودن تقریبا 2 سال در کما بود و بعد از اون 10 سال فقط چشماش حرکت داشت وقتی دچار درد میشد یا اون صرفه های دلخراش، گریه می کرد و هیچ عکس العمل دیگه ای نمی تونست نشون بده ماههای آخر عمرش بود که با سرفه هاش ریه اش تخلیه می شد(موقع سرفه لخته های خون خارج می شد) یه دختر و یه پسر داشت پسرش وقتی این حال پدرش رو می دید می گفت:خدایا برای چی زنده نگهش داشتی جونش رو بگیر و راحتش کن خدایا مرگش بده! دخترش می گفت:خدایا کمکش کن باز هم بتونه دوام بیاره و نمیره!
هشت ماه بعد از فوتش بعنوان شاهد انحصار وراثت خونشون بودیم پسرش می گفت:کاش نمیمرد! یه عمر نوکریش رو می کردم دلم برای چشماش تنگ شده حضورش عطری داشت که دیگه خونه بدون اون عطر و بو غیر قابل تحمله! دخترش می گفت:خدا بیامرزدش امتحان بزرگی بود که سربلند ازش بیرون اومدیم بابا که همیشه مقاومت کرد من هم که اگه ده سال دیگه ام توی این شرایط بود باز هم پرستاریش رو می کردم ولی خیلی دلم براش تنگ شده بهونه اش رو می گیرم کاش نمیمرد!
برداشت زنده بودن و زندگی کردن از این ماجرا به عهده خودمونه، شاید شما برداشتتون مثل من باشه یا مثل دختر این بزرگوار شهید یا پسرش!