+چه جوری بفهمم دوستم داره؟
من به پسری علاقه دارم خیلی زیاد ولی نمی دونم او هم به من علاقه دارد یا نه ؟ او خیلی با حیا است. ما چند سال پیش هم کلاسی بودم و من او را خوب می شناسم. الان مدتی است که ایشان به خارج از کشور رفته و من با این که می توانم به او زنگ بزنم دوست ندارم این کار را بکنم . لطفا به من بگویید از کجا بفهمم که علاقه من یک طرفه نیست و او هم مرا دوست دارد یا نه؟
RE: چه جوری بفهمم دوستم داره؟
شما میتوانید صبر کنید . اگر ایشان ابراز علاقه کرد و مخصوصا اگر پیشنهاد ازدواج داد معلوم است که او هم به شما علاقه دارد . در غیر اینصورت بهتر است وی را فراموش کنید .
ولی به نظر من علاقه با غد بودن همراه نیست.
دوست عزیزم گلشهر جان به نظر من غیر مستقیم به او بفهمان که دوستش داری شاید او هم مثل تو فکر میکند.
باز هم می گویم من فقط پیشنهاد میدهم تصمیم عاقلانه با خود شما است.
موفق باشی
با سلام خدمت شما دوست عزيز و گرامي:43:
خوشبينانه به قضيه نكاه كنيد،مطمئنا او هم شما رو دوست دارد،ولي ظاهرا اين فاصله دور موقتا باعث شده تا او نتواند ابراز احساسات كند،به او فرصت دهيد من مطمئنم كه روزي حتما به شما ثابت ميكند كه بهتون علاقه دارد.
موفق و پيروز باشيد
يا حق:72::43::46:
سلام عزيز
اگه اون شما رو دوست داشته باشه حتما يه روز بهتون مي گه اما به نظرم زياد خودتو رنج ندي بهتره قشنگتر اينه كه كسي تو رو دوست داشته باشه
يا حق
گلشهر جان سلام
من فكر ميكنم فقط صبر كن.....صبر..صبر ...صبر
نميگم به تو صد در صد بي علاقه است و از طرفي هم نميگم صد در صد به تو علاقه منده.......گذشت زمان همه چيزو روشن ميكنه مثل روز !!!اگه علاقه اي به تو داشته باشه حتما خودش اينو ابراز ميكنه و اگه احساسي به تو ننداشته باشه ابراز علاقه ي تو هم به اون چيزي رو حل نميكنه. اين يكي از خصلتاي آقاييون محترمه........من به عنوان يه خانوم از اينكه به آقايي اول خودم ابراز علاقه كنم اصلا خوشم نمياد(البته نظر شخصيه منه)
راستي گفتي اونم در طي اين مدت هيچ تماسي با تو نداشته؟؟
دوست عزیزم....کمی بیشتر توضیح بده.. از خوصییات خود و آن آقا بگویید؟؟ از سطح خانوادگی خود؟ از نحوی برخورد او با شما؟
متشکرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
اگه علاقه اي به تو داشته باشه حتما خودش اينو ابراز ميكنه و اگه احساسي به تو ننداشته باشه ابراز علاقه ي تو هم به اون چيزي رو حل نميكنه. اين يكي از خصلتاي آقاييون محترمه........
این رو واقعاً قبول دارم. من هم خودم اینجوریم.
من و محسن هم كلاسي بودیم . در ضمن ایشان دوست برادرم نیز هست . و البته با هم رفت و آمد خانوادگی داریم . از آنجایی که من بیست و چند ساله هستم نمی تونم منتظر بمونم که خودش یه روزی بهم بگه دوستت دارم . از دوستان خواهش می کنم یک راه حل عملی به من پیشنهاد کنند تا بفهمم که واقعا به من علاقه داره یا نه؟ البته چند بار که به خونه ما زنگ زد و با برادرم کار داشت من تلفن رو برداشتم و اوقتی احوالش را پرسیدم خیلی خوشحال شد و الان مدت 2 ماه است که هیچ تماسی نگرفته البته برادرم هم در خارج هستند فعلا و بنابر این ایشان تماسی با ما نگرفته . من واقعا از صمیم قلب دوستش دارم و از مردانگی و رفتارش خوشم می آید .
سلام گلشهر عزیز
یکی از دوستان صمیمی من وضعیتی مشابه شما داشتن ! اون اقا خارج از کشور بود و از اشناهاشون
دوستم و این اقا از طریق وبلاگهاشون در ارتباط بودن البته هیچ علاقه ای ابراز نشده بود .توی موضوعات مختلف با هم بحث میکردن برای هم comment میگذاشتن و... تا اینکه هردو فهمیدن هم دیگرو دوست دارن و الان هم در تدارکات ازدواج...
اگه همچین چیزی برای شما امکان داره امتحان کردنش بی ضرره...
...کامیاب باشید...