RE: قوانین مردونه(طنز گونه)
طنز ریشه در واقعیات داره؛ پس:
گریه کردن یک جور تهدید به حساب میاد.
یعنی گریه کردن مرد یه جور تهدیده یا گریه کردن طرف مقابل واسه مرد یه جور تهدیده؟؟
لطفا در صورت نیاز به حل یک مشکل، پیش ما بیایید و درد دل کنید، این کاریه که ما مردا انجام میدیم. همدردی کردن وظیفه دوستان مونث شماست نه ما مردها.
تو یه دوره هایی از زمان حتی قانونا هم مجبورن عوض شن تا شرایط بهتر یا حداقل سازگار رو به وجود بیارن. اینطور نیست؟ اصلاً مردی که از این خصوصیتش آگاهه و میبینه انعطافش ممکنه وضعیتو به نفعشون از این رو به اون رو کنه حتما اگه مرد عاقلی باشه این کارو انجام میده یا حداقل سعی میکنه انجام بده
هر مطلبی که شش ماه پیش از طرف ما مردها گفته شده الان به عنوان استدلال غیر قابل قبوله. در واقع تمام نظرات ما فقط برای هفت روز معتبرند نه بیشتر.
تا حالا که میگفتن حرف مرد یکیه و...؟ کدومو باید باور کرد؟ نه به اون اصرار و تأکید بیجا نه به این بی ثباتی؟
هر دوش آخر فاجعه ست.
شما میتونید یا از ما بخواهید که کاری رو انجام بدیم یا بهمون بگید که چطوری انجامش بدیم. نه هر دوش.
یعنی چی؟؟؟
اما فقط ارزششو نداره که آدم سرشو بخاطرش درد بیاره
دردناکتر از این نمیشه
wintersun77 گرامی جالب بود.ممنون.
با تو از "احساس مرد بودن" می گفتم.
از پشیمانی.
و از اینکه فرصتی دوباره هست یا نه؟
در جواب صدایی که بی وقفه می گفت:
""ظرفا رو بشور""
ممنون از دوست گرامی
بابا شوخیه دوست عزیز . اگر چه نکته هایی که گفتید صحیحه ولی طنزه دیگه ،انقدر تجزیه و تحلیل لازم نیست. شاد باشی.
در جواب N-Z-ARAM عزيز:72::72:
گريه انواع مختلف داره بايد ديد كه از چه نوعي منظور
گريه از شادي
گريه از مشكلات و سختياي روزگار
گريه از بي وفاي طرف مقابل
مطمئنا دو تاي اولي تهديد نيست ولي سومي چه براي زن و چه براي مرد حتما درناك و بايد جدي گرفت
اره منم موافق تغيير برخي از قوانين هستم
اولا بايد مرد بودن و تعريف كرد
دور از جنسيت طرف هر انساني كه صفات مثبت جوانمردي راستگويي و گذشت و صبر و امثال اين صفاتو داره بنظر من مرد
حال كسي كه 7 روز رو حرفش نمي شه حساب كرد به انسان بودنشم بايد شك كرد چه برسه به مرديش
كسي هم كه بدونه اشتباه مي گه و رو حرفش بمونه و بگه مرد حرفش يكي حتما مرد نيست چون جرات گفتن اشتباهشو نداره
(((اما فقط ارزششو نداره که آدم سرشو بخاطرش درد بیاره))) به قوله ما تركا: نمنه؟
اما اينا رو ميگم براي عشقم :
ای که دور از منی و یاد منی،با خبر باش که دنیای منی...شادیت شادی من،غصه ات غصه من...قلب من خانه تو خانه ات قبله من دوست دارم
تقديم به تو كه معناي زندگي را به من فهماندي و عشق را در دلم جوانه زدي:72::72::72:
مردا هميشه حرف آخررو مي زنن.
حرف آخر : چشم
ممنون جالب بود وباعث انبساط خاطر:P گرديد:104:
به قول بردارم: اگه یه مرد دیدی سلام منو بهش برسون!
ولی به نظر من مرد یعنی پدرم که همیشه میگه: من مرد نیستم! من زن ذلیلم!(خداییش گفتن این جملات از جانب یه مرد 60-70 ساله بزرگ یه طایفه توی جمع جلوی عروس و داماد و دوست وآشنا خیلی مردی میخواد!)