+مشكل تمایل به تنها خوابی +زود انزالی
سلام
من در استانه ازدواج هستم و 2 سوال دارم
اگه کسی بتونه بمن کمک کنه ممنون میشم ( مخصوصا خانومها )
اول : من از زمان کودکی نمی تونستم در کنار کسی بخوابم و حتما باید تنها باشم تا خوابم ببره الانم فی نکرده حتی با زیباترین زنان هم نمیتونم در یک رختخواب بخوابم :54:
حالا با این مشکل بعد از ازدواج چکار میشه کرد ؟
چطور این مطلب رو با همسر درمیون گذاشت تا ناراحت نشه و فکر نکنه که اون مشکلی داره ؟؟
دوم : من در موقع نزدیکی زودانزالی دارم :302:
خیلی ها اعتقاد دارن که دختر و پسر قبل از عقد کردن در طول دوره اشنائی یا نامزدی هر مسئله خاص جنسی رو دارن باید با هم مطرح کنن شاید این موضوع باعث تعمق بیشتر روی تصمیم هر کدوم بشه
خوب اگه من این مسئله رو عنوان کنم بطور قطع ( که طبیعی هم هست ) دختر این قضیه رو با اطرافیانش در میون میذاره و از اوها کمک و نظر میخواد .
اونوقت میبینی اخر سر کل فک و فامیل طرف از جریان باخبر میشن و قطعا این برای هر مرد یا زنی خوشایند نیست .
از طرفی هم نمیشه از دختر خواست که در این باره با کسی حرفی نزنه . بالاخره باید با نزدیکانش صحبت کنه
و خود شما بهتر میدونید که خاصیت خانوما مثل ماهواره و مخابراته . در عرض کسری از ثانیه دورترین فامیلشون هم که اونور دنیا زندگی میکنه با خبر شده :54:
پس تکلیف چیه ؟؟
ممنون از راهنمائی شما
RE: سوال عجیب !! لطفا نخونید
سلام بر شما
از آخر میگم:
یعنی چی میره به بقیه میگه! مگه میشه! عزیزم باید در هر دو مورد با هم برید پیش مشاور! دوستان اینجا (بین خودمون بمونه!) در حد نصیحتای کوچه و بازاری حالا بعضیاشم بهتر می تونن کمکت کنن! البته تجربشون زیاده و می تونی رو تجربه هاشون حساب کنی منم کلی حرف داشتم فقط فرصتت نوشتن ندارم و کار دارم باید برم.
موفق و شاد باشی.
یاعلی:72:
مورد اول که مطمئن باشید گذراست و خیلی راحت حل میشه من هم تقریبا چنین مشکلی رو داشتم باید در سکوت کامل می خوابیدم و کوچکترین صدا و حرکتی حتی صدای درب سرویس بهداشتی خونه که از اتاق من تقریبا یه 5 متری فاصله داشت و در اتاق من هم همیشه بسته است من رو بیدار می کرد ولی بعد از عقدم اونقدر راحت و آسوده توی بغل نامزدم می خوابیدم که بعضی وقتا نامزدم بهم می گفت تو وقتی می خوابی رسما میمیری!
در مورد دومی هم بهتره با دختر مورد علاقه تون برید پیش مشاور هر مشاوری که ایشون قبولش داشته باشن و از ایشون هم موکدن بخواهید که به کسی چیزی نگه که اگر امروز این مسئله شما نقل دهان بقیه بشه فردا جزئی ترین مشکلات زندگی شما و در کل تمامی اتفاقات زندگیتون نقل دهن همین مردم میشه فک کنم این یه مورد خوبی باشه برای امتحان و سنجش دختر مورد علاقه تون در مورد حفظ حریمها و صحبتها
سلام
در مورد اول خوب می شوید هیچ خا امن تر از اینکه تو بغل همسرت بخوابی خوشایند نیست
در مورد اینکه خانمها دهان لقند بگم اگر به خانمی بگی این حرف و به کسی نگو حتما نمی گه و اینقدر داروهای دیر انزالی هست می تونی استفاده کنی
سلام
زود انزالی تعریف داره....!؟
به نظر می رسه قبل از ازدواج ، شما باید به روانپزشكی مراجعه كرده و بر اساس شرح حال مفصل و با توجه به جزئیات در هر دو موردی كه گفتید بررسی شوید و اگر نیاز به درمان بود ، درمان بشوید.
بعد نوبت به انتخاب همسر و ... می رسه.