RE: خواهش ميكنم كمكم كنيد
دوستان اگه ميشه كمكم كنيد منتظر ياريتان هستم
سلام
کاری که شما دارید انجام میدین کاملا بی منطق هست و سراسر احساس که عاقبت خوشی نداره. در ثانی افراط و تفریط دو تا مشکل اساسی هستند.اگر بتونید و بخواهید می تونید از پسش بر بیایین.تنها کسی که می تونه کمکتون کنه خودتون هستید.شما خودتون را باور ندارید و فکر می کنید اگر او نباشه نمی تونید قدم از قدم بردارید پس سعی کنید به جز خدا به کسی محتاج نباشد تا در نبودش بنالید.فقط خودباوری. به امتحانش میارزه.
سلام
انسان همیشه بیشترین ضربه را از کسانی میخوره که دوستشان داره چون سطح توقعات نسبت هم بالا میره وبه خاطر اندک چیزی از هم ناراحت میشه به نظر من باید این علاقه را کم کنی ودر حد یک دوست معمولی باشی چون هم به خودت ضربه می زنی وهم به او واین موضوع اصلا یک مسئله عاقلانه نیست بیشتر فکر کن وخودتو ازش دور کن تا این علاقه نامعقولو کمش کنی وبه حد معقول برسانی
گرایش و علاقه بیش از حد به همجنس
سلام شاهین ،
با توجه به اینکه سن بلوغ تو گذشته و تو علاقه بیش از حدی به همجنس خودت داری ، این میتونه نشان دهنده این باشه که شاید در مرحله همانند سازی با پدرت و یا دیگر همسالانت را که بین سن 7 تا 14 سالگی است یک مقدار اختلال وجود داشته است.
ببین چه چیزهایی در دوست تو وجود داره که تو آنقدر جذب خودش کرده؟ سعی کن خصوصیات خوبی که در اون میبنی به روی کاغذ بیاری ، یا حتی میتونی رویدادنگاری از احساسات خودت داشته باشی! اینجوری کمتری نسبت به اون احساسی فکر خواهی کرد. سعی آن خصوصیاتی که در اون می بینی در خودت بوجود بیاری!
یکی از مسائلی که گرایش بیش از حد به همجنس را بوجود میاره تامین نیازهاست. این مقاله میتونه به تو کمک کنه:
http://www.nakhasteh.com/Change/needs.htm
حبیب رهنما
کمک به کسانی که گرایش ناخواسته به همجنس دارند
فکر کنم الان شاهین 18 سالشه و دیگه مدرسه نمیره!