-
من نگرانم......
سلام من دانشجوي رشته معماري ام و خيلي زياد هم به اين رشته علاقه دارم ولي نگرانم چون من طراحي واسكيس بلد نيستم حتي نميتونم يه درخت به طور اسكيس وار بكشم.. گرچه در نقشه كشي حرفه اي هستم.....آيا طراحي خوب كردن استعداد ميخاد؟ من ميتونم با تمرين زياد يك معمار حرفه اي در طراحي شوم يا نه؟ ممنون و از همه متشكرم
-
RE: من نگرانم......
سلام بر دوست عزیز و گرامی.. خوش آمدید.
البته بنده در این رشته اطلاعات خاصی ندارم فقط آومدم بهت بگم "" اگه تلاش کنی حتما می تونی موفق بشی""
اعضای خوب تالار ایشون را راهنمایی کنید.
-
سلام هومن
من دوست خوبی دارم که معمار درجه یکی هست. اگر خواستی بگو تا شماره اش رو برات بفرستم.مطمئنم کمکت می کنه.
می بینی؟ به همین راحتی حل می شه مشکلات ما آدمها. متاسفانه همیشه نگرانیم برای حل مشکلاتمون و همین نگرانی باعث بروز بیماری های روحی و جسمی در ما می شه.
یاران!
لطفا نگرانی ها را هم اکنون از وجود گرامی خود بیرون بریزید که این نه متاعی است درخور شان و عظمت و شگفتی وجود شما...
نزدیک عیده، خونه تکونی روح و روان یادتون نره.
شادزی...
-
سلام.چرا نگران دوست عزیز! اتفاقا" شما باید خیلی هم خوشحال باشید که به فعالیت تحصیلی و موفق بودن خود اهمیت میدهید.
یکی از دوستان بنده ,دانشجوی کارشناسی معماری است ؛ایشان هم برای بهتر شدن طراحی خود به تمرین کردن آن هم زیاد روی آوردن و البته از cdهای آموزشی هم (در رابطه با طراحي اسكيس) استفاده میکردن؛ تا آنجا که اطلاع دارم در فعالیت خود موفق بوده. پس شما هم شروع کنید .و مطمئن باشید که خواستن ؛توانستن است.
-
طراحي واسكيس در معماری خیلی مهم است و اصولا هم در دانشگاه درست و حسابی یاد نمی دهند شما می توانید از کلاسهای آزاد استفاده کنی . معماری دید هنری و ایده نو می خواهد و تا حدی هم سلیقه و ابتکار