تجربه نيست ولي نظريه است ( توجه ، توجه ، توجه )
سلام سلامي گرم به همه دوستان و جناب اقاي دكتر
من چند تا نظر دارم نظر براي بهتر شدن سايت . نمي دونستم بايد اين مطلب كجا بگنجونم ناچار اين قسمت و انتخاب كردم . با اجازه اقاي دكتر و مديريت سايت :163:
اول اينكه من هر موقع كه دارم مطالب اقاي دكتر و مي خونم دلم مي خواد بدونم ايشون چه شكلي هستند البته ببخشيدا ولي نمي دونم چرا احساس مي كنم اگه بدونم چهره شخصي كه داره مارو راهنمايي مي كنه چه شكليه اثر گذاري بيشتري داره چرا شما يك عكس از خودتون در كنار تايپيكها نمي گذاريد تا ما بدونيم كه شما چه چهره ايي داريد ؟
دوم اينكه خيلي خوب بود اگه مي شد افرادي كه در اين تالار به صورت قديمي تر هستند از نظر دكتر به صورت فردي روانشناسي بشوند نمي دونم از نظر زماني و بقيه مسائل اين فرصت براي جناب دكتر مي باشد يا خير ؟ ولي بهرحال مطلبي بود كه به ذهنم امد و خواستم بيان كنم . يعني شايد ما ادمها يك سري خصوصيات رواني داشته باشيم كه خودمون از ان بي خبر هستيم كه اگه ازش مطلع بشيم شايد بتونيم خيلي از مشكلات خودمون را خودمون ريشه يابي و حل كنيم
RE: تجربه نيست ولي نظريه است ( توجه ، توجه ، توجه )
با سلام
خیلی تشکر می کنم از شما
به زودی بخشی به تالار اضافه می کنیم، تا اینگونه نظرات در آنجا قرار گیرند.
روی پیشنهادات شما تامل می کنم.
باز هم به خاطر ابراز نظرتون سپاسگزارم
با سلام خدمت آقاي دكتر سنگ تراشان و جناب هنرمند
خدمت جناب هنرمند عرض كنم اين هم به نوبه خودش پيشنهاد خوب وهنرمندانه ايه به هر حال ما هم از اين قبيل پيشنهادات داريم كه اگه جناب دكتر زحمت بكشند قسمتي مربوط به اين موضوع طراحي كنند .در اونجا پيشنهادات خودمون رو اظهار مي كنيم.
با سلام خدمت اقا عرفان خواستم بگم خب شما هم نظرتون رو مي دادي كه ما هم با نظر شما اشنا شويم شايد تا وقتي كه اقاي سنگ تراشان قسمتي رو تدارك ببينن شما نظرتون از ياد بره
همچنين يك خواهش ديگه ايي كه از جناب اقاي سنگ تراشان داشتم اين بود كه اگه يك قسمتي هم تدارك ببينند كه در اون تستهاي خود شناسي و ...... داشته باشه كه خودش هم به طور خودكار جواب بده خيلي خوبه البته يك پيشنهاده و از اين بابت پوزش مي طلبم كه نظر مي دهم
با تشكر
جقد بيشنهاد...
منم يه بيشنهاد:جناب مدير لطف بفرمايند كوشه جشمي به بنده بيندازند.
(Sorry gushim p,ch,g nadare)
سلا م
من هم پیشنهاد میکنم اگر سعی کنید این سایت بی اندازه بزرگ نشه ولی مثل رودخانه باشد خیلی خوبه یعنی مملو از مطالب و سوالهای جور واجور نشه ...راهش هم پاک کردن موضوعات اضافی و قدیمیه ...
حالا من گفتم ... بعد نگویید :rolleyes:نگفتی ...انقدر سایت پر میشه که از حرکت باز میمونه بنظرم سایت جوانی داریم ..اگر کسانی باشند که مطالب را بمرور حذف کنند فضا خالی تر میشه و جریان بهتری پیدا میکنه.
با سلام. من با نظر آرزو موافقم . خیلی از مطالب هستند که اضافین و اگه حذف بشن خیلی بهتره. البته منظورم مشکلات قدیمیتر نیست. چون بهرحال هروقتی ممکنه یه دردمند دیگه با همون مشکل بیاد تو تالار اونوقت آقای مدیر بجای دوباره بحث کردن ... ایشون رو ارجاع میدن به مطلب قدیمی.
یه چیز دیگه اینکه پس تاپیک انتقادات و پیشنهادات برای چیه؟ دیگه چه جایی از اون بهتر برای ارائه پیشنهاد؟