RE: چه جوری بگم دوستش دارم ؟
سلام هادی جان
خوب بهش زنگ بزن و بگو دوستش داری و اونو واقعا میخوای اگر قصد خیر داشته باشی جواب منفی نمیده
موفق باشی
هادی عزیز به نظر من پا پیش بزار برای خواستگاری . شماره رو بده به مادرتون و از ایشون بخواه که یه قرار بزار برای خواستگاری . اینطوری بهتره . اینطور که شما از ایشون میگید که تنها بیرون نمیاد مطمئن باش اگه بهش زنگ بزنی شما رو یه مزاحم میدونه ولی اگه از طرف خانواده مطرح بشه خیلی بهتره .
سلام
منم با نظر همه تا حدودی موافقم ولی اگه میخواهی قبل از اینکه اصلا اتفاقی بیفته یا قضیه جنبه رسمی به خودش بگیره اونو از علاقه ات مطلع کنی و ببینی اصلا این حس درسته یا نه!من باب آشنائی با برادرش یه صحبت کوتاهی داشته باشی بهتره و اونطوری اگه خانوادگی در جریان قرار بگیرن هم مشکلی پش نمیاد و از نیت خیرتون کسی گمان بد نمیبره!
بخصوص که دیگه برخورد بدی هم نمیکنه و شما هم نمی تونی بزنی زیرش!(شوخی !)
موفق باشی!
دوست عزیز شما ننوشتی شرایط و موقعیت خودت و آن دختر خانم چطوریه آیا هم کفو هم هستید چون دوست داشتن شما 50% قضیه است اگر احساس میکنی آمادگی ازدواج داری و ایشون کیس مناسبی برای شما ست من با نظر هما موافقم از طریق خانواده ها اقدام کنید تا به بن بست هم نخورید
سلام
دقیقا همین چیزایی که برای ما تعریف کردی رو راست بهش بگو
زنگ بزن بگو من از شما خوشم می آد ولی چون راه ارتباطی با شما نداشتم اتفاقی سر این قضیه شمارتون بدستم رسید و اینو یه نشونه دونستم
حالا هم می خوام اگه اجازه بدین و خودتونم مایل باشین بیشتر باهم آشنا بشیم
با تشکر از تمام دوستان خوبم
پرونده این موضوع بسته شد.
سلام هادی جان
به نظر من هیچ دختری به این راحتی زنگ زدن یکی بهش و ابراز علاقه رو به عنوان یه روش خیلی درست برداشت نمی کنه. حتی اگه طرف مقابل ابراز کنه که واقعا اونو دوس داره. اصلا همه آدمایی که یه جوری مزاحم آدم هم میشن همین حرفا رو میزنن. من فکر می کنم اینکه شمارشو داری خیلی به دردت نخوره. به نظر من استفاده از یه واسطه خیلی خیلی می تونه بهتر عمل کنه. همونطوری که یکی دیگه از دوستان هم گفت می تونی از خانوادت بخوای برن خواستگاری. این حداقل یه شروع خوب و مودبانه است. اینجوری بدون اضطراب می تونی خواهش کنی که حرف بزنین و ببینیش و بهش ثابت کنی که دوستش داری.