+خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند!
سلام دوستان.
شما چقدر این جمله را باور دارید(خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند)؟
بر خلاف باور غلط بعضی از افراد جامعه ما تحقیقات جدید نشان داده است که زنانی که دو سال از همسرشان بزرگترند به مراتب زندگی موفق تری دارند.
دکتر افروز می گوید" یکی از معضلات فرهنگی ما این است که افراد کم سواد.اطلاعات کلیشه ای به مردم می دهند.
ما الان برای هر هزار دختر . هزار و هجده پسر داریم.برعکس اطلاعات غلطی که می دهند.
من این را طبق امار می گویم. هیچ دلیل عقلی و نقلی و شرعی و قانونی و... نداریم که حتما خانوم کوچکتر از آقا باشد.
او همچنین می گوید بررسی پرونده های طلاق در ایران و اروپا نشان داده است ازدواج هایی که در آن. خانوم ها دو سال بزرگتر از آقایان بوده اند کمتر به طلاق منجر شده است.
البته ایشان می گویند اگر خانوم کوچکتر هم باشد اشکالی ندارد. اما نباید روی آن اصرار کرد.
منبع::موفقیت"دکترغلامعلی افروز رئیس سازمان نظام روان پژشکی کشور."
RE: خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند
با درود؛
آمار که صددرصد درست است و چون این سخن را یک پژوهشگر از مآخذ دانشی زده،پس باید چشمها را باز کرد و مغز را اندکی شست.بدرود./
من هم موافقم. خودم به شخصه با خانومهای بزرگتر از خودم درک متقابل بهتری دارم. البته در روابط انسانی هیچ چیزی به اسم قاعده و قانون وجود نداره و همه چیز تابع شرایط و شخصیت اون فرد خاصه.
سلام نقاب جان
چيز عجيب ميشنوم !!! تا ديروز كه ميگفتن ازدواجهايي كه خانم بزرگتر از آقا باشه معمولا خوب نيست ، حالا ميگن برعكس شده ؟ آيا دليلي هم آورده بودن ؟ يعني بيشتر توضيح نداده بودن ؟؟ """حالا دقيا 2 سال بزرگتر ؟"""
سلام رویا جان...
اخه تا دیروز این اطلاعاتو فقط کسایی می زدنند که هیچ آگاهی درباره زندگی مشترک نداشتند.
دلیلش را هم در بالا گفتم با بررسی چندین پرونده و تحقیقات آقای دکتر افروز.
دکتر افروز می گوید ""چه کسی این حرف را زده است که دخترا باید کوچکتر از پسر باشد... جز شیطان که می خواهد مانع تشکیل کانون گرم خانواده شود.
نه دقیقا دو سال نه..... اما دو سال بهتر است ... خلاصه موضوع این است که ازدواج با دختر بزرگتر از خود هیچ اشکالی ندارد. البته اگر دختر کوچکتر از پسر هم بود اشکالی ندارد ولی نباید روی کوچکی تاکید کرد.
سلام من خودم چند مورد در دوستام دیدم خدارو شکر که خیلی خوشبختن. و سوال کردم هیچ مشکلی از این بابت ندارند.
خدا کنه دو نفر بخوان که خوشبخت باشن ...
ممنون نقاب
من هم در تاپیکم به این مورد اشاره کردم.
اصولا خانومهایی که از همسرشون بزرگترند بسیار منطقی و مدبرانه زندگی را نگاه می کنند. من به شخصه قبل از دونستن این آمار هم از برخورد با دخترهای بالای 26-7 سال به دانش و شعور بسیار بالاترشون و مهمتر از همه واقع بینیشون پی برده بودم.
در نظر داشته باشید هر دختری حاضر به ازدواج با مردی کوچکتر از خودش نیست.
اینکه حاضر هستند یا نیستند بحث دیگریست! بحث بر سر این است که برای واقعی تر شدن توقعات و آمدن منطق به زندگی در بسیاری از موارد زن بایستی پخته تر باشد. بسیاری دخترهای کم سن و سال در این دوره زمانه که عموما کاخی پوچ از رویاها ساخته اند و با کوله باری از آرزوها به زندگی مشترک قدم می گذارند شایسته ایثار وشایسته داشتن یک زندگی مناسب نیستند. ولی پخته شدن دختر بسیار مهم است. معمولا این به این علت است که مردان توقعات منطقی تری از زندگی دارند و چند صد متری پایین تر از ابرها زندگی خویش را می سازند!!
سلام دوستان خواهر من دو سال از شوهرش بزرگتره خدا را شكر تا حالا مشكلي نداشتند اما به نظر من خانم حداقل بايد دو سه سالي كوچكتر باشه چون همه مشكلات سخت زندگي از جمله درد زايمان به دوش خانمه در نتيجه خانمها ظاهرشان زود افت ميكنه و اگه قرار باشه دو سالي هم بزرگتر از اقاش باشه در نتيجه اقاهه جونتر به نظر ميرسه ( درست مثل شوهر خواهرم كه خيلي جونتر از خواهرم به چشم ميخوره و با يه نگاه ميسه اينو فهميد )و اقا چون جوان ميمونه و فردا خانمش را نمي پسنده و ميره پي ازدواج ديگه مگه نه ؟