راه حلی برای ترک کردنش هست
سلام به همه دوستان .مشکل من ترک کردن سیگاره به خدا تمام روشهایی رو که فکر کنید امتحان کردم اما نشد یا اگر هم شد در حد اهفته بود نمیدونم کسی از شما دوستان تا حالا این مشکل داشید یا نه ؟هر وقت از چیزی ناراحت بشم دوباره میرم سراغ سیگار.نمیدونم شاید اراده ام ضعیفه؟وقتی ادمایی رو میبینم که معتاد بودن وترک کردن از خودم خجالت میکشم که چرا من نمی تونم سیگاروترک کنم http://qsmile.com/qsimages/13.gif
RE: راه حلی برای ترک کردنش هست
سلام دوست عزيز به تالار خوش اومدي
دانش جان شما چند سالتونه؟چه مدتيه سيگاري شدي؟اولين بار كي بود و به چه دليلي؟
ضمنا دوست عزيز ترك سيگار فقط به اراده شما بستگي داره كه شما اون رو داريد.
سلام آقای دانش براتون پیغام گذاشتم اگر تهرانید حتما اینکارو بکنید خیلی موثر
سلام دوست عزیز ,به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4727
موفق باشید
سلام
فقط و فقط و فقط اراده خودتون.من نمی دونم چرا شما که چنین اسمی برای خودتون انتخاب کردید( دانش) دیگه اینطوری فکر می کنید؟اگر اعصابتون از بابت یه موضوع خورد میشه پناه بردن به سیگار به نظر من احمقانه ترین کاری که هر کسی می تونه انجام بده.سعی کنید وقتی عصبانی میشید به جای سیگار یک عدد آدامس orbit بخورید هم به سفیدی دندونتون کمک می کنه و هم ضرری برای سلامتیتون نداره.دومین کاری که می کنید اصلا سیگار دور و بر خودتون نزارید و هر وقت خواستید بکشید یادتون به ریه خودتون بیوفته که ملتمسانه ازتون می خواد با دود سیگار نابودش نکنید.حتما برید و ریه یک فرد سیگاری نگاه کنید که چه وحشتناک شده . مطمئنم از ترس اون هم که شده ترک می کنید.
سلام
من یک راه بهت پیشنهاد می دم که اختراع خودمه اون هم سرمه.وقتی سرم به دستت وصل باشه خونت رقیق تر می شه لذا نیکوتین خیلی سریعتر از بدنت خارج می شه و بعد جسمی اون بعد از چهار روز حل می شه اما می مونه بعد روانی اون که باید روی خودت و احساس انزجار از سیگار کا رکنی . من این روش رو امتحان کردم جواب می ده.
سلام به همه دوستان اين سايت
خوشحالم كه اينجام و احساس غرور مي كنم.
دوست من، من با پسر خاله ام كه اعتياد داشت صحبت كردم گفت ترك سيگار از هر ماده مخدري سخت تره كه يكي از مهم ترين دليلهاش در دسترس بودن ، ارزان بودن و ...پس نبايد دائما اراده خود رو ضعيف بشماريد.
سعي كنيد همون طور كه دوستمون گفتند به محض اينكه وارد عمل سيگار كشيدن ميشيد اين كارو با يه كار ديگه عوض كنيد مثل آدامس جويدن.
حتي المقدور خودتون رو از محيطي كه سيگار هست دور كنيد(همين طور از افراد سيگاري)و همين طور از محيطي كه اعصاب شما رو تهديد ميكنه.
اميدوارم نتيجه بده پيشنهادات من
اما اگر جواب نگرفتيد براي تقويت بيشتر بعد روحي و اراديتان پيشنهاد مي كنم با خود قراردادي ببنديد كه بعد از هر بار كشيدن سيگار موظفيد يك روز روزه بگيريد.
من اين كار آخري رو درباره يك عمل كه مي خواستم ترك كنم(به جر سيگار كشيدن)امتحان كردم و جواب هم گرفتم
موفق باشيد.:73: