سلام به دوستان جدید و قدیمی تالار همدردی
بعد از چند ماه پست ندادن توی تالار همدردی ، امشب تقدیر من رو به اینجا آورد تا شاید با حرفهاتون بتونید این درد رو التیام ببخشید
همین الان که ساعت 9:40 سه شنبه شب است و تاریخ رو هم که در سمت راست صفحه می بینید
یک جوان 24 ساله به خاطر بدهکاری که داره می خواد کلیه خودش رو بفروشه و به من هم پیغام داده که اگه تونستم براش مشتری جور کنم..........
این جوون به علت یه سوء تفاهم و به خاطر پرداخت همون بدهی 5 ماه پیش از یه رفیق( در واقع باید گفت نارفیق) پول قرض کرد و وقتی به بانک برد فهمید که تراول ها قلابی بودند و راهی زندان شد
الان با وثیقه آزاد شده تا بیاد بیرون و کلیه اش رو بفروشه و بتونه بدهکاری هاش رو صاف کنه و خرج درمان و هزینه های بهداری زندان رو بده .
راستی یادم رفت که بگم این پسر نه مادر داره و نه پدر... هر دو وقتی نیما بچه بوده فوت کردن و اون هر سال پیش یکی از اقوام بود...به قول خودش همیشه سربار بوده.
تا حالا 5 بار خود کشی کرده ولی هر بار نا موفق بوده و کار به جایی رسیده که الان حتما باید معده اش عمل بشه ...یه غده توی معدش وجود داره که هر چه زودتر باید خارج بشه ، ولی با کدوم پول؟؟؟
نیما مدت مرخصی اش 20 ام بهمن تموم میشه...تا اون موقع هم باید کلیه اش رو بفروشه و هم معدش رو عمل کنه تا بتونه به زندگی اش ادامه بده.....
دوستان همدردی....
یاران باوفا....
شما بگید...آیا با این پسر جوان که به قول خودش به آخر خط رسیده می شه همدردی کرد؟؟؟
راستی این پست جنبه ی تبلیغاتی هم داره....کسی کلیه با گروه خونی o+ نمی خواد...؟؟