RE: بررسي عشق و انواع آن !!!
دوستان عزيز واسه اين مطلب زحمت كشيدم نمي دونم شايد هم مورد پسند شما نبوده ولي فكر كنم مقاله مفيدي باشه !!!
آقای آرمان تقسیم بندی جالبی هست، اما من یه مشکلی دارم، ترتیب این مراحل چطوریه یعنی اگه آدم احساس کنه که عشقش یک عشق کامل هست، برای اینکه از تبدیل شدنش به عشق پوچ یا مشفقانه جلوگیری کنه باید چی کار بکنه؟ راستش این مقاله منو ترسوند!
روزن خانم ممنون از نظر لطفتون
به عقيده بنده و همانطور كه در مقاله خونديم ، ما بايد سعي كنيم هواي اين سه فاكتور يعني صميميت + ميل + تعهد رو در روابط و زندگيمون داشته باشيم اگر در زندگي مشترك اين سه فاكتور نمود خاصي داشت و اونا رو تو رابطمون حس مي كرديم خب مسلما نبايد از چيزي نگران باشيم اما اگه رفته رفته احساس كرديم يكي از اين موارد داره كم سو ميشه بايد دست به كار شيم و اگه از جانب خودمون باشه بايد خودمون رو اصلاح كنيم و اگر از جانب طرف مقابل هست بايد سعي كنيم عامل يا عواملي كه باعث شده اين سه فاكتور در اون كم بشه رو پيدا كنيم و در صدد رفعش بر بياييم و به عنوان شريك زندگي به خودمون ، طرف مقابلمون و زندگيمون كمك كنيم تا هميشه عشق پاك و كاملي داشته باشيم .
مهمترين عاملي كه باعث دوام عشق ميشه نزديكي دو طرف به خداست ! هر چه عشق و احساس پاك ما سبقه خدايي به خودش بگيره پاكي و خالص بودنش باعث ميشه كه روز به روز دو طرف بيشتر جذب هم بشن اين كشش و جذب باعث ميشه كه صميمت در عشق و رابطمون موج بزنه و ايمان و نزديكي به خدا باعث ايجاد تعهد ميشه ، خود به خود وقتي صميمت و تعهد در ما وجود داشته باشه مطمئنا ميل و انگيزه با هم بودن و در كنار هم بودن و برانگيختن احساس و ميل افزايش پيدا مي كنه و خواهيم ديد كه سه فاكتور صميمت + تعهد + ميل = نزديكي من به او و نزديكي ما به خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
دوستان عزيز واسه اين مطلب زحمت كشيدم نمي دونم شايد هم مورد پسند شما نبوده ولي فكر كنم مقاله مفيدي باشه !!!
سلام !
دستتون درد نکنه ، اتفاقا نظریه ای علمیست که در متون تخصصی روانشناسی هم آمده ... :shy: و زحمت شما قابل تقدیره ...
:72:
ممنون آقای آرمان، فکر می کنم اولین چیزی که باعث میشه نوع عشق تغییر کنه همراه نبودن یکی از طرفین باشه.