RE: يعني اينقدر سخته يا ...
صدف جان
اینکه آدم کسی از کسی بدش نیاد با اونی که زای ازدواج انتخاب کنه خیلیفرق میکنه!
کمی منطقی باش اگه اون سهم تو از زندگی باشه جورمیشه امااگه نباشه و تو بخوای اونو به زور داشته بای حتما" روزی ز دست میدیش.
سپيده جون يعني ميگي با اين همه ابراز علاقه غير كلامي بازم ممكنه منو دوست نداشته باشه
البته من جلوي اون با يه پسري كه اومده بود ازم خواستگاري كنه رفتار تندي داشتم آخه طرف ديگه خيلي گير داده بود ول نميكرد حتي اين دوتا با هم درگيرم شدن اما اين دليل نمشه كه من با اونم همين رفتارو بكنم
شايدم دليلش اين نباشه
به نظر شما دليلش چيه بايد چيكار كنم
سلام
دلایل مختلفی برای این رفتار ممکنه وجود داشته باشه. شما از دید خودت به موضوع نگاه میکنی و میگی دیر شده ولی از نظر یک پسرِ منطقی تا شرایط محیا نباشه نمیشه اقدام به خاستگاری کرد. یعنی پسری که سال دوم دانشگاست هنوز 2 سال از درسش مونده و 2 سال برای سربازی وقت لازم داره تا بتونه برای زندگی مشترک اماده بشه.
مسلما شما هم دوست ندارین به مشکلاتی که توی این بخش از سایت عنوان شده دچار شین پس زیاد عجله نکنین.
pooarotجون اين پسر منطقي نبايد فكر كنه ممكنه منو از دست بده ؟
يعني تو هم اگه جاي اون بودي اينكارو ميكردي؟ من كه نميگم بياد خواستگاري ميگم حداقل بهم زباني بگه دوسم داره اون منو از دور ميبينه بهم لبخند ميزنه نگران نمره هامه چه ميدونم هزارتا از اين نشونه ها كه ميشه با تكيه به اونا گفت كه دوسم داره اما زبوني نميگه به نظر شما بايد به علاقش شك كنم يا اينكه اين رفتار طبيعيه
پسراي همدردي كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به این لینک یه سر بزنید:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3528
من اگه با اطلاعات الان جای اون بودم نه این کارو نمیکردم ؛ اول در مورد شما تحقیق میکردم و بعد از یه رابطه 1 ماهه موضوعو با خانوادم درمیون میزاشتم و برای نامزدی اماده می شدم.
عزیزم صبر بهترین راه چاره است چون از دست تو کاری بر نمیاد و تو مملکت ما نمیتونی به عنوان یه دختر پیش قدم شوی. به نظر من منتظر یک همچین آدمی نمون گلم چون ممکنه خواستگاراتو از دست بدی و اون آقا هم جلو نیاد یا حتی بیاد جلو و ببینی که اونی نیست که تو فکر میکردی تو رو خدا احساسی برخورد نکن خانمی به فکر خودت باش گول این فیلم هندی ها رو نخور و تا زمانی که رسمی نیومده جلو هیچ چیزی رو باور نکن و دل نبند عزیزم. هر دوست داشتنی به ازدواج ختم نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaf
pooarotجون اين پسر منطقي نبايد فكر كنه ممكنه منو از دست بده ؟
یعنی چی این حرفت دختر؟؟؟؟؟؟؟ پسرها این طوری فکر نمیکنند. اگه از این فکرا بکنی ضربه میخوری. چرا باید فکر کند تو را از دست میدهد؟ تو که با خواستگارت دعوا کردی! تازه تورا از دست بدهد چه میشود؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaf
يعني تو هم اگه جاي اون بودي اينكارو ميكردي؟ من كه نميگم بياد خواستگاري ميگم حداقل بهم زباني بگه دوسم داره اون منو از دور ميبينه بهم لبخند ميزنه نگران نمره هامه چه ميدونم هزارتا از اين نشونه ها كه ميشه با تكيه به اونا گفت كه دوسم داره اما زبوني نميگه به نظر شما بايد به علاقش شك كنم يا اينكه اين رفتار طبيعيه
پسراي همدردي كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شاید فقط به عنوان یه همکلاسی روت تعصب داره و مواظبته، شاید هم میخواد امتحانت کنه! اگه بگه دوستت داره که بیشتر بهش وابسته میشی. گفتن دوستت دارم چه دردی رو ازت دوا میکنه؟ اگه بخواد میاد جلو. شما هم نمیخواد خیلی بهش بچسبی و زیادی لی لی به لالاش بزاری یکم ازش فاصله بگیر ببین چی کار میکنه؟؟!!!
چرا ما دختر ها به هر گوشه چشمی که از کسی میبینیم باید یه فکرایی بیاد تو سرمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مواظب خودت باش:72:
بابا به خدا من اينجوري نيستم كه هركي بهم نگاه كنه بگم طرف عاشقمه ولي اين يكي رو دوسش دارم ببينين رابطه ما خيلي با هم خوب شده البته نه اينكه بد فكر كنين من با هيچ پسري يه كلمه هم حرف نميزنم اونم اينطوريه با هيچ دختري حرف نميزنه مگه مجبور بشيم اما با هم راحتيم طوري كه بعضيا فكر ميكنن ماها با هم دوستيم من يه بار سعي كردم ازش دور بشم اما نشد رفته بود با خواستگار قبليم بحث كرده بود كه لابد تو چيزي بهش گفتي كه اون اينجوري ميكنه
دوسش دارم اون خودشم ميدونه دوسش دارم يكي ميگفت اشتباه كردي بهش نشون دادي كه دوسش داري ولي من فكر ميكنم كار درستي كردم...
راس ميگي منو از دست بده چي ميشه؟؟؟
اگه بگه دوسم داره من خيالم راحت ميشه واسه اون مسئوليت به وجود مياد رابطه مون هدفدار ميشه الان من رو هوام...
راستي يعني چي منو امتحان كنه مثلا ميخواد چي رو بفهمه
sadafعزيز
سلام
من فكر مي كنم كه اين آقا منطقي به مسئله نگاه مي كنند و به قول pooart گرامي به فاكتورهايي توجه مي كنند كه شما هيچ توجهي به آن نداريد. ب هصرف اين كه او شما را دوست دارد يا ندارد نمي توان آغازگر يك رابطه بود كه انتهايش نامشخص است. ايشان به سمت شما بيايد و ابزار علاقه كند كه در نهايت چه شود؟! اين سئوال را پرسيده ايد؟!
فكر نمي كنم براي خودشما هم بدست آوردن موقعيتها و ازدواجها دير شده باشد كه فكر مي كنيد او همين الان بايد اقدام كند. تحصيل، سربازي، كار و ....ايشان بايد به دنبال خيلي از موقعيتهاي ديگري ( اقتصادي و اجتماعي) باشند كه شايد شما نيازي نداشته باشيد به دنبال آنها باشيد براي همين نمي توانيد درك كنيد كه به چه دليل جلو نمي آيد.
رابطه عاشقانه اي كه هيچ تدبيري در مورد انتهاي آن نشده باشد جز ضربه و خداي ناكرده شكستهاي عاشقي نتيجه ديگري ندارد.
بهتر است امروز گامي برداريد كه فردا پشيمان نشويد.
از شما كه دانشجو هستيد و جزو افراد تحصيلكرده به شمار مي آيد انتظار مي رود كه عاقلانه تر و منطقي تر براي خود تصميم بگيريد.
كافيست چرخي در تالار بزنيد تا از نتيجه رابطه هاي چندساله عاشقانه اي كه فكر و منطقي پشت آن نبوده با خبر شويد.