واقعی ایرانی (حتما"بخوانید)دخترهاوپسرها
خلاصه چند زندگی واقعی را که شاهد بودم میگویم اگر شخصی خواست بیشتر توضیح میدهم:
1- روستا زاده ای فقیر واز درس فراری تا 23 سالگی هزار تومان هم نداشت بعد ها مدیر یکی از 3 شرکت بزرگ دنیا
2-نوجوانی که در17سالگی اسیر جنگی تا 7سال بعد در اسارت اکنون استاد یکی از 3 دانشگاه دنیا
3- مردی که به عشق پزشکی در 4 کنکور موفق شد 1- دیپلم به کاردانی 2-کاردانی به کارشناسی3- کارشناسی به ارشد 4-اعزام دکتری که باید در 3 کنکور اخر یکی از 3 نفر اول میشدو اکنون استاد دانشگاه خارج از کشور
4- مردی که بار بر بازار بود روی کارتن میخوابید و الان میلیارد ها ثروت دارد
وکسانی که فلج اطفل وسرطان ،زندان،ورشکستگی،خیانت دوست ،نامردی نزدیکان(برادر و...) مرگ عزیزان وطلاق و...نه تنها شکستشان نداد بلکه موفقتر وخوشبخترشان کرد اگر هر شخصی درخواست کرد رموز موفقیت انان را تا جائیکه شاهد بودم میگویم
RE: واقعی ایرانی (حتما"بخوانید)دخترهاوپسرها
موارد جالبی هستن ولی لطفا شرحی از زندگیشون بنویسین تا بتونیم بیشتر استفاده کنیم.
مرسی
امید جان بیصبرانه منتظر خواندن ادامه مطلبتان هستم .
لطفا" مورد را انتخاب کنیذ همه انها که یه رمان میشود
با سلام به digitalman:
در یکی از بهترین دبیرستانهای تهران بین سالهای 58 تا62 تحصیل میکرد و درسخوان هم بود ولی بدلیل اینکه سال 1362 اولین کنکور سراسری بعد از سالها برگزار میشد رقابت بسیار سنگین بود ولی او واقعا" عاشق بود عاشق علم پزشکی بسیار تلاش کرد ودرس خواند ولی در آن سال فوق دیپلم یکی از رشته های پیرا پزشکی قبول شد مایوس نشد وبا نمرات عالی فارغ التحصیل شد اعلام شد در مقطع لیسانس دانشجو میپذیرند وبا توجه به سهمیه های مختلف اگر میخواست قبول شود رتبه 5 کمتر نشود شبانه روز خواند ودر ان سال نفر سوم ایران شد ودر دانشکده پزشکی البته در یکی از زیر شاخه ها مشغول تحصیل شد بعد که لیسانس را گرفت او انقدر مقاله ومطلب درباره پزشکی خوانده بود و ترجمه کرده بود که بعضی مواقع استاد ها برای کمک در تدریس از او کمک میگرفتند وچون در محیط فعال بود خبر دار شد برای تربیت مربی فوق لیسانس مشابه رشته او ایجاد شده که در امتحان آن از کل کشور 5نفر میگیرند که باز هم در شرکت کرد وموفق شد وچند سالی هم به جهت طرح وتعهد در دانشگاه درس داد وازدواج کردو با همسرش به قاره ای دیگر رفتند که اکنون سالی یک بار به ایران میاید ولی ان چیزی که او را متمایز میکرد عشق واقعی اوبه علم بود نه مادیات ورفاه حاصل از ان
خوش به حالش ولی الان کنکور قبول شدن گاو نر میخواهد و مرد کهن!!! باید 1000 تا کلاس کنکور و . . . هم بری. ای خدا دوباره قسمت ما هم بکن دستت درد نکنه خدا جونم.
مرسی omed بازم از این داستانهای درس مرس داشتی بزار اما مفصل تر توضیح بده.
عرض کنم الان کنکور آسانتر است چون اون موقع یک میلیون داوطلب بود وفقط دانشگاه سراسری که خیلیاش یا منطقه جنگی بود یا تعطیل دانشگاه آزاد و... نبود وکل ظرفیت صد هزار نفر هم نمیشد توضیح بیشتر هم اینکه چهار تا خواهر وبرادرند که هر چهار تا دکتری دارند در داروسازی وداخلی وخون وازمایشگاه وهنوز هم از هر فرصتی برای یادگیری استفاده میکنند
بزرگي ميگويد: انسان اگر هر چيز جز انگيزهاش را از دسد دهد ميتواند به موفقيت برسد:305:
خوشابحال تمام كساني كه براي زندگي انگيزه دارند.
انگیزه شرط لازم موفقیت است ولی کافی نیست باید برنامه وعلم کافی هم برای رسیدن به هدف هم باشد.
یاد آوری میکنم همه این آدمها ایرانی و در قید حیاتند.(کسی مختصر داستان موردی دیگر را نمی خواهد )؟