-
حسادت جاري
با سلام به دوستان عزيز
من حدودا دوسال است كه ازدواج كردم و از نظر تحصيلات و موقعيت اجتماعي خيلي بالاتر از جاري ام هستم و او خيلي حسادت مي كند مثلا حرفهايش را نمي فهمد و بر زبان مي آورد.يا اين كه وقتي به منزلشان ميرويم زياد اهميت به ميهمان نمي دهد و از لحاظ پذيرايي و احترام گذاشتن ضعيف مي باشد ودر تمام حركات و رفتارش موجي از حسادت ديده مي شودو اگر هم بخواهم با او صميمي شوم شوخي هاي جلف و حرفهاي بي ادبانه ميزند ولي از آن جا كه من خيلي به همه احترام مي گذارم وبراي ميهمان ارج وقرب خاصي قائلم واهل شوخي هاي جلف نيستم و دوست دارم حريم ها حفظ شود مرا راهنمايي كنيد چگونه رفتار كنم؟
-
RE: حسادت جاري
عزیزم نیازی نیست که باهاش صمیمیت زیاد داشته باشی . سعی کن برخودت طوری باشه که هم در نهایت احترام و ادب باشه و هم اینکه خیلی از حریمها حفظ باشه و وارد حریم شخصی هم نشید تا کدورتی بوجود نیاد
-
عزیزم اون هم اینطوری تربیت شده شما زیاد خرده نگیر . شما روال خودت رو ادامه بده و یه حد و مرزی رو برای رابطه داشتن با ایشون رعایت کن . و به نظر من تا مجبور نشدی باهاش رفت و آمد نداشته باش . یه رابطه رسمی باهاش داشته باش شاید یاد بگیره چطور برخورد کنه شاید ....... یاد بگیره . و این رو هم بدون تربیت خانواده ها باهم خیلی فرق میکنه .
-
سلام
گلم اگه بخواي به هر چيزي اينجوري نگاه كني كه ...
اگه من جاي شما بودم زياد باهاش صميمي نمي شدم و ارتباطمو در حد يه رفتو آمد نه چندان سرد حفظ مي كردم و كاريبه كارش و رفتارش هم نداشتم و حتي چيزي نمي گفتم كه اون به خودش جرات بده حرفاي ركيك بزنه
يا حق
-
از قديم گفتند:
نيش عقرب نه از راه كين ايست
اقتضاي طبيعتش اين است
-
هر کسی به اندازه لیاقتش مورد توجه قرار میگیره شما که ایشون رو فردی لایق برخورد خودتون نمیبینید فقط در حد همن جاری(به نظر خیلی ها هوو) باهاش معاشرت کن
-
دوست عزیز تا بوده همین بوده منم سه تا جاری دارم که دقیقا در شرایط جاری شما هستن واز نگاهاشون میشه حسادتو فهمید مخصوصا که خودشون میدونن من از همه نظر ازشوئن سرترم بیشتر اذیت میکنن منم مثل شما به مهمون ارزش خاصی قائلم اما وقتی میرم خونه اونا از اینکه رفتم پشیمون میشم اینقدر که بیشخصیت برخورد میکنن بدتر از اون اینه که مادر شوهر و پدر شوهرم چون اونا فامیلاشون هستن اصلا بدیهای اونارو نمیبینن اخرش به این نتیجه رسیدم که اصلا نباید باهاشون صمیمی بشم ویه رابطه خشک و رسمی داشته باشم تا جرات نکنن تیکه بیاندازن یا حرفه بیخودی بزنن رفت و امدم کم کردم و هر وقت دعوت کنن میرم فکر کنم شما هم رسمی برخورد کنی بهتره