-
شوهرم سر کار نمیره
سلام مشکل من این که شوهرم سر کار نمیره من خودم شاغلم ، ما سه فرزند پسر داریم ، ولی او حاضر نیست به خودش زحمت بده هر روز تا ظهر خواب است او با همه زحماتی که من برای زندگی مشترکمان میکشم همیشه از من طلبکار است ، اگر به خاطر فرزندانم نبود حتما ازاو جدا می شدم ولی الان نمیدانم چه کنم لطفا من را راهنمایی کنید
-
RE: شوهرم سر کار نمیره
سلام MOGHADAM
به تالار گفتگوی همدردی خوش آمدید
سخن نغزی هست که می گوید:
« حمایت افراطی ، درماندگی می آموزد»
یعنی وقتی یک نفر هست که بار ما رو ببره، و احساس مسئولیت افراطی داره، غریزه لذت طلبی و تنبلی ما را قلقلک می ده.
احتمالا همسرتون غیر از سرکار نرفتن، خیلی مسئولیتهای دیگر و ....، را نیز انجام نمی دهه.
کم کم باید جدی و با قاطعیت ، اما در کمال ادب و احترام با او صحبت کنید، و بگوئید که حاضر نیستید، در بی مسئولیت کردن او بیشتر از این دچار اشتباه شوید. و به خاطر علاقه ای که به او دارید، وظیفه دارید که به او کمک کنید تا عزت نفس و وظایف خود را درست انجام دهد. لذا به جاس ترسهای توهمی و خیالی ، همچنین به جای سپر کردن بچه های بی گناه خود، به طوری جدی کم کم نقش درآمد خود را در زندگی کم و کمتر کنید، اگر خواستید همکاری داشته باشید باید قراری با همسرتان بگذارید، مثلا اینکه فقط به اندازه ای که او از نظر مالی جلو بیاید شما هم مطابق او همکاری دارید.
فراموش نکنید بی مسئولیتی ، وظیفه نشناسی، تنبلی و لذت طلبی متاسفانه رشد می کند و مسائل جدی و خطرناک دیگری را در زندگی به خانواده تحمیل خواهد کرد.
شما در مورد مسائل دیگر آقاتون چیزی نگفتید. اما باید حساس باشید.
کار برای انسان ( به ویژه مردان)، فقط محلی برای کسب درآمد نیست، مسئله عزت نفس، موقعیت اجتماعی، باروری و رشد، بالندگی، مفید بودن، و گریز از بسیاری موارد منفی و .... می باشد.
لذا جدی تر باشید.....
-
مدیر تالار همدردی سلام
از راهنماییتون متشکرم ولی متاسفانه به این کار هم قبلا عمل کرده ام ولی شوهرم خیلی راحت با موضوع برخورد کرد مثلا سال گذشته قبض گاز را پرداخت نکردم چون پول نداشتم ولی اوبه راحتی با قطع گاز کنار امد و یک هفته گاز نداشتیم تا اخرش به خاطر بچه ها مجبور به پرداخت شدم یا اگر بگم مثلا مرغ نداریم میگه عیب نداره نخورید انتظار دارد من اول برج کل حقوقم را در اختیار او بگذارم همش منتظر بک پول زیادتا به اصطلاح خودش شرکت بزنه ،در رویا سر میکنه، و دلش می خواد بی زحمت پولدار بشه .
-
سلام
به نظر من کم کم اونو با مسئولیت آشتی بده با موردهای کوچیک شروع کن
بعد کم کم اون به حرکت در می آید . باید تحمل و صبر فراوان داشته باشی تا نتیجه بگیری.
-
سلام MOGHADAM
هنوز جواب من همان جواب قبلی هست.
به نظرم شما مسئولیت های او را به شانه می گیرید. اینکه یک هفته صبر کردید، کافی نیست. شما اگر ضرورت پیدا کنه باید با قاطعیت بیشتر عمل کنید. و به هیچ وجه بعد از یک هفته هم مسئولیت او را انجام نمی دادید.
به نظرم شما باید راههای نرفته قبلی را با هماهنگی یک مشاور به صورت حضوری پیگیری کنید و اگر نتیجه نگرفتید حتی برای گرفتن نفقه شاید لازم باشد اقدام قانونی نیز بکنید.
-
سلام
من فکر کنم آقای سنگ تراشان آخرین مرحله تلاش شما را هم پیشنهاد دادند .امیدوارم تا قبل از آنکه کار به آنجا برسد شوهرتان به رو به راه شود