سکوت 2ماهه همسرم داردزندگیم رابه سمت طلاق می برد
با سلام
مدت 3سال است که ازدواج کرده ویک بچه 2 ساله دارم.از بعد عروسیمان مشکلات مختلفی با همسرم داشتم.ایشان عادت دارن که وقتی از چیزی ناراحت میشن سکوت میکنن.چندماه پیش سر دعوایی شدید بعد از 1ماه صحبت کرد.و الان مدت6 هفته است که سکوت کرده وانگار دیگه نمیخواهد با من حرف بزند.موضوع ناراحتیش هم خیلی پیش پاافتاده بود.فقط در یک smsگفت که جون اختلاف فرهنگی داریم سکوت بهتره.اصلا نمی دانم باید چه کنم.این سکوت انقدر خسته ام کرده که با وجود اینکه زندگیم را خیلی دوست دارم به فکر جداییافتاده ام.اعصابم خیلی خورد شده.دراین مدت تمام تلاشهایم برای شکستن سکوتش بی نتیجه بوده.به بن بست رسیده ام.لطفادر اسرع وقت راهنماییم کنید که چطور زندگیم را حفظ کنم و قفل زبان او را بشکنم.ممنون
RE: سکوت 2ماهه همسرم داردزندگیم رابه سمت طلاق می برد
آقایون برخلاف خانومها بلند بلند فکر نمی کنند . و تمام جزییات ذهن خود را بر زبان نمی آورند . اگر به آنها هی گیر بدهید که حرف بزند آنها رو کلافه و عصبانی میکند.پس بهتره که بین صحبتهایی که بحث ختم میشه سکوت کنید وبگذارید که شروع صحبت از طرف شوهرتون باشه .و اگر بحث عوض شد یا مدت سکوت طولانی شد بپرسید مایل هستید که در مورد مشکل در شرایط مناسبتری با هم صحبت کنیم .و بحث و در زمان دیگر ادامه دهید.
سلام خانومی
عزیزم این سکوت در چه حدیه ؟؟ حرفهای روز مره رو با هم میزنید ؟ رابطه تون در چه حدیه ؟؟ با هم بیرون میرین؟؟ با هم غذا می خورین ؟؟ روزهای جمعه که خونه است با هم حرفی نمی زنین ؟؟
رابطه اش با خانوادتون چطوره ؟؟ اصلا با فامیل رفت آمد می کنین؟؟ این سکوت رو روابط زناشویی تون هم تاثیر می زاره ؟؟
اگه دوست داشتی به سوالام جواب بده فکر کنم اینجوری بهتر بتونیم کمکت کنیم
به نظرم بهش گیر سه پیچ نده تو هم یه خورده بی خیالی طی کن تا خودش به حرف بیاد.
چه کار تو مخی میکنه.منم با نظرboomموافقم