RE: براي خا نوم ها ي متا هل
البته کمی به من بر خو رد چون متن من را در فهرست تجر به های فرد ی گز اشت ولی من يک مرد هستم
پس تجربه نيست اينها تهقيقا ت است
شوخي مي كنم سايت را نمي شنا سم و سيستمش را نمي دانم
ارادت سدرا
خیلی عالی بود . ممنونم از مطلبت . واقعا اگه خانومها این چیزهارو رعایت کنن زندگی شیرینی خواهند داشت ولی صد البته آقایون هم باید یه چیزهایی رو رعایت کنن.
خیلی خوب بود مخصوصا به این خاطر که از دیدگاه یه مرد گفته شده!
فقط یه عیب بزرگ داشت!!
خیلی غلط املایی داشت من نتونستم بفهمم شماره 2 معنیش چی بود اونقدر غلط تایپی داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط وهم
خیلی خوب بود مخصوصا به این خاطر که از دیدگاه یه مرد گفته شده!
فقط یه عیب بزرگ داشت!!
خیلی غلط املایی داشت من نتونستم بفهمم شماره 2 معنیش چی بود اونقدر غلط تایپی داشت
در شماره 2 فرمودند : در بحث و اختلاف تا جائی جلو برید که به غرور مرد لطمه نخوره.
مردها دوست دارن بهشون اعتماد بشه. یکی از بهترین روش هائی که می تونین مردتون رو در این وانفسای رفیق بازی حفظ کنین اینه که دائم بهش بگین و نشونش بدین که بهش اعتماد دارین. بهش مطمئن هستید و هرچیزی رو که میگه باور میکنید. این یکی از معجزه آسا ترین سپرهایی هست که یک زن می تونه برای مردش درست کنه.
گارانتی میدم!
گاهی کمتر برای مردتون دلسوزی کنین. اگر زیاد دلسوزی کنین، مردا دچار لوس شدگی مردونه می شن. این باعث میشه کارائیشون کم بشه، قدرت تعقل و تفکرشون آسیب ببنه. گاهی ولشون کنین.
شاید باورتون نشه، اما گاهی گفتن یه جمله با خونسردی تمام مبنی بر اینکه : من نمیدونم، مرد خونه توئی، تو باید تصمیم بگیری. من رفتم بخوابم... خیلی موثر تره در روشن کردن موتور مرد تا اینکه هی بخواین با ورجه وورجه و بالا پائین پریدن و تند تند نظر دادن، کمکش کنین.
توجه:
کلیه راهکارهائی که توسط حاجی فیروز ارائه میگردد دارای هولوگرام بوده و با گارانتی لایف تایم ارائه می گردد. تقلبی بهتون نندازنا.....