با سلام به دوستان عزيز
آيا شده تا بحال در مقابل دوستان و يا همكاراني قرار بگيريد كه افكارشان بسيار با عقايد شما متفاوت باشد مثلا كلا منكر خدا باشند وشما هم به دلايلي نتوانيد زياد از آنها دوري كنيد با چنين وضعي چكار ميكنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان عزيز
آيا شده تا بحال در مقابل دوستان و يا همكاراني قرار بگيريد كه افكارشان بسيار با عقايد شما متفاوت باشد مثلا كلا منكر خدا باشند وشما هم به دلايلي نتوانيد زياد از آنها دوري كنيد با چنين وضعي چكار ميكنيد
سلام دوست عزیز:
من چنتا از این دوستا دارم و جوری هستش که دست کم هفته ای 4 تا 5 روز میبینمشون و موقعی که منو محکوم به . . . میکنن فقط بهشون میگم::305:
بچه ها هر کسی ی سری اعتقاداتی داره که براش محترمن و بقیه هم باید به عقایدش احترام بذارن پس حالا که من هیچ وقت به عقایدتون بی احترامی نمیکنم شما هم همینطور باشین:81:.
خوشبختانه مدتهاست که کاری به کار من ندارن و گیره بیخودی هم نمیدن.:R
سلام
خيلي ممنونم فا فا
من خودم به اعتقادات و عقاید دیگران احترام خاصی قائل هستم و در مذاهب گوناگون عقایدی وجود داره که برای ما با اعتقاداتی که ما داریم اصلا قابل درک نیست ولی خوب من به اعقاید آنها احترام میزارم و چیزهای که برای آنها مقدس و قابل احترام ، من نیز با احترام صحبت میکنم . من تو جایی زندگی میکنم که فرقه های زیادی وجود داره و اختلافات دینی زیاد . ولی برای خود من هیچ مشکلی بوجود نیامده
با تشكر از دوستان
درسته ممكنه كه مشكلي به وجود نيايد ولي آيا روي اعتقادات ما تاثير نميزاره
بله من یک رفیق دارم موهاش فشن یه روز دبیرمون جدیدن ازش پرسید تو نماز نمی خونی با کمال پرویی گفت نه نمی خونم
درسشم مثل من خیلی خوبه خیلی خوبه و به خدا هم خیلی اعتقاد داره ولی نمیدونم نماز نمی خونه
اینم یه بچه که رفیق نا باب داشته. اینو برای تغییر فضای این قسمت می زارم اصلا قصد مصخره کردن کسی رو ندارم بهتون بر نخوره ........................................
http://i42.tinypic.com/10xwy21.jpg