+کمک فوری دخترا جواب بدین
سلام بر اهالی تالار
بچه ها من 18 سال سن دارم چند وقتی یک دختررو دوست دارم و الان هم شرایط ازدواج ندارم اون دختر همسایه مجتمع ماست
من میخوام باهاش دوست بشم و زمانی که شرایط ازدواجم رو مهیا کردم باهاش ازدواج کنم مسرانه ازتون خواهش میکنم منو راهنمای کنی که چطوری بهش پیشنهاد بدم و خواستم چطوری باهاش در میان بگذارم آیا اول باهاش دوست بشم بد بهش بگم یا اصلا چطوری پیشنهاد دوستی رو بهش دم من خیلی دوستش دارم مترسم از دست بدمش
RE: کمک فوری دخترا جواب بدین
فقط میتونم بگم عجول نباش!!!!
:)با سلام
آخه هنوز که کامل نشناختیش که حالا بخوای یدفه بری سر مسأله ازدواج!اول باهاش دوست شو،بشناسش بعد به ازدواج هم میرسی هول نکن;)دوستی هم اینجوری نیست که بری بگی بهش بیا دوست شیم.عین یه پسر که میخوای باهاش دوست شی کم کم از سلام علیک شروع کن تا اینکه باهات دوست شه.راستی تو که باهاش دوست نیستی از چه چیزیش خوشت اومده که یدفه آتیشت انقدر تند شده؟دورادور میشناسیش؟اینو هم بدون که سنت اقتضا میکنه زود عاشق شی البته تا این مراحل رو نگذرونی متوجه نمیشی ولی کلاًتو این سن احساساتتو جدی نگیر.من خودم 2 سال ازت بزرگترم اما تو همین 2 سال کلی تغییر کردم.إن شاءالله بعدها منظورمو میفهمی.اما واسه تجربه هم بد نیست برو باهاش دوست شو شایدم من اشتباه میکنم:)
راستی گفتی دخترا جواب بدن من پسرم ببخشید:58:
قای جوکر و خانم سارا جون از راهنمایاتون فوق العععععععععععععععاد ممنونم
من الان نزدیک به دوسال این خانم از تح دل دوستش دارم و دورا دور اکثرا تو مجتمع یا اتوبوس میبینمش احساس می کنم اون هم منو دوست داره ولی مطمین نیستم خیلی خرابم نمی دونم چیکار کنم تا حالا هم به هیچ دختری نگاه نکردم
سلام
رك بهت بگم : خودتو تو اين سن و سال سرنوشت ساز درگير اين مسائل نكن.
يه كار نكن تو عالم همسايگي هم براي تو بد بشه هم براي اون.
موفق باشي
اگر بار اول عاشقش شدی خوبه اما اگر بخواهی یه مدتی دوستش بشی
بعد بگی عاشقشی عاشق نیستی
هر چند عشقهای حالا بی فایده است
be nazare man eshtebahe bozorgi mikoni age bekhay bahash doost shi
bekhatereee kheiliiiiiiiiii masael
badan mifahmi maznooramo
دوست خوبم به نظر من این احساس شما توی این سن زود گذر و آنی هستش بهش توجه نکن .
سلام دوستان از نظرات شما ممنون ولی من حالم بد نمیدونم چیکارکنم وقتی میبینمش خوشکم میزنه
سلام.در این باره با توجه به تجربه خودم میدونم این علاقه در این سن<18>مقطعی و گذراست.