مها جرت بعد از ازدواج؟؟؟؟؟
:300::203::47::104::73:سلام.من 24 ساله ساکن تهران هستم و مدتی هست خاستگاری دارم از یکی از شهرستانها که حدود 1:30 با تهران فاصله داره این اقا از نظر سن ظاهر تحصیلات و شغل خوب هست و در تحقیقات محلی هم جواب خوب بوده تنها نگرانی من شهرستان زندگی کردن است که بعد از ازدواج باید اونجا برم مانده ام چه کنم لطفا راهنماییم کنید؟با تشکر
RE: مها جرت بعد از ازدواج؟؟؟؟؟
:305:همه چیز بشتگی به خودت داره بابا
[/font]
سلام
ببینم این همون پسره هست ؟ یا یکی دیگه است ؟
از تهران رفتن به شهرستان خیلی سخته
ازش بخواه (در اصطلاح فنی = آویزونش شو ) بگو جور رو پلاسشو جم کنه بیاد تهرون
نه بابا اون نیست اون 2 هفته اس رفت که رفت .خاستگاره
زود تصمیم نگیر خوب فکر کن خوب تحقیق کن خوب بشناسش
اگر مشکلی نداشت به نظر من یک ساعت و نیم فاصله چیزی نیس
شما اگر بخوای ازاین ور تهران بری اون ور تهران حداقل دو ساعت طول می کشه
کلمه ی مهاجرت یه کم برای این فاصله کم زیادی سنگینه :307:
سلام به نظر شما ها عیوب مهاجرت از شهر تهران به یه شهر دیگه بعد از ازدواج چیه؟؟؟؟لطفا من و از نظراتتون بهره مند کنید.:72::203:
سلام
ما نفهمیدیدم شما الان با دوست پسرتون هستید یا خواستگار .
همزمان با دونفر بودن خیلی کار کثیفیه .
این تاپیک را بخوانید :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4655
حالم از این کارها بهم میخورد .
همچین گفتین مهاجرت ؟! که فکر کردم میخواین برین یه قاره دیگه !! :33:
یک ونیم ساعت که راهی نیست :exclamation:
digitalman من جواب شما رو قبلا داده بودم ولی شما مثله اینکه حرفات معلوم نیستا تو اون تاپیک میگی این دوستت تو رو نمی خواد ولش کن حالا که ولش کردم و موقعیت ازدواج دارم میگید کاره کثیفیه انتظار دارین احسان وقتی من و نمیخواد و اینطوری برخورد میکرد و تا اخر ه عمرم با خاطراتش زندگی کنم که مبدا کاره کثیفی نکرده باشم خودت بودی میگفتی ولش کن اون نمیخوادت تو از این کار بدت میاد منم از پسرایی که با احساس شخصیت و زندگی دخترا بازی میکنن اخرشم توف میکنن به همه اون خوب بودنا و میگن مامانم اجاززه نمیده خداحافظ واسه همیشه.
بله من گفتم ولش کن . ولی شما از توی اون تاپیک میگی به خواستگار جواب رد دادم و با دوسست قرار میزاری و توی این تاپیک میگی اون پسره رفته و تموم شده .
هنوز هم میگم همزمان با دونفر بودن کار کثیفیه .
پسرهایی که با شخصیت و احساسات دختر ها بازی میکنند هم کار بسیار زشتی میکنند . ولی مگه دختر ها خودشون نمیفهمند اینو ؟!
وقتی خود دختر بخواد بازیچه بشه و بجای عقل از احساسات عشقولانه استفاده کنه ، مسئولیت عواقبش هم با خودشه .