RE: رابطه همسرم با همکارش
آدم نمی دونه چی باید بگه . نمی دونم چرا بعضی وقتها این آقایون این کارها رو میکنن. آدم در عجب میمونه . شما سعی کن بهش بیشتر محبت کنی و همسرت رو بیشتر جذب خودت کنی و سعی کن یه جوری با اون خانم صحبت کنی و ازش بخواه دست از سر همسرتون برداره .ولی سعی کن با سیاست بری جلو .
ذكاوت و هوشياري شما در اين مواقع بسيار مهم است سعي كني همسرتان را بيشتر جذب خود و زندگي خودتان كنيد از درگيري و بحث با همسرتان بپرهيزيد مردان هميشه به زندگي خود اهميت ميدهند حال كه او معترف هم شده است كارش نادرست است سعي كنيد با او مهربان باشيد طوري كه او احساس گناه كند
نمي دونم عزيزم ، تصور ميكنم اين موضوعي كه شما مطرح كرديد و جوابهايي كه داده ميشه ، ديگه خيلي تكراري شده !!!! حتي اگه سايت رو هم دورنزني با تيترهايي چون خيانت همسرم و اس ام اس هاي مشكوك كه برخورد كني ، متوجه حرفم ميشي ، نمي دونم اين مشاوران چه طور از تكرار بعضي مشكلات مراجعانشون خسته نمي شن ، موندم بخدا !!!!
دوست عزيزم ، من ديگه نمي خوام بهت بگم به همسرت محبت من ، بهش اهميت بده ، بذار به تو بيشتر توجه كنه ، چرا كه اينها فقط تكرار مكرراته ، بهتره بيشتر وقتت رو رويه مسائلي در همين سايت كه درست شبيه به مشكل شماست متمركز كني . اون بيشتر ميتونه كمكت كنه ، البته اين نظر شخصي من بود
موفق باشي
سلام دوست عزیز. اگه تو تالار یه دوری بزنی جوابت می گیری. امیدوارم موفق بشی.
دوست خوب شما خودت خونه داری ؟ همسرت چه مدت با این خانم همکار بوده ؟ این خانم متاهل یا مجرد؟ پاخ همه اینها میتنه بهت کمک کنه البته شاید روابط شوهرت با اون خانم کمی بیشتر از حد همکاری بوده ولی اگر شوهرت نظری به اون خانم داشت میتونست ه جای تو با اون ازدواج کنه فقط سعی کن کاری نکنی که شوهت را وادار ه مخفی کاری کنی بذار باهات دوست باشه اگر جواب سوالهامو بدب شاید بتونم بیشتر راهنماییت کنم .
ميترسم يه حرفي بزنم پشت بند بنويسن طراوت نوشته كه:................................ دوست خوبم همه ما توي شرايط شما بوديم و ميدونيم چه فكرهايي به ذهن شما خطور ميكنه اما با سياست برو جلو و سعي كن متوجه بشي كه آيا اون خانوم متاهل هست يا مجرد؟هر وقت مطمئن شدي كه رابطه اي بيشتر از همكاري وجود داشته اون موقع راحت تر ميتونيد تصميم بگيريد.به نظرم اصلا نيازي نيست كه بخوايد لباس شيك يا آرايش آنچناني داشته باشي ، اگه مرد يا زني طرف مقابلش رو بخواد بدون اينها هم براش عزيزه.
چراااااااا بعضي ها ميخوان عشق رو گدايي كنن؟چرا هميشه زنها بايد مرد رو جذب خودشون كنن؟ ميدونيد دليل خيانت چيه؟!!! اعتماد بيش از حده.