با درگيري پدر و مادر چه كنم؟؟
[/color][/size][/font][font=Arial][size=medium][color=#0000FF]سلام
پدر و مادر من هر دو دي ماهي و ناسازگار.......سياست دو گانه در زندگي ما حاكمه....پدر ميخواد با عقل و منطق بچه ها رو با بياره...مادر با احساسات...........بعد 30 سال زندگي كارشون به جدايي كشيده ............من دختر بزرگ خانواده ام .......ميخوام كاري كنم.....دنبال يه مشاوره هستم كه بياد تو خانواده من با پدر و مادرم حرف بزنه .......اما كي مياد كمكم كنه...........خواهش مي كنم يكي بهم بگه چه كنم .........زندگي ما روزبه روز سرد تر ميشه...........
RE: با درگيري پدر و مادر چه كنم؟؟
دوست عزيز مشاوره هايي كه تو همه مناطق آموزش و پرورش هستن خيلي عالين نه هزينه ي زيادي مي گيرن اما خيلي وقت مي ذارن و از نظره تجربه و سواد آكادميك در حد عاي هستن به اونا مراجعه كن.......
RE: با درگيري پدر و مادر چه كنم؟؟
خودتان را دخیل در مشکلات آنها نکنید و جانبداری از هیچکدام هم نکنید . بگذارید آنها به بازی خود ادامه دهند و شما اگر می خواهید نقش مثبت در این رابطه داشته باشید با هر کدام جداگانه صحبت کنید و گاهی که با هم دعوا می کنند ، آنجا که جا دارد مسئله و مشگل را جوک کنید تا رفتارشان باعث خنده خودشان شود . من همین کار را کردم وخیلی جواب گرفتم . حالا درست و حسابی دارند زندگی می کنند و رفتار گذشته خودشان و دعواها برایشان باعث خنده و تفریح است و از اینکه اینقدر نابغه بوده اند به وجد می آیند و می گویند تو خلاقیتهای مارا از ما گرفته ای !