مرده ای که خداشو پیدا کرد
سلام به دوستای گلم منو یادتون میاد همونی که چند ماه پیش میخواست خودشو بکشه که میتونم بگم 90 درصد عامل بازدارنده همین انجمن و اعضای مهربونش بود
منو یادتون میاد یه زمونی داغون بودم تا چند ماه پیش از همه چیز و همه کس بریده بودم تا این که یه خواب دیدم راستی تا حالا شنیدین یه خواب زندگی یه آدمو از این رو به اون رو کنه من هم جزو همون عده ی معدودم من توی اون خواب عجیب و شگفت انگیز خیلی چیزا رو پیدا کردم خودمو زندگیمو و خدامو...
حالا خیلی وقته که وقتی دل تنگ میشم و نمیتونم صبر کنم میرم پیش حافظ و به سوره ی عصر پناه میبرم
از دنیا خیلی بدم میاد میخوام که با دست پر از این جا خلاص شم تا به مظهر پاکی و پاک شدن برسم
میخوام به اندازه ای ÷اک بشم که خدا خودش منو از این قفس آزاد کنه فقط و فقط با اراده ی خدا با عشق و علاقه اش که تنها امید زندگیمه
ازشماهم تشکر میکنم میتونین همیاری دوستامو تو تاپیک http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=601 ببینید دوستام به من خیلی کمک کردن
محتاج دعاتونم توی این شبای عزیز حق نگهدارتون:72::72:
دست ازمس وجود چو مردان ره بشوي
تا كيمياي عشق يابي وزر شوي
خواب وخورت ز مرتبه ي عشق دور كرد آنگه رسي بخويش كه بيخواب و خور شوي
گر نور عشق حق بدل و جانت اوفتد بالله كز آفتاب فلك خوبتر شوي
يكدم غريق بحر خدا شو گمان مبر كز آب هفت بحر به يك موي تر شوي
از پاي تاسرت همه نور خدا شود در راه ذوالجلا چو بي پا و سذ شوي
RE: مرده ای که خداشو پیدا کرد
سلام 1371125
خیلی خوشحالم که تونستی با انرژی و خلاقیت ها و توانایی هایی که داشتی مسیرت را اصلاح کنی و رشد بدهی.
بی شک همه دوستان از دیدنت خوشحال هستند
سلام.منم خیلی خوشحالم.کاش از فرایند این تحول بیشتر واسمون بگی.
خدا را شكر
وقتي مي بينم كه زندگي دوستان دچار تغيير و تحول مثبت مي شه و به يك تكامل مي رسه واقعا خوشحال مي شوم و از خدا تشكر مي كنم به خاطر الطافي كه داشته. چرا كه اين خداوند است كه نطفه يك فكر و يا يك وسيله را براي ما قرار مي دهد تا زمينه اي شود براي تغيير و تكامل. همه چيز دست اوست و او را بايد شكرگزار بود.
من باز هم به مرگ فکر میکنم انقدری که میتونم بگم موقعی که دعا میکنم از خدا میخوام که منو پیش خودش ببره وبه آرامش برسونه
من طبق خواسته ی خدا{فقط و فقط به اراده ی خدا} گرفتار گناهی شده بودم که خودم تا مدت ها ازش خبر نداشتم جالبه؟
با این مقدمه من از زشتی ترین وگناه ترین عمل میخوام به خدا برسم خدایی که در تمام لحظات زندگیم اینو گفته که برم به طرفش اما من هیچ وقت نخواستم بفهمم که چی میگه
دعام کنین تا زودتر به معشوقم برسم
زندگی تو این دنیا برای من ملاله
کلی حرف دارم که همشو نمیتونم تو این پیج جا بدم
سلام
گفتی زشت ترین و پرگناه ترین عمل می خواهی به خدا برسی.
اما سنگین ترین گناه كه مانند شرك هست....؟ چیست؟
بله!
ناامیدی هست، نا امید بودن به خدا، و خدا را به مهربان بودن قبول نداشتن، به بخشنده بودن قبول نداشتن، به اینكه هیچ وقت ما را رها نمی كند.
پس اگر نگران گناه هستی، مواظب باش سنگین ترین گناه ها را به طرفش نروی.. مثل نا امید بودن به خداوند و آسیب رساندن به خودت. اكنون كه آن فشار نخستین را گذرانده ای ، نوبت بازسازی خودت هست.
می دانم خیلی سختی می كشی...
می بینی كه همه افراد در این تالار هم وضعیتی همین گونه دارند....
می دانم خسته ، تنها و نگرانی....
اما می بینی كه برای همه ما و دیگران عزیزی....
و همه دوست داریم دست یكدیگر را بگیریم و به سلامت عبور كنیم....
آری او همیشه در كنار ماست
و سایه نارونی تا ابدیت باقیست.....
آقای سنگ تراشان ممنونم از پاسخ گوییتون اما من الان فقط وفقط به عشق خداست که زنده ام
میخوام به قدری پاک بشم که خدا خودش منو از این دنیای کثیف رها کنه
من گفتم که اسیر یه گناهی شدم که خدا فقط و فقط با اراده ی خودش و بدون کوچکترین دخالت خودم سر راهم قرار داده بود
من اگه میگم میخوام به خدا برسم مطمین باشید که نمیخوام به خودم آسیب برسونم
اگه این کار رو بکنم به معنای این هست که یه جورایی در مقابل اراده ی خدا ایستادگی میکنم که این گناه خیلی بد تر از شرک هست
من میخوام از زرق وبرق دنیا دور شم و به خدا نزدیک بشم
خیلی خوشحالم این همه تغییر رو در شما می بینم
باید خیلی زحمت كشیده باشی و رو خودت كار كرده باشی
فقط یه خواب عجیب همین و بس
خوابی که منو بیدار کرد هوشیار هوشیارم کرد
1 فایل پیوست
[/color]سلام دوست عزیز ، از خدا می خواهم که تو را چنان کمک کند تا بتوانی درهمین دنیا ، در کنار انسانها ی دیگر زندگی کنی وبا خدا باشی واواحساس دلتگی ات را پرکند.سرشار از عشق باشی تاهمیشه.[color=#FFC0CB]