RE: به خاطر خودم نیست....
گل مینا به نظر من اگه طرف موقعیت خوبی داره به قدش نگاه نکن محاسنشو ببین چون بعد از چند وقت برات معمولی میشه و دیگه اینکه شاید شما فکر می کنی به خاطر ظاهرته و حساس شدی چون درنکته اول خودتون به ظاهر اهمیت دادین
سلام
خوبی ؟
بزار اینو بگم :
1- قد هیچ توجیه موجهی برای نپذیرفتن طرف نیست .
2- قد نمی تونه آدم رو خوشبخت کنه .
3- همیشه نیمه ی پر لیوان رو ببینید . ( یعنی به محاسن بپردازید تا معیاب )
4- قرار نیست همیشه عشق قبل از ازدواج باشه .
اگر بین طرفین بعد از ازدواج عشق به وجود بیاد ، زندگی پایه استوارتری داره .
موفق باشید .
سلام
اگه به حرف مردم خیلی اهمیت بدی اونوقت ظاهر طرف برات مهم می شه و ولی به نظر من باید سبک و سنگین کرد باید ببینی چه ملاکی برات مهمتره مثلاً اگه یه آدمی بود که از نظر ملاکهای دیگت مورد قبول بود نباید به قد زیاد اهمیت بدی .البته من منکر مهم بودم این فاکتور نمی شم .
سلام
فرض کنید پسرها هم قد واسشون مهم بود و میخواستن مثلاً زنشون 5 سانت از خودشون کوتاهتر باشه،اونوقت شاید زیادی بلند میبودین پس نباید خواستگار میداشتین!!!!!!مگه چند درصد جامعه قد روی 185 دارن و چند درصد اونها آدم سالمین و چند درصد اون سالمها بهتون میخورن و چند درصد اونا اصلاً میبیننتون و چند درصد اونا ازتون خوششون میاد و چند درصدشون عاشقتون میشن اونم نه از رو ظاهر و چند درصدشون شرایط ازدواج دارن و چند درصدشون پا پیش میذارن میان خواستگاریتون؟بدترین اشتباهتون اینه که همه رو رد کنیین و در یه سنی احساس تنهایی و پشیمونی کنین و بعد مجبور شین با یکی خیلی کمتر از خواستگارای الآنتون ازدواج کنین!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مینا
دوم اینکه همه اونایی که میان خواستگاری من به خاطر ظاهر من وقد و هیکل متناسب منه و کسی منو به خاطر خودم نمی خواد.
اولا باید بگم ظاهر شما هم جزوی از وجود شماست
ثانیا شما اگه باطنت هم به اندازه ظاهرت برازنده باشه شک نکن اگر کسی در ابتدا به خاطر ظاهر, شما رو انتخاب کنه در اینده عاشق باطنت خواهد شد.
پس شما تلاش کن که ظاهر و باطن یکسانی داشته باشی و در مرحله بعد همسر ایندت رو از روی اصول و شناخت انتخاب کنی تا اینده زیبایی داشته باشی.
hello
گل مینا جان تو حق داری و در مورد اولی من بهت حق میدم ولی در مورد نکته دوم باید نظر خواستگاره رو هم جویا بشی شاید اون زیاد روی قدت ، اون طور که تو حساسیت نشون میدی ، براش معیار انتخاب همسر نباشه و قشنگیهای دیگری ازتون دیده.
بسیار بسیار با حرفهای دیگر اعضا موافقم