+ازدواج یک پسر با یک خانم
با سلام به همه دوستان
جوانی 33 ساله هستم که قصد ازدواج با یک خانم که 7 سال از من کوچکتر است را دارم . این خانم قبلا یک بار ازدواج کرده ولی به دلایلی که میدانم و منطقی هم بوده طلاق گرفته.
طبق دیدگاه سنتی یک پسر باید با یک دختر ازدواج کند و بسیار شنیده ام که پسران زیر بار چنین ازدواجی نمیروند .
آقایان لطفا نظر خود را در این رابطه بگویید که آیا شما هم همینطور فکر میکنید؟
از خانمها هم میخواهم نظر خود را بگویند که اگر مثلا طلاق گرفته باشند ازدواج اول چه تاثیری بر ازدواج دوم میگذارد و موافق این نظر هستند که یک پسر نباید با یک خانم طلاق گرفته ازدواج کند؟
با سپاس
RE: ازدواج یک پسر با یک خانم
دوست من. من کوچکتر از اینم که نظر بدم ا ما دلیل متارکه اول ایشون چی بوده ؟ آیا میتونه مورد ایشون واسه شما هم مشکلی بوجود بیارهه اگه نه/ چرا چه اشکالی داره اصل مطلب تفاهم و عشق و علاقست!!!!!!!!!!
با تشکر از شما fafal360
دلیل متارکه رو میدونم و بهش حق میدم و میدونم از این بابت مشکلی نیست
اصل قضیه برام موجب سوال شده
از بقیه دوستان (آقا و خانم) هم تقاضای اظهار نظر دارم
با تشکر
سلام شاتل گرامی
من به دیدگاه سنتی کاری ندارم ؛ اما از بنظر من در شرایط مساوی ازدواج با یک دختر بهتر است . بهر حال ایشان در اثر یک زندگی ناموق دید دیگری دارند به زندگی نسبت به شما .
اما باز هم بستگی به شخص دارد ممکن است این خانم اینقدر فهیم و خوب باشند که بهتر از هر کس دیگری برای شروع زندگی مناسب باشند . بنظرم شما به یک مشاوره ازدواج خوب مراجعه کنید تا بهتر راهنماییتان کند .
موفق باشید .
خواهش میکنم شاتل عزیز:
دیدگاه دیجیتال من هم از نظرمن مورداحترام وتایید است.
اگه مورد متارکه رو میدونید و حق با ایشونه به قول دوست عزیزمون با ی مشاوره و صحبت منطقی با هم................ایشالله مبارکه!!!!!!!!!!!!!
در شرایط معمولی و عادی، به حتم آغاز زندگی با دختر بهتر است... البته نظر شخصی است و به تبع در افراد با سلایق مختلف فرق میکنه...
به این دلیل عرض میکنم که به نظر بنده، خانمی که قبلا ازدواج کرده اند و جدا شده اند، به طور کامل نمیتوانند اون شور و شوق را در زندگی جدید خود داشته و القا کنند... (این موضوعات چون مسائل انسانی است، همیشه دارای استثنا است)
سلام دوست عزیز به نظر من اصلا ربطی به شورو شوق ندارد دختری که یک بار ازدواج کرده پخته تر عمل میکنه و بیشتر قدر همسرشو وخوبیهاشو میدونه واگر شما براش همسر خوبی باشید شوروشوق صدچندان به زندگیش و شما نشون میده و چون به قول معروف یک بار سرش به سنگ خورده تو زندگیش قدمهاشو عاقلانه بر میداره به نظر من تصمیم عاقلانه ای گرفتی فقط نباید اجازه بدی خانوادت تو این موضوع اذیت کنن یا اگر خانوادت این موضوعو ندونن خیلی بهتره چون فرهنگا متفاوته و ممکنه مشکل ایجاد بکنه من دورورم مردایی که خودشون اولین بار بوده ازدواج میککن با خانمی که قبلا ازدواج کرده دیدم خیلی خیلی خوشبخت تر از جوانهایی بودن که با شوروشوق ازدواج کردن و الان پشیمونن به نظر من یک زنه مطلقه گزینه ای بسیار مناسب برای ازدواج عاقلانه و عاشقانه هست چون خبری از نا پختگیهای کودکانه که الان خیلی از دختران دارن در زندگی شما نخواهد بود موفق باششید
با تشکر از تمامی دوستان که نظرات خودشون رو گفتند
من خودم معتقدم این مساله اصلا مهم نیست مگه یک نفر که یکبار تجربه ناموفق داشته دیگه نباید خوشبخت بشه من فرض میکنم خودم در چنین موقعیتی قرار گرفته باشم یعنی مثلا من یکبار ازدواج کرده باشم و طلاق گرفته باشم حالا بخواهم با یک دختر خانم ازدواج کنم و ایشون به من بگه به این دلیل که قبلا ازدواج کردی ما به درد هم نمیخوریم
ولی متاسفانه شرایط جامعه ما طوری که روی مسائل حاشیه ای بیشتر از اصل موضوع توجه میشه و حتی بعضی ها نامزد بودن رو هم مهم میدونن و گاهی خانواده ها هم به مسئله دامن میزنن و بیشتر به حرف مردم فکر میکنن تا خوشبختی دو تا جوان مثلا میگن اگه مردم بفهمن نمیگن که یارو حتما یک مشکلی داشته که رفته زن بیوه گرفته؟
نمیدونم شاید این مسئله خیلی با اهمیته ولی خودم اصلا به حرف مردم اهمیت نمیدم و میگم تازه اگه حرف و حدیثی هم باشه فقط برای چند ماهه مهم یک عمر زندگی با شادی و رضایته ولی میترسم تمام زوایا رو به دقت بررسی نکرده باشم و شاید موردی باشه که بعدا باعث مشکل بشه
حالا به نظر شما به غیر از این حرف مردم از چه دیدگاه دیگه ای میشه به موضوع نگاه کرد و چه مسئله ای میتونه مشکل ساز بشه
ممنون میشم اگه من رو از نظراتتون مطلع کنید
شاتل جان این مساله مهم و حساسیه و این شرایط برای افراد مختلف فرق داره و نمیشه گفت کلا هر کس که قبلا ازدواج کرده برای زندگی خوبه یا بده . همانطور که قبلا گفتم شکست در زندگی باعث تغییر دید ایشون به زندگی شده ( اینهم لزوما خوب یا بد نیست ) بنابراین بهترین کار این است که به همراه آن خانم پیش یک مشاور خانواده خوب بروید .
موفق باشید .