خواهش می کنم کمکم کنین.خواهش می کنم
جوانی 25 ساله و تحصیل کرده هستم و در حال گذراندن خدمت سربازی به صورت سرباز معلم می باشم
مدت یک سال است که به دختر خانمی که 3 سال از خودم کوچکتر است علاقه مند شده ام و عشقی دو طرفه در بین ما وجود دارد
ماه گذشته موضوع را با خانواده های خود درمیان گذاشتیم و قرار به آشنایی خانواده ها شد
با توجه به اینکه یک سال از خدمت بنده باقی مانده و شغل و درآمد ثابتی ندارم چه باید بکنم؟ پدرم نیز قادر به حمایت مالی بنده نیست اما درآمدی در حدود 200 تومان در ماه دارم
لطفا دوستان عزیز بنده را راهنمایی نمایند
RE: خواهش می کنم کمکم کنین.خواهش می کنم
صبر کن دوست من
شما توی این یکسال میتونی بری خواستگاری بعد نامزد کنی و بعد از خدمت هم عقد کنی . توی تمام این مدت هم میتونی کار کنی و پس انداز کنی .
موفق باشید .
یک مقدار صبر کنید. با دو میلیون پس انداز زندگی نمی شه شروع کرد!!!
نظر خانواده ان دختر خانم در مورد این موضوع چیه ؟ آیا میتونند چند سال صبرکنند در اینصورت اگر در بقیه نکات کا ملا با هم تفاهم دارید میتونید نامزد کنید ولی برادر خوبم با ماهی 200 تومان خودت به تنهایی هم نمیتونی زندگی کنی چه برسد به اداره خانواده ، راستی آن دختر خانم در چه موقعیتیه از نظر تحصیلی و شغلی ، بهتر اجازه بدی خانواده هاهم نظرات منطقی خودشونرا اعلام کنند کمی با احتیاط و منطقی تر تصمیم بگیرید
نامزد کن . و بعد از چند سالی که اوضاع مالیت بهتر شد ازدواج کن
طی تماسی که از طریق مادرم با خانواده دختر خانم داشتم آنها اصرار به نامزدی دارند اما نگرانی من از این است که اصلا معلوم نیست کی بعد از اتمام خدمت بتوانم شغل مناسبی پیدا کنم
مگر چقدر می شود حداکثر نامزد ماند؟
اصلا نترس
به خدا توکل کن
نامزد کن ، با این کار اراده ات زیاد میشه و با توان کامل دنبال کار می گردی ، مطمئن باش خدا کمکت می کنه .
چون اگه نامزد نکنی ممکنه خدایی نکرده نسبت به تو دلسرد بشن یا فکر کنن که خیلی به امر ازدواج فکر نمی کنی.
تو نگران مشکلات احتمالی هستی که شاید بعداً سر راهت قرار بگیره ، و اینها همش احتماله .
با این حقوق فعلا خرج دوران نامزدی ات تامین میشه . پس برو جلو و نترس