يك سلام به زيبايي سفيدي برف به تمام بچه هاي همدردي از اينكه راهنماييم كرديد واقعا ممنون اميدوارم بتونم عضو خوبي باشم لحظه ها در پي هم ميگذرند و ميان آنها تو فقط مي ماني لحظه اي با من باش تا ابد در دل من مهماني
نمایش نسخه قابل چاپ
يك سلام به زيبايي سفيدي برف به تمام بچه هاي همدردي از اينكه راهنماييم كرديد واقعا ممنون اميدوارم بتونم عضو خوبي باشم لحظه ها در پي هم ميگذرند و ميان آنها تو فقط مي ماني لحظه اي با من باش تا ابد در دل من مهماني
سلام
به جمع ما خوش اومدی.:72:
ممنون خانومي
به تالار همدردی خوش امدید به جمع اعضا تالار خوش امدید
سلام ....
خير مقدم.... خوش اومدين و عيدتون مبارك....
مشخصه توي نوشتن هنرهاي زيادي دارين.... پس منتظره نوشته هاتون هستيم....
ايندفعه سلامي به زيبايي رز سرخ چون روز عيد ومنم سيدم دلم ميخواد يك رز سرخ زيبا رو تقديم كنم به همه بچه هاي همدردي.* لحظه ها خاطره اند زندگي شوق تمناي همين خاطره هاست *راستي دوست دارم يك هديه ديگه هم بهتون بدم البته شايد بدونين انشا الله كه نمي دونين. سنگ ماه هاي تولدتون: فروردين:الماس*ارديبهشت:زمر *خرداد:مرواريد*تير:ياقوت قرمز*مرداد:زبرجد*شهريور:ياق وت كبود*مهر:اوپال*آبان:توپاز*آ ر:زيركان* دی: گارنت*بهمن: امتيست*اسفند:آكوامارين. لطفا در درست بودنشون شك نكنين چون يك زمين شناس اينا رو بهتون ميگه. اميدوارم روز خيلي خوبي داشته باشين
سلام حشمت عزیز خوش اومدی و عیدت مبارک . شما که سیدی ما رو هم تو این روز عزیز از دعات بی نصیب نذار.
امیدوارم در تالار همدردی دوستای خوبی باشیم . موفق باشی