+سوال از دختران بازدید کننده
من پسری هستم ۳۰ ساله که باید به فکر ازدواج باشم ولی باید قبل از ازدواج خیلی چیزها رو از دخترا بیشتر یاد بگیرم
سوالهای زیادی برام پیش اومده که فکر میکنم فقط دخترا میتونن جوابشو بدن. اینجا میتونم راحت سوال کنم .الان میخوام سوال اولم را بپرسم اگه کسی جواب داد باز هم سوالهای بیشتری دارم که تشنهٔ دانستن جوابشون هستم . اولین سوالم اینه که وقتی دخترا به پسری ابراز عشق میکنن زیاد نمیشه جدی گرفت چون از روی هرمونهای بدنشون دارن احساس میکنن و بعد از مدتی کم کم این عشق به طرف شخص جدیدی میره آیا این مطلب از نظر دخترا درسته یا این مطلب اشتباهه ؟
با سپس از همهٔ شما
RE: سوال از دختران بازدید کننده
سلام دوست عزیز در رابطه با سوالاتی که از دختران دارید، لینکی را در زیر قرار میدهم که به همین موضوع اختصاص داده شده .موفق باشید
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4683
از نظر من کاملا اشتباهه.چیزی که برای اغلب خانمها خیلی مهمه دریافت محبت و عشق خالصه.من گمان میکنم این تصور از اونجا بوجود آمده که برخی از آقایون بخصوص در آغاز یک رابطه به دلیل محدودیتهای خاصی که وجود داره به اندازه کافی ابراز محبت نمیکنند ویا گاهی مسئله جنسی رو اونقدر در اولویت قرار میدهند که احساس انزجار در طرف مقابل ایجاد میکنند.تغییرات هورمونی که در دختر خانمها ایجاد میشه به صورت مقطعی و کوتاه مدت حالتهایی مثل بی حوصلگی ,پرخاشگری ویا افسردگی به دنبال داره که البته در مورد همه صدق نمیکنه و در بعضی ها و به صورت گاه به گاه ایجاد میشه و در تصمیمات و احساسات عمیق و جدی تاثیری نداره.
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابراز عشق ..........هورمون........ یه نفر دیگه.......؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کجا زندگی می کنید ؟ رو زمین یا تو یه سیاره دیگه ؟ این که گفتین اسمش عشق نیست . عشق: ع (علاقه) ش (شدید) ق ( قلبی) هیچ ربطی به هورمون نداره.
بهتر نيست ابتدا مشخص كنيد كه تعريف شما از عشق و علاقه چيست؟!
اگر منظور شما شهوت است كه بحث فرق مي كند.
به شهوت نمي توان به چشم علاقه نگاه كرد كه فرد بخواهد علاقه اش به فردي كمتر شده و سراغ فرد ديگري برود.
در صورتي كه يك دختر خانم واقعا به كسي علاقه مند باشد اينقدر به اين علاقه بها مي دهد كه به خاطر شهوت به سمت شخص ديگري رو نخواهد آورد.
اگر شما فردي را براي ازدواج انتخاب مي كنيد لابد به دنبال شخصي مي گرديد كه به تعهدات خود پايبند باشد و بعيد مي دانم خانمي كه نخواهد به تعهدات خود پايبند باشد پا به عرصه ازدواج بگذارد. اگر فردي را براي ازدواج مي خواهيد انتخاب كنيد نمي توانيد با اين تصور كه ممكن است او به شما خيانت كند پا جلو بگذاريد.
بد نيست كه شما تمامي سئوالات را يكجا بنويسيد تا دوستاني كه ميخواهند به شما كمك كنند از انديشه و افكار شما مطلع شده و آگاهانه به شما پاسخ دهند
کاملا این حرف اشتباهه....وقتی دختری امروزی ابراز علاقه کرد اتفاقا باید جدی گرفت چون توی این زمونه که محیط های خطرناکی از لحاظ سواستفاده از خانوم ها هست دختری جرات ابراز علاقه نداره اونی هم که این کارو کرده پس محیط رو سنجیده و طرف مقابل را ارزیابی کرده تا این حرف رو به زبون اورده به نظرم با بعضی رفتار مردانه هم نباید این شور زن از بین بره که اون زن نسبت به کاری که کرده سرد بشه......بعضی ها با چه عشقی ازدواج میکنن بعد 1ماه میگن اون مردی که بود نیست چون دیگه خیالش راحته و مشغله هم که اضافه بشه حوصله توجه به خانوم رو نمیکنه اون هم سرد میشه.....ولی نظر شخصی من اینه که عشق و عاشقی ماله قصه هاس دنبال ارزش ها باید گشت تا عشق
دوست گرامي
شما اگر به كسي ابراز عشق كنيد از روي شهوت و هورمونهاي مردانه خود اين كار را مي كنيد و يا از روي احساسهاي قلبي؟!
به سئوال بنده هر طور كه پاسخ دهيد در واقع به سئوال خود هم پاسخ داده ايد.
درست است كه مردان و زنان تفاوتهايي دارند اما نه اينقدر فاحش كه كل مسئله را از هم متمايز كند.
میشه بگین شما این مطلب رو از کجا در آوردین؟ ولی دختری که بدون شناخت عاشق بشه باید به عشقش شک کرد.و دخترها وقتی عاشق میشن جونشونو برای طرف میدن مگر اینگه اون آقا مشکل داشته باشه و قدر عشقشو ندونه.
سلام davood_tanha
به نظرم اصل سئوال شما اشتباه هست. جواب این سئوالات كمك اندكی به شناخت شما نسبت به دختران و ازدواج می كند.
این اطلاعات به شما كمكی نمی كند.
لطفا سری به مقالات بخش ازدواج بزنید. مسائل مهم در مورد چیزهایی كه باید بدانید آنجا به تفصیل بیان شده است.
به نظر من درسته!! البته در ابتدای رابطه.برای عمده خانومها در ابتدای ارتباط تفاوت عشق و نفرت به یک رفتار شما وابستست و بسیار راحت می تونه این تبدیل صورت بگیره. این رو کلیه فلاسفه و روانشناسان بزرگ مثل هورنای نشون دادند
البته از طرف دیگه می شه اینطور هم گفت دروغ در مورد احساسات در آقایون متداولتره ولی عدم شناخت بر میزان عمق احساسات در خانومها