+آيا اين آدم قصد سو استفاده از من رو داره ؟
سلام دوستان
ميخواستم يك سوالي از شما بپرسم ....ببخشيد كه خيلي پيش پا افتاده و مسخره است ، ولي در حال حاضر نظر يك سوم شخص برام مهمه .
زياد توضيح نميدم ، فقط بدونين كه من 21 ساله و دوست پسرم 20 ساله دوبار به صورت جدي از هم جدا شديم ولي دوباره به هم برگشتيم ، در هردوبار هم از من چيزي به اون نميماستيد ... ( يعني دليل مالي اي وجود نداشت تا به خاطر اون دوباره پيش من برگرده )
الان يه مدتيه كه من دارم از لحاظ مالي كمكش ميكنم ، در حال حاضر 200000تومان به من بدهكاره و باز هم من بايد بهش پول قرض بدم تا مشكلش حل بشه و كلا با 100000تومان ديگه كه ميخوام بهش قرض بدم ، ميشه جمعا 300000تومان
البته بگذريم از اينكه كلي واسش شارژ موبايل و چيزهاي ديگه خريدم كه حساب نميكنم.
ببينيد ، اون الان يك مدتيه كه با من سرد رفتار ميكنه و اونقدر انواع و اقسام مشكلات ( مالي ، خانواده ، درسي و ...) ريخته روي سرش كه من مجبور شدم بهش كمك كنم ، يعني از من خواست كه بهش كمك كنم .( چون هيچ كس از همكلاسي هاش اونقدر نداشت كه بهش كمك كنه ، اگر هم داشت نميتونست مثل من 6-7 ماه صبر كنه تا پولش رو پس بگيره )
دوستان ، يه مدتيه كه با من سرد رفتار ميكنه و از اون عشق و علاقه ي قديمي خبري نيست!
همش بهونه ميگيره ، اس ام اس بهش ميدم ولي از هر 10 تا اس ام اس شايد يكيشو جواب بده ، كسي كه از حرف زدن از من سير نميشد حالا وقتي من بهش زنگ ميزنم ، ميخواد زود قطع كنه
همش ميگه : كار دارم ، درس دارم ، مشكل مالي دارم ، مامانم فلان ، دانشگاه بيصار ، امتحان و ....
از مشكلاتش بخوام بگم : 200 تومان به من بدهكاره ، درسهاي دانشگاهش سخت شده ، هزينه ي موبايلش 200 تومان اومده كه نميدونه بايد چه جوري بده ، مامانش همش بهش غر ميزنه كه چرا همش مياي تهران و از كلاسهات ميزني ؟( نكنه كه به خاطر اين دختره مياي ؟منظورش ازاين دختره منم !!) ، هر دفعه كه مياد تهران و برميگرده بايد 80000تومان فقط پول بيلط هواپيما بده ... امتحاناتش سخته و داره شديدا درس ميخونه تا معدلش بالا بشه ، ميخواد دانشگاه رو هفت ترمه تموم كنه ، بايد تا درسش تموم شد بياد خواستگاري من و رفتار گرم پدرم رو تحمل كنه ، پدر و مادرش و پدر و مادر من با ازدواجمون مخالفن ،من بهش گير ميدم و همش سوال پيچش ميكنم، بايد وقتي كه درسش تموم شد ،بدون اينكه واسه ي فوق بخونه ، بره سربازي چون واسه ي رسيدن به من بايد حتما سربازيش رو بره ، بعدش حتما بايد بره سر كار و كاري پيدا كنه ( يعني ادامه تحصيل تا 7-8 سال آينده تعطيل !!! تحت فشار خانواده است ، پدرش ميگه اگه بخواي خودسرانه عمل كني من نه بهت خونه ميدم و نه ماشين و از ارث محرومت ميكنم و ............................
كسي كه روزي حد اقل 10 بار به من زنگ ميزد ، الان جوري شده كه ساعت 12 ظهر ديروز با من تماس ميگيره و تماس بعديش ميشه 24 ساعت بعد يعني 12 ظهر امروز و فقط از مشكلاتش برام ميگه ... تازه با لحن خيلي سرد هم حرف ميزنه !!!
امروز كه زنگ زد بهش گفتم تو فكر نميكني كه داري حروم ميشي ؟ گفت چرا . گفتم خوب ميخواي چيكار كني كه با من حروم نشي ؟؟؟
گفت هيچي اول ميشينم سراغ درسهام و درسم رو ميخونم و مدركم رو ميگيرم و بعدش ميرم سراغ يه كار و پولهامو جمع ميكنم و بعدش هم ميرم با يك دختري رابطه برقرار ميكنم كه 2-3 سال از خودم كوچيكتر باشه ( من از اون يك سال بزرگترم )
بهش گفتم واقعا ؟؟؟؟ گفت نه بابا شوخي كردم (كلا حالش خوب نبود)
اونقدر ناراحت شدم كه بعد از قطع كردن گوشي بغضم تركيد و رفتم سراغ قرآن تا آرامش بگيرم !!
بعد هم گفتم بگذار تكليفم رو باهاش مشخص كنم ، فكر ميكردم كه شايد به خاطر پوله كه باهام مونده و از ترس اينكه من ديگه كمكش نكنم حرف دلش رو نميزنه و ميگه شوخي كردم !!! وقتي قرآن خوندم آروم شدم ،گفتم من ديگه بايد تكليفم رو معلوم كنم ، مال دنيا ارزشش رو نداره كه به خاطرش با زندگيم بازي بشه ، حلالش ميكنم . فقط ميخوام حرف دلش رو بدونم!
بهش يك اس ام اس دادم :
...اگه فكر ميكني مانع خوشبختيت و رسيدن به آرزوهاتم و داري حروم ميشي، بگو ، به خدا قسم اگه اينطوريه، اين 100 هزارتومن رو هم به حسابت ميريزم و كلا هرچي پول بهت قرض دادم رو حلالت ميكنم و از زندگيت ميرم بيرون . داغ هم نيستم ( آخه وقتي كه بهش پول قرض ميدام گاهي دلم واسش ميسوخت و بي خيال پس گرفتنش ميشدم ولي روز بعدش بهش ميگفتم كه نه بابا چرت گفتم ، داغ بودم كه همچين حرفي رو زدم !!!))قسم ميخورم كه حلالت ميكنم و از زندگيت ميرم بيرون. جواب بده
منتظر شدم ولي جواب نداد
دوباره اس ام اس دادم :
جواب بده ! من با قسم شوخي ندارم ، باور كن!! اين 100تومن رو هم بهت ميدم و كلا اين 300 هزار تومان بدهكاريت رو حلالت ميكنم و يك جوري اززندگيت ميرم بيرون كه ديگه صدامم نشنوي، به خداوندي خدا راست ميگم ،اگه مانع خوشبختيت هستم بگو!خواهش ميكنم جواب بده . نميخوام زندگيتو خراب كنم ، فقط بگو
منتظر شدم تا 5 دقيقه ي بعد بهم جواب داد :
....( يعني همون ديوونه ) نميخواستم جوابت رو بدم ، چون داشتي چرت ميگفتي. بسه ديگه .كي گفته كه مانع خوشبختي مني ؟ مشكلات من رو سردم كرده . درست ميشه همه چي .
علت اينكه هي توي اس ام اس بهش گفتم اين 100 تومن رو هم بهت ميدم و بعد حلالت ميكنم اينه كه قرار شده بود كه من توي اين هفته ي آتي اين 100 تومن رو بهش بدم ،ولي خوب اگه همچين حرفي رو نميزدم ميترسيدم كه بگه نه ، من ميخوامت و وقتي اين 100 تومن رو از من ميگرفت و ديگه اميدي به پولم نداشت ، اونوقت ميگفت تو رو نميخوام و همه چيز تموم و واسه اينكه از همچين چيزي نترسه بهش گفتم اين 100 تومن رو هم بهت ميدم و بعد حلالت ميكنم ( به اين 100 تومن شديدا نياز داشت)
و نكته ي بعدي اينه كه حساب بانكي من ديگه كاملا خالي شده و خودش هم ميدونه كه با دادن اين 100تومان ديگه هيچ پولي ندارم كه بخوام بهش قرض بدم ، پس به نظرم اگه بگين كه باهات مونده تا بيشتر ازت سو استفاده ي مالي كنه ، اشتباهه ،چون اين پولي كه من بهش قرض دادم ، پس اندازم بود و من كار نميكنم كه بخوام پول بياد توي دستم و اون هم ميدونه كه ديگه من پولي توي حسابم ندارم و هرچي داشتم و نداشتم همين بود و بيشتر از اين نميتونم كمكش كنم ....
دوستان ببخشيد كه اين موضوع خيلي بچه گانه بود ولي واقعا نياز به كمك داشتم ، وگرنه اين سوال مزخرف و اين تاپيك مزخرف تر رو نميزدم ، باور كنين كه به خاطر مشكلات روحي و رواني ام ديگه توان فكر كردن رو ندارم و ميخواستم نظر يك سوم شخص رو در اين باره بدونم !!
فقط بگين با اين صحبت هايي كه بين ما رد و بدل شده ، به نظرتون اين مشكلات دوست منه كه اون رو اينجوري سردش كرده ؟ يا اينكه كلا من رو نميخواد و فقط به خاطر سو استفاده ي مالي باهام مونده ؟
خواهش ميكنم نظراتتون رو بگين
ممنونم
RE: آيا اين آدم قصد سو استفاده از من رو داره ؟
سلام دوست عزیزم
می تونم بپرسم آیا هدف شما از اذامه دوستی ازدواج است ؟
معمولا پسرا با کسی که ازش کوچکتر باشد ازدواج می کنند. و به نظر من اون شما را فقط برای دوستی می خواد .
موفق باشید
دوستان
فكر نكنم كه سوال سختي پرسيده باشم
يعني جواب اين سوال اينقدر سخته كه هركي مياد توي اين تاپيك فقط يه نگاه ميندازه و جواب نميده؟
باور كنين به پاسخ هاتون نياز دارم
مرسي
بله ، هدف ما از دوستي ازدواجه
ولي سوال من اين نبود
اين بود كه به نظرتون آيا قصد سو استفاده رو از من داره ؟ يا مشكلات باعث شدن كه سرد بشه ؟
( ما دو سال رابطه ي عاشقانه با هم داشتيم ، ايشون توي اين دو سال ميدونست كه من يك سال از اون بزرگترم ولي واسش مهم نبود و گفت كه قصدش ازدواجه!!)
اون قصد ازدواج نداره.شک نکن.
انوش جان
ميدونم كه داره
آخه من اين سوال رو كه نپرسيدم ازتون ، پرسيدم به نظرتون قصد سو استفاده داره يا نه ؟
اي بابا ! شما چرا به جنبه ي عشقي قضيه فكر ميكنين ؟ خوب آدم مشكلي توي زندگيش پيش مياد كه ممكنه خدارو هم انكار كنه ! ولي آيا بايد بگيم كه طرف كافره ؟؟؟
من فقط خواستم روي جنبه ي سو استفاده ي مالي تا كيد كنين ، نه اينكه بگين قصدش ازدواج هست يا نيست !
ميشه يكي بي طرفانه و بدون توجه به بحث ازدواجي قضيه اين سوال رو جواب بده ؟
چطور ممكنه عاشق يك نفر باشيد در يك تاپيك و يكجا از امكان سواستفاده اون حرف بزنيد.
من دوستش دارم درست ولي آيا اون هم همينطوريه ؟
اون سرد و افسرده شده و گاهي حرفهاي چرت ميزنه و تنها زماني با من تماس ميگيره كه مشكل داره
اونه كه داره جا ميزنه
فقط خواستم بدونم پشت كارهايي كه داره انجام ميده چيه
به خاطر چه چيز من باهام مونده؟ و آيا دوستم داره كه باهام مونده يا به خاطر پولمه !
چرا همه چيز رو با هم قاطي ميكنين ؟
آيا مطمئن شدن از عشق يك نفر و علاقه اش اينقدر بده ؟
سلام !
کاش بیشتر ز اینکه ذهنتو درگیر این مسائل کنی به درسات اهمیت میدادی و یه مدتی فکرتو از ان موضوع آزاد میکردی(مثل خودش!)بعد سر فرصت به این موضوع یه نگاه عمیق و درت وحسابی میکردی ویه تصمیم جدی میگرفتی.
در اون موردکه اون از تو کمک مالی میخواد یا تو میخواهی بهش کمک مالی یا حالا بلاعوض بکنی اینو بدون پسرا روی مسائل مالی خیلی حساسن وبه غرورشون برمی خوره از این طریق بخواهی اقدامی بکنی ومطمئن باش یه روزی این پولائی رو که بهش دادی جبران میکنه چه بیاد واسه ازدواج /چه همینجوری تا تکلیفی به دوشش باقی نمونده باشه!
بازم میگم تو موفق میشی راهتو پیدا کنی به شرطی که از این وابستگی بیرون بیایو و خودتو پیدا کنی!
مرسي نيلوفر جان
ميدونم خيلي غرورشو زير پا گذاشته تا از من پول قرض بگيره ، الان هم در شرايط بدي هستش ولي من هم ديگه طاقت ندارم همينجوري بلاتكليف باقي بمونم تا معلوم نيست كي بخواد تكليفش رو مشخص كنه ! خودش هم نميدونه كه از زندگي چي ميخواد!همش يا من رو تحقير ميكنه ، يا جوابم رو نميده و يا اينكه ازم ايراد ميگيره !
امروز ، يعني همين يكي دو ساعت پيش وقتي پست آقاي رامتين و جريانشون رو خوندم ، به اين نتيجه رسيدم كه از اين عشق و عاشقي هاي ليلي و مجنوني ديگه وجود نداره ، بهتره از اين فكر كه اون بيش از اندازه واسه رسيدن به من تلاش ميكنه دست بردارم و همه چيز رو بسپارم به خدا ،چون واقعا ديگه از گول زدن خودم خسته شدم ، شايد من ميتونستم از اين عاشق هاي ليلي و مجنوني براش باشم ولي وقتي خودش نميخواست و نميتونست ، عشق يك طرفه ديگه فايده اي نداشت ، چرا من اصرار كنم ؟ رفتم يه كمي قرآن خوندم و خودم سپردم به خدا ،ديگه ميخوام احساساتم رو كنترل كنم ، شايد به قول آقاي گرد آفريد ، چند سال ديگه دوباره عاشق هم بشيم و به هم برسيم ولي توي اين شرايط ، بهترين راه حل جدا شدن از همديگه است...
واسم دعا كنين كه بتونم همچين كاري بكنم
بهش يه اس ام اس دادم كه :
قرار ما براي ازدواج از همون اول اشتباه بود ، نه ما به هم ميخوريم ، نه علاقه اي مونده و نه خانواده هامون راضي ميشن ، تنها كارمون شده ايراد گرفتن از تيپ و قيافه ي همديگه ، توانايي مقاومت در برابر خانواده هامونم نداريم ، الان اين زجر و درد رو تحمل ميكنيم تا سه سال ديگه مجبور نشيم يه زجر و درد بزرگتري رو تحمل كنيم ، خدا حافظ
البته از ضمير اول شخص جمع به جاي دوم شخص مفرد استفاده كردم تا فكر نكنه كه من همه ي تقصير هارو از گردن اون ميدونم و ميخوام محكومش بكنم
ديگه هم خودمو و هم اونو سپردمش به خدا ، يا رابطه مون تموم ميشه ، يا اگر اصرار شديدي از جانب اون ديدم و در اخلاق و رفتارش تغييري ديدم ، ميريم مشاوره تا اون بتونه تصميم نهايي رو براي ما بگيره ! چون واقعا ديگه از اين بچه بازي ها خسته شدم !
بازهم از تمام دوستاني كه كمكم كردن ممنونم