نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
سلام
من تازه امروز عضو شدم فقط به خاطر مشكلم .شوهر من از عوامل توليد فيلم است .سال گذشته دختري را به عنوان منشي براي دفترش آورد .آن دختر خيلي بدبخت و بيچاره بود.بدون تحصيلات و فوق العاده كلاس پايين.شوهرم دلش به حال او مي سوخت و سعي كرد به هر شكل ممكن به او از نظر مالي كمك كند.يواش يواش دخترك عاشق شوهرم شد.و سعي كرد به اشكال مختلف با او صحبت كند .شوهرم كه مي داند من چقدر حساس هستم اين رابطه و زنگهايي كه آن دختر مي زد را از من مخفي نگاه داشت.من متوجه شدم و به شوهرم اخطار دادم كه او را رها كند.شوهرم گفت من ديگر به او تلفن نمي زنم و جواب تلفنش را هم نمي دهم.اما من باور نكردم براي مدت 2 ماه از تهران رفتيم كه حتي اگر علاقه اي هم بوده است از بين برود همسرم هم براي من به قرآن قسم خورد كه ديگر با او كاري ندارد.
حال پس از گذشت يك سال باز به شوهرم شك كردم بارها و بارها از او خواهش كردم كه اگر رابطه اي هست رها كند و به زندگيمان بينديشد و به دختر كوچكمان كه فوق العاده عصبي شده است.اما او باز هم امتناع كرد و گفت هيچ رابطه اي وجود ندارد.چند روز پيش از طريق تلفن شماره موبايل جديد دخترك را پيدا كردم و از شوهرم پرسيدم كه اين شخص كيست گفت نميداند.من قصد ترك خانه را داشتم تا تكليفم به طور قانوني روشن شود.شوهرم مثلا اعتراف كرد كه همان دختر است و مزاحم مي شود.من از او خواستم كه براي من قسم بخورد كه هيچ گونه ارتباطي با آن دختر ندارد اما او امتناع كرد.ديروز من ريز مكالمه اش را از مخابرات گرفتم و متوجه شدم كه همسرم به او حداقل روزي يك بار تماس گرفته .حالا ديگر نمي دانم چكار كنم .بمانم يا بروم؟ ديگر هيچ احساسي به شوهرم ندارم.بود و نبودش براي من ديگر معني ندارد.نمي دانم با آن دختر هرزه و ولگرد چكار كنم؟
RE: نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
خوب طلاق بگيريد مهريتون چقدره؟
اقای سورنااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
بازم که شروع کردید این چه جور راهنماییه اخه مهریت چقدره یعنی چی اینهمه باهاتون حرف زدم شما بازم دارید ادامه میدید اینجا تالار همدردیه
هلیای عزیز من کاملا درکت میکنم عزیزم تو این شرایط نمیدونم چه توصیه ای بهت بکنم طلاق بگی یا ادامه بده چون طلاقم اونجوری که فکر میکنیم اسون نیست و باید همه چیزو سبک سنگین کنی در ضمن این وسط بچتم هست وتو نمیتونی به جای اون تصمیم بگیری درمورد شوهرتم این ذات کثیفه بعضی از مرداست که مشتاق رابطه خارج از زناشویی هستن شوهرتو از عشق اون زن به خودش سواستفاده کرده وداره نیازهای جنسی خودشو براورده میکنه من فکر میکنم اگر بنا به انتخاب و زندگی کردن باشه بازم شمارو انتخاب میکنه ولی خوب همین کارشم قابل تو جیه نیست من که اینو متوجه شدم این مردا هیچوقت ذات تنوع طلبشون تغییر نمیکنه هیچوقت
مارال خانوم شما که داري مي گي ذات کثيف همسرت!! همسر ايشون با ذات کثيفشون رو چه جوري مي شه درست کرد؟
در ضمن مگه شما با بچه صحبت کردين که انتظار داشتين حرفاتونو قبول کنه! لطفي که کردم اين بود که ديگه در تاپيکتون اظهار نظر نکردم!
به نظر من با کسي که ذات کثيفش!! آشکاره ديگه ادامه دادن بي فايدست! خانوم هليا من از بابت حقوقي خواستم بدونم مهريتون چقدره! که بهتر بتونيد بعد از طلاق بگيريد
مهريه من 600 سكه هست ولي همسرم نداره كه بده من دلم نمي خواهد كه از همسرم جدا بشم چون دوستش دارم لطفا اينوري فكر نكنيد .منظورم از بمانم يا بروم اين بود كه در اين عشقي كه به همسرم دارم بمانم و بسوزم يا از دلم بيرونش كنم ولي هرگز طاقت دوري اش را ندارم
شما که مي گي بود و نبودش براتون فرقي نمي کنه و از يه طرف مي خوايد در عشقي؟!! که به همسرتون داريد بمونيد! ببخشيد من حماقت کردم جواب دادم شناخت شما خانوما سخته!!
600 سکه رو فکر مي کنم يک مقدارش رو مجبور هستند که بدن! البته بپرسيد باقيش رو هم قسط بندي مي کنند. به نظر من يک نفر با ذات کثيف ارزش زندگي نداره.
شما باید مشکلتو با اون دختر حل کنی. هر جور شده پیداش کن و اول باهاش صحبت کن اگه نشد تهدیدش کن. خلاصه اگه می خوای زندگیتو نگه داری باید اونو از زندگیت بیرون کنی. از اول باید از شروع رابطه جلوگیری میکردی اما حالا هم می تونی از این همه سال زندگی مشترک و مهمتر از همه اینده دخترت دفاع کنی.
طلاق یعنی پاک کردن صورت مسئله. بمونو به خاطر بچت از زندگیت دفاع کن. شوهرت هم در اینده ازت قدر دانی میکنه.
سلام عزیزم آخع ما زنا چه قدرررررررررررر بد بختیم که حتی اگه بدونیم عشقمون بابای بچمون بهمون خیانت کرده ناراحت میشیم اما میگیم باز هم دوسش داریم و طاقت دوریش رو نداریم ! حالا اگه همسرمون تو این شرایط قرار بگیره نظرش در مورد ما چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما عزیزم اگه هنوز میتونی تو همون خونه بمونی بمون و تحمل کن شایییییید یه روزی بفهمه چه اشتباهی کرده از طرفی بچت هم هست باید به فکر اونم باشی