با دروغگویی خانمم چه طور بر خورد کنم ؟
سلام دوستان
من قبلا هم از کمک و راهنمایی های این انجمن خیلی استفاده کرده بودم و الان درگیر یک مسئله ای شدم که مجددا به کمکتون نیاز دارم .
حقیقتا من 35 ساله هستم و خانمم 33 ساله و حدودا یک سالی میشه که ازدواج کردیم و واقعا هم از زندگی ام راضی هستم ، خانمم هم چیزی کم نمیزاره برای زندگی .
اولین چالش زندگی ما حدودا یک ماه پیش رقم خورد که بابت یک اتفاقی که خانمم تو فضای مجازی مرتکب شد ( بحث چت کردن و ... با دیگران ) من اعتمادم خیلی نسبت به ایشون از بین رفت ( خودش هم بیان میکنه که اشتباه کرده و به ظاهر سعی در جلب دوباره اعتماد من داره )
بعد از اون اتفاق ، قضیه داشت خوب پیش میرفت تا چند روزه قبل که بابت کاری مجبور شدم برم شهرستان و دو سه روزی خونه نباشم .
همان روز اول خانمم پیام داد که فردا با چند تا از دوستاش میخان برن بیرون تفریح که من چون اصلا از اون دوستاش خوشم نمیاد اجازه ندادم و خیلی محترمانه گفتم بزار من برگردم اصلا دو تایی باهاشون میریم بیرون ( حقیقتا من از رفتار و برخوردها و نوع پوشش اون خانمها خوشم نمیاد و دوست ندارم همسرم باهاشون ارتباط داشته باشه ).
فرداش از خانمم پرسیدم باهاشون که بیرون نمیری ؟ و خانمم جواب داد جایی نمیرم بهشون هم پیام دادم که نمیام . خیالم راحت شد و گفتم خب چی کار میکنی گفت یه سر به مامانش میزنه و بعد میره خونه و خونه رو مرتب میکنه .
خلاصه منم خیالم راحت از اینکه خانمم پیشه مادرشه و بعد هم میره خونه خودمون .
تا یکی دو روزه پیش از طریقی مطلع شدم که نه تنها با دوستاش بیرون رفتن و گشتن بلکه بعدشم رفتن خونه یکی از دوستاش که اصلا آدم سلامتی نیست و همیشه بساط مشروبات الکلی خونشون به راهه.
بعد از این اتفاق دوباره به هم ریختم که چه طور تمام اون نصف روز وقتی پیام میدادم و میگفتم کجایی ، میگفت پیش مامانمم یا دارم خونه رو مرتب میکنم و حتی گفت خسته شدم میرم بخوابم درصورتی که تمام اون مدت با دوستاش بود .
من از این ناراحت نیستم که چرا با دوستاش رفته بیرون ، از این ناراحتم که چرا وقتی به صراحت بهش گفتم نرو بهم خیلی راحت دورغ گفت و داستان پردازی کرد و نهایتا کاره خودشو کرد .
الان واقعا فکرم مشغوله که چه دروغ های دیگه ای رو قبلا بهم گفته و چه دروغ های دیگه ای در آینده میتونه گفته بشه ؟
در ضمن هنوز این مسئله رو به روش نیاوردم که من میدونم . به نظرتون چه جوری باهاش برخورد کنم و چی بگم ؟ اصلا به روش بیارم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا گیج شدم .