چرا خدا منو نمیبینه ؟ ازین بی عدالتی افسردگی گرفتم
سلام
راستش نمیخواستم بیام اینجا تایپیک بزنم چون این سایت مضرراتیم داره دفعه قبل اخرینبار کلی از پستای بعضی افراد ناراحت شده بود .
من 31 سالمه
تحصیلاتم در مقطع دکترای تخصصی تموم کردم یکی از رشتهای تخصصی داروسازی . بزرگترین مشکلم اینه بیکارم.سال94 تا96 طرممو گذروندم ولی با بی عدالتی جذبم نکردن 3 ساله خونه نشین شدم. هیچ اتفاق مثبتی تو زندگیم نمیفته . من دختریم اهل نماز روزه قران انفاق.ریا نمیکنم ولی بااینکه بیکارم درحد توانم به خیلیا کمک میکنم .
اماا خواهر برادر دومادو عروسمون تحصیلاتشون از من پایین تر.هیچکدوم نه نماز میخونن ن قران ن روزه میگیرن همشونم سالمن از نظر جسمی یعنی میتونن روزه بگیرن. همشون استخدام رسمی تو ادارات دولتی هستن . از بین خواهر وبرادرم فقط منم که ب پدرمادرم میرسم خیلی بیشترازونا.
سوالم ازخدا اینه که اگه سروکاریم چرا من این همه ساعت باید گرسنگی بکشم؟ ب مامانم میگم چرا فلانی استخدامه نمازنمیخونه میگه اون با امام زمان ععد کرده اگه رسمی بشه نمازبخونه. ببخشید اینومیگم امام زمان میفته دنبال بی نمازا؟؟؟؟؟
منیکه شاگردو بنده خوبیم براش. منیکه همیشه ایمان قوی داشتم وتوکل .منیکه همیشه صبرداشتم. همیشه مورد تمسخر اطرافیان بودکه خیلی اسگولم روزه میگیرم . بااین همه زحمت چرا بیکارم . یک ساله مدرکم رو هواست بخاطر اکسپت مقاله isi پایان نامم تا اکسپتش نیاد مدرک دکترامونمیدن . ینی انقد بدبختم ؟ چرا خدا باهام این رفتارو میکنه؟ ازش خیلی دلگیرم.عدالت ینی تواین دنیام باید ببینیم.ولی5 درصدم من نمیبینم چیزی . چرا دستمو نمیگیره