-
کرونا و افسرگی
سلام دوستان.40 سالمه و دو تا دختر دارم.یکی 11 ساله و دیگری 10 ماهه.تحصیلاتم ارشد.یک ساله که بخاطر اوضاع اقتصادی و کرونا کارم رو از دست دادم و در خانه مشغول کارای پاره وقت و دور کاریم تا امورات بگذره..اوایل بد نبود اما الان چند ماهه انگار افسردگی گرفتم..حالم خوب نیست.همش خودمو با دیگران مقایسه می کنم و زجر می کشم.اینم بگم تا قبل از گرونی ها تو یه محله متوسط تهران اجاره نشین بودم و خیلی امید داشتم صاحب خونه بشم اما با اوضاع بوجود اومده مجبور شدیم بیایم یکی از شهرکای اطراف تهران.خیلی هنر کردم با پولم یه واحد مسکن مهر خریدم اونم سه دانگ سه دانگ وکالتی بنام من و خانمم که اونم جدیدا فهمیدم نفر اول فوت کرده و حالا حالاها دادگاه بازی دارم و وکالت باطله..خیلی افکار خودکشی میاد سراغم..خیلی.روزی نیست ارزوی مرگ نکنم.بعضی اوقات هم می ترسم به بچه ها اسیب بزنم.روانم بدجور داغون شده.احساس ناامیدی و نبود اینده خیلی ازارم میده..ممنون میشم مشاوره بهم بدید.
-
سلام دوست عزیز
اوضاع سختی داری، خدا بهت قوت بده.
قبل از هر چیز می دونی چرا ما انسان ها از خطراتی که برای ما ایجاد میشند، میترسیم؟
یکی اش اینه که ممکنه بمیریم، مثلاً اگر گرگی بهمون حمله کنه، از ترس دریده شدن و مرگ و انقطاع از وابستگی های دنیوی مون مثل خانواده و فرزند، نا خودآگاه میترسیم، ممکنه فرار کنیم ، یا ممکنه با توانی بسیار بیشتر از چیزی که از خودمان انتظار داریم با گرگ بجنگیم.
این ترس به خاطر ذات ما انسان هاست که میدونیم فانی هستیم، در ذهن باور داریم رفتنی هستیم، ولی با حمله گرگ حس میکنیم وقتشه و ترس به سراغمون میاد.
اگر یقین داشتیم حیات ابدی خواهیم داشت، آیا باز از گرگ میترسیدیم؟!
نتیجه اینکه فکر خودکشی شما در این حیاتی که یه روز بالاخره خودش به پایان میرسه، رو باید از ذهن دور کرد، از طرفی افرادی که خودکشی کردن، به شدت در دنیای ابدی خسران میبینند.
----------
حالا چه باید کرد؟
امید، مهمترین سلاحیه که انسان میتونه با خودش حمل کنه، این امید هست که باعث شده با اون گرگ داستان گلاویز بشیم و با قدرتی که تصورشم نمیکنیم، بجنگیم.
امید باعث شده در زمان های گذشته، جنگجویان باوجود اینکه نفراتشون خیلی کمتر از دشمن بوده، و تو نگاه اول مرگشون حتمی بوده، با دشمن و نفرات زیادش به جنگ رفتن.
حالا نمیدونم تو بحث های دینی چقدر شناخت داری، مثلاً یکی از جنگ ها جنگ حضرت محمد بوده که به یارانش نوید پیروزی با وجود نفرات کم داده میشه، تعداد اندکی که امید به حرف حضرت محمد ص داشتن میمونن و پیروز هم میشن چون در قرآن آمده خداوند با امداد های غیبی آنها رو پشتیبانی کرده و در نگاه دشمن تعداد اندک اونها به چشم نیومده.
--------
شرایط شما خیلی سخته، ولی باید به خدا توکل کنی و با همه این مشکلات بجنگی، با امید خدمت به خانواده ات، به فرزندانت که بعد خدا چشم امیدشان به شماست.
---------
با همسرت صحبت کن ، جوری که ناامیدی از صحبت هات حس نشه، امید تزریق کن، تلاشت رو بیشتر کن، ازش بخواه تو بخش هایی که میتونه کمی مدارا کنه، هزینه ها رو پایین نگه دارین،
-
سلام به شما
من نگاهی به تاپیک گذشته و این تاپیکتون کردم. رنج های شما اغلب ریشه در خودتون دارن، تا زمانی که بدنیال اقدام مؤثر و پیگیری نباشین بارها در اشکال مختلف این رنج ها با ضعف و قوت ادامه پیدا میکنن و مسائل همگانی نظیر کرونا ضعیف ترتون میکنه اما عامل اصلی رنجتون نیست.
نیاز هست بجای این تاپیک حتما زیر نظر متخصص باشین و به موازاتش از مشاوره با کارشناسان در حوزه های مختلف دیگر بی بهره نمانید.
مثلا لازم بود این رو بدانید که در صورت جنون، مرگ یا ... طرف مقابل وکالت خود به خود باطل میشه و باید وکالت حتما به سند تغییر پیدا کنه.
لازم بود در نظر داشته باشین داشتن کلید خانه ی دیگری نه از نظر خانواده، بلکه قانون باعث میشه شما متهم ردیف اول باشین. ممکن بود این دزدی همراه با ضرب و شتم یا قتل باشه که باز هم پیچیده و پیچیده تر میشد.
لازم بود قبل از ازدواج به آگاهی برسین، با مشاور در ارتباط باشین تا مشاور تشخیص بده چه تصمیمی بنفع آینده شماست هست و بعد از ازدواج هم همینطور و مهارت هایی رو یاد بگیرین.
میبینید در عین اینکه اطلاعات کمی از شما داریم و به سوالات گذشته مدیر تالار پاسخ ندادین اما میشود متوجه شد شما حتما نیاز به پیگیری دارین و لازم هست بررسی بیشتری در موردتون صورت بگیره. امید هست با تصمیم درست آینده بهتری رو بسازین.
:72: