برخورد صحیح با شوخی نادرست همکارانم چی هست؟
با سلام.
قبلنا که جدیدا اومده بودم سرکارم، خیلی صمیمی بودم با همکاران، گل میگفتیم گل میشنفتیم. شوخی هم خب بطبع بود بینمون، ولی شوخی ها از یه حدی فراتر میرفت بعضی وقتا، متاسفانه منم بنزین میریختم روی این مسئله و قضیه رو بدتر میکردم. منم پا به پاشون و حتی شاید بیشتر شوخی ها رو ادامه میدادم.
خب این تا اینجای قضیه. من بعد یه مدتی دیدم که اون مرزها و حریمها داره بین من و همکاران داره کم کم از بین میره. لذا تصمیم گرفتم که یه تجدید نظری بکنم توی رفتارهای خودم در محل کار، شوخی ها رو کمتر کردم و نتیجه رو هم سریع دیدم. تمام رفتارها در چارچوب هست و درسته که شاید به اونصورت بهم خوش نگذره سر کار، ولی حداقلش اینه که حریمها حفظ میشه.
مشکلی که هست اینه که متاسفانه هنوز یه چند تا از همکاران موندن که اون شوخی های بیجا رو میکنن، حالا بهش میگن شوخی خرکی، شوخی دستی و ... (که خب پسرا بهتر درک میکنن من چی میگم) و من برای اینکه اصطلاحا cool بنظر برسم، همراهی میکنم باهاشون (من کاری نمیکنم و شوخی نمیکنم و بیشتر از سمت اوناس و من فقط میخندم) و ادامه میدم و .... مشکلی که هست اینه که چجوری این چند تا بزرگوار رو هم حالیشون کنیم که اون اتفاقاتی که قبلا افتاده رو shift delete کنن. اینو میدونم که با صحبت کردن درست نمیشه چون همیشه دلغک بازیا پاسخ این صحبتها خواهد بود.