نحوه برخورد با همسر(زن) که خواهان طلاق است؟
خانمم بعد 12سال آشنایی و به خاطر یکسری مشکلاتی که بینمون به وجود اومده، دلسرد شده و به شدت خواهان طلاق هستش، به خاطر ورشکستگی و عدم حمایت خانواده ام، مجبور شدم که برای آزمون استخدامی بخونم و 6ماهه از خانمم دور بودم اما کاملا حمایتش کردم از نظر مالی، اما اروم آروم افسرده شده و و الان طلاق میخواد، من نه خیانت کردم بهش، نه دست بزن، نه بی ادبم، نه اعتیاد و نه چیز دیگه، فوق لیسانس دارم و خداروشکر آزمون رو قبول شدم و میرم سر کار دولتی خوب،،، اما اصلا خانمم دیگه منو نمیخواد، واسم عجیبه و نمیدونم باید چیکار کنم، خانوادشون هم بامن موافقن اما خب خانمم به خاطر مشکلات مالی خیلی اذیت شده تو زندگیمون و مجبور بود سر کار بره، واقعا در حیرتم چطور اینهمه عشق رو از ذهنش چطوری بیرون کرده
ممنون از شما دوست گرامی بابت همدردیتون
اصلا فرصت بهم نمیده که برم پیشش، پرخاشگر و انگار متنفر شده از من، واقعا عجیبه واسم،،،، میگه همه چی تمومه
- - - Updated - - -
۱. خودتون و همسرتون چند ساله هستین؟من 33 و ایشون 30
۲. در اینمدت در دوران عقد بودین یا زندگی مشترکتون رو زیر یک سقف شروع کردین؟زیر یک سقف بودیم و زندگی مشترک
۳.چند وقته از ورشکستگی شما میگذره؟6ماه
۴. خانمتون چه مدتی خرج منزل رو دادن؟من و ایشون باهم کار میکردیم، باهم بوده، این 6ماه کاملا حمایتش کردم
۵. چرا فکر میکنین خانوادتون از شما حمایت نکردن؟ حمایت بوده اما کم بوده واقعا، بخاطر اینکه خانواده من ازم دور بودن خوب ندیدن شرابط ما و بی احساسی زیاد دیدیم ازشون
۶. ایشان سابقه ی افسردگی یا ... داشتن؟دارو مصرف میکردن؟ سابقه نداشتن، دارو هم مصرف نکردن تا حالا،،، یک سقط داشتیم و بعد از اون خیلی بهم ریخت
۷. رابطه همسرتون با خانوادتون و بالعکس شما با خانواده ایشان چطور هست؟ رابطه من با خانواده ایشون عالی بوده و الان یکم سردشده اما هنوز منو دوس دارن اما چون شاهد ناراحتی دخترشون هستن، خیلی دلخورن اما نه اینکه بگن جداشید... خانواده من تا دوسال قبل یک رابطه معمولی،،، اما دوساله که بخاطر دوری رابطشون با خانمم خیلی خیلی کم شده متاسفانه و من بخاطر همین میگم خانوادم کم گذاشتن
8_میگن به دوریت عادت کردم و احساسم بهت از بین رفته، و میگن از خانوادت متنفرم
9_نه واقعا، هیچ مشکلی
۸. خودشون چه دلیل روشنی برای این درخواست دارن و اونو بشما گفتن؟
۹. آیا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیکی 69
خودتون میگین که آروم آروم افسرده شده، پس میتونه آروم آروم هم خوب بشه.
افسردگی هم مثل همه مریضی های دیگه درمان داره.
دنبال دکتر باشین برای درمان افسردگی.
دارو درمانی خیلی خوب جواب میده.
ایشون حق دارن که الان افسردگی گرفته باشن، با صحبت های آروم در شرایط مناسب همراهیشون کنین و ازشون بخواین هر دو نفر برین پیش دکتر.
ازشون فرصت مجدد بگیرین.
کاملا بدون دعوا و درگیری و ....
اصلا نمیذاره که برم پیشش، مخصوصا الان که ایشون تهرانن و من شهرستان،، خیلی بد شده همه چیز