بهترین جواب برای سوالایی از این دست چیه به نظرتون؟
سلام خدمت همگی، امیدوارم حالتون خوب باشه
دوستای عزیز میخواستم نظرتون رو بدونم در مورد اینکه به یه سری از سوالای خصوصی که مردم با بی ملاحظگی از آدم میپرسن چه جوابی میشه داد؟ سوالا در مورد ازدواج هست و شاغل بودن
مثلا چند نفر هستن که همیشه از من در مورد ازدواج سوال میپرسن. حقیقتش سوالاتشون هم از نظر من به غایت مضحکه. مثلا "خبری نشد؟!" یا "ازدواج نکردی هنوز؟!"، "مادرت تو رو شوهر نداده هنوز؟!"، "دختر زود باش خودتو به یکی قالب کن دیگه!" یا مثلا تازگیا دیدم یکی اومده بود خونمون گفت ادای چای آوردن برای مادر شوهرت رو در بیار ببینم! ...بقیه رو نمیدونم ولی اینجور سوالا برام به شدت مسخره به نظر میاد مخصوصا لحن پرسیدنشون خیلی ایراد داره و در ضمن من نه اهل خاله خان باجی بازی هستم نه اهل بازیگری یا حتی اهل قالب کردن خودم به دیگران! یه نکته دیگه اینکه وقتی تو آرایشگاه این سوال از من پرسیده شد" مادرت تو رو شوهر نداده هنوز" و من جواب دادم که نخیر من مجرد هستم دیدم خانومای متاهل یا خانومایی که دختراشون ازدواج کردن پوزخند زدن و به همدیگه نگا کردن.
سوال بعدی که خیلی از من میپرسن اینه که کارت چیه؟ نشده من یه بار برم خیابون یا باشگاهی جای تفریحی، مهمونی و غیره ای و این سوال از من پرسیده نشه. در ضمن من اولا خیلی حساسم در مورد حریم خصوصیم و اگه یه نکته از زندگی شخصیم رو به کسی بروز بدم حدود یه هفته اعصابم به هم میریزه که چرا اینکارو کردی و چرا مسائل خصوصیت رو بازگو کردی. دوما اینکه تصور کنیم بر فرض خانم فلانی نیتش از این سوالا خیره، خب من به ایشون جواب میدم ولی وقتی وسط کتاب فروشی این سوال رو از من میپرسن من جواب دادنی ده نفر دیگه هم میشنون و من ناراحت و معذب میشم. یکی از کسانی که میشناسم وسط یه جای خیلی شلوغ از من پرسید که کارت چیه؟ گفتم کار نمی کنم فعلا. همینجوری خیلی بی ملاحظه گفت: وای تو عرضه نداشتی تو این چند سال یه کار برا خودت دست و پا کنی؟! ......من هرچقدرم بگم این سوالا رو من تاثیری نداره بلاخره تاثیر منفیش رو میذاره چون یکی دو تا نیست. الان رفت و آمدم به اجتماع رو کم کردم صرفا به خاطر همین سوالا.
یکی از دوستام هم که ازدواج کرده از من یه سوال واقعا زشتی پرسید که من گذاشتمش کنار از زندگیم خیلی باهاش سر سنگین شدم. همش گله و شکایت میکرد از اینکه مردم ازش میپرسن چرا بچه دار نمیشی ولی خودش در کمال وقاحت از من پرسید (پیشاپیش عذر میخوام) که راستشو بگو تو که مجردی چجوری دووم آوردی تو مسائل جنسی و چیکار میکنی؟ من مجرد بودنی صب تا شب گریه میکردم به خاطر مسائل جنسی حل نشده! (به من چه اصلا این موضوع؟! من از شما سوال پرسیدم که تو مجردی چیکار میکردی؟!) این حرفش خیلی بمن برخورد چون نه تنها سوالش واقعا خصوصی بود بلکه یه جوری مطرح کرد که انگاری من روابط جنسی نامشروع دارم و بهش نمیگم و همش سعی داشت اسم پسر از زیر زبونم بکشه بیرون. منم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر مسیر زندگیم شاید موفقیت آمیز نبوده باشه ولی حداقل اخلاقیات درش حرف اول رو زده.
نظر شما در مورد جواب دادن به این مدل سوالا چیه؟ (خودم جواب ساده ای میدم ولی حس می کنم اعتماد به نفسم میره گفتنی سر کار نمیرم یا ازدواج نکردم رو حمل بر نداشتن خواستگار میذارن که اولا این به کسی مربوط نیس دوما به خاطر نداشتن خواستگار نیست و خودم فعلا نمیخوام)