شکی که مثل خوره به جونم افتاده!!
سلام همدردیهای عزیز.قدیمی ترها منو بهتر میشناسن.20ساله ازدواج کردم،مشکلات ریزودرشت وزیادی داشتم اما جدیدترینش که ازتون کمک میخوام راهنماییم کنین چطور رفتار کنم:
ماجرا برمیگرده به چند وقت پیش که خیلی اتفاقی بالای سر شوهرم رفتم کار داشتم نگاهم به گوشیش افتاددرحال چت کردن با کسی بود اون نوشته ای که یه لحظه دیدم ودستپاچگی شوهرم،حس کردم طرف مقابل یه مرد نمیتونه باشه و اسمی هم که سیو کرده الکیه(نام همسایمون بود که رابطه رسمی باهم داریم)اون شب رو تاصبح کابوس دیدم فرداشبش نتونستم جلوی خودمو بگیرم خیلی آروم پرسیدم فلانی کیه آخه خیلی وقتا دیدم اسمشو که تو چتهاته گفت همسایمونه.ادامش ندادم فقط توی یه فرصت مناسب دیگه گفتم خیانت خط قرمز منه واقعی ومجازی هم نداره اگه پاش بیفته میزنم زیر همه چیز.
تااینکه چندروز پیش دختر 11ساله یکی از اقوام شوهرم برای دخترم نامه ای نوشت که من اتفاقی دیدم ومیخواستم بریزمش توی آشغالی که دیدم نوشته بابات تو واتس آپ بایه زن رابطه داره به اسم فلان(همون نام همسایمون)بعد تو ببین کیه.
دختر9ساله من هم جوابش رو داده بود:به بهونه ای کنار بابام رفتم ودیدم اونو ولی نفسم بند اومد چون پروفایل اون...(یکی از نزدیکان منه:302:)
نمیدونم میتونین تصور کنین چه جهنمی توی ذهن من شد:تمام زندگیم یه لحظه شد فیلم ترکی
وحشت کرده بودم از اینکه دخترم رو خیلی بچه میپنداشتم درحالیکه چقدر بزرگ شده بود،ازدنیایی که دیگه بچگی در اون نبود،ازاسترسی که بچم اون لحظه گرفته بود:302:
خلاصه عکس نامه ها را برای شوهرم توی واتس آپ فرستادم و گفتم چه جوابی براشون داری؟!!
اونم سریع اومد خونه وقسم خورد که هیچی نیس واصلا شماره اون شخص رو نداره ونمیدونه این حرفها رو بچه ها از کجا در آورده اند!!
ولی بعدش که حالش سرجاش اومد وشاکی شد که چرا بهش شک کردم وبرای خودش مهلت تعیین کرده تایه مدت نمازش رو میخونه اگه نعوذبالله خدایی هست باید بلایی سرمن بیاد برای تهمتی که بهش زدم وگرنه قید همه پیروپیغمبر رو میزنه.
انگار این وسط یه چیزی هم بدهکارشدم عوض اینکه او به من ثابت کنه چیزی نیس به من میگه برو از شوهر اون زن بپرس زنت چکار داره میکنه!!خلاصه زده به کولی بازی وقهر سنگین وناله ونفرین.منم موندم بایه دنیا شک واگه واقعا بهش تهمت زده باشم چی!!اگه مثل فیلمها رو دست خورده باشم چی!!
اصلا چکار باید الان بکنم؟؟
هروقت دارم نماز میخونم میگه الهی به کمرت بزنه:302::302:
شوهر من رو میشل،شیدا،گیسو کمند و...بهتر میشناسن کینه ایه واز هرچیزی راحت کوتاه نمیاد.واقعا من اشتباه کردم؟؟؟؟
پ ن:چتهایی رو به من نشون داد که واقعی بودند وباهمسایمون بود.اونی که اون شب من دیده بودم نبود(چقدر از کنکاش وجستجو متنفرم.من هنوز رمز گوشی شوهرم رو نمیدونم)