ناراحتی خانمها = عصبانیت آقایون ؟
توی یکی از صحبتهایی که با آقایون داشتم، (اشخاص مـتأهلی که اطرافم هستن)، اونا اظهار می کردن که حداقل 90 درصد علت عصبانیتهاشون این بوده که خانمشون رو ناراحت میدیدن، یعنی در واقع چهره مغموم و در هم خانم باعث عصبانی شدن بیش از حد اونها بوده و اینطور میگفتن که دوست ندارن به هیچ وجه همسرانشون رو ناراحت ببینن...
حالا کنجکاو شدم ببینم این قضیه چقدر صحت داره؟ آیا واقعا ناراحتی خانمها مساوی میشه با عصبانیت آقایون؟
:72: :72:
RE: ناراحتی خانمها = عصبانیت آقایون ؟
جالبه منم میخوام بدونم
آقایون کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظور اين آقايون از ناراحتي خانمشون چي هست؟!
ناراحتي خانم ناشي از رفتار وكردار آقايان مي شود يا اينكه نه دليل ديگري دارد؟!
بله
ناراحتی خانومها به دو دلیل موجب عصبانیت آقایون می شه.
1- اینکه حتی خودشون هم گاها نمی دونند علت ناراحتیشون چیه و مرد هم از فرط استیصال از کمک و نحوه کمک برای کاهش ناراحتی شروع به عصبانیت و ناراحتی می کنه
2- ناراحتی گاها از توقعات (به نظر مرد) نامربوط و خودخواهانه و غیر قابل حصول زن برمیاد. در این شرایط هم همچین اتفاقی میفته
بله. همسر من هم همیشه وقتی عصبانی می شه که منو ناراحت می بینه. در مورد همسر من که صادقه.
بله متاسفانه خیلی وقتا این اتفاق میفته ولی به نظر من در مواقعی که خانوما ناراحت هستند ،بهتره آقایون دنبال راه حل برای ناراحتی خانوما نگردند بلکه به حرفای خانوما گوش بدن . اینطوری خانوما از لحاظ احساسی تخلیه میشوند و دربسیاری از موارد همین گوش شنوا کل ناراحتی رو برطرف میکنه.
من وقتي ناراحت هستم دوست دارم شوهرم باهام حرف بزنه و در مورد سئوالهام بهم جواب بده چون زماني كه سكوت مي كنه و وقتي بهش مي گم چرا ساكتي پس چرا جواب نمي دي مي گه خوب چي بگم تو داري حرف مي زني و من گوش مي دم در اين جور مواقع بي نهايت عصباني مي شم و ناراحتي من تبديل به عصبانيت مي شه و مطمئنا اون هم عصباني مي شه
براستی این چنین است همیار عزیز.
چرا؟ چون مرد در آن هنگام فکر می کند نتوانسته انتظارات زنش را تامین کند و دلیل ناراحتی خانوم خود را این می داند و وقتی هم از همسر خود دلیل ناراحتی را می پرسد و او جواب نامعلوم می دهد وضع بدتر می شود.
ممنون دوستان از جوابتون :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
نظور اين آقايون از ناراحتي خانمشون چي هست؟!
ناراحتي خانم ناشي از رفتار وكردار آقايان مي شود يا اينكه نه دليل ديگري دارد؟!
منظورشون همه نوع ناراحتی هایی بود که برای خانمها به وجود میاد، چه مسببش خودشون باشن چه نباشن..
اما جالب اینجاس، وقتی خانمها ناراحت هستن به تنها چیزی که احتیاج ندارن عصبانیت آقایونه، اما این اتفاق به دلیل علاقه ای که آقایون به همسرانشون دارن پیش میاد، اون وقت خانم ناراحت تر و ناراحت تر میشه و آقا عصبانی تر و عصبانی تر!
پس شاید بهتر باشه خانمها تا اونجایی که می تونن ناراحتیشون رو کنترل کنن و آقایون هم عصبانیتشون رو
:72: