خانومم شدیدا فحاش و شکاک است - نمیدونم ادامه بدم یا طلاق بگیرم!
سلام دوستان عرض ادب.
آقایی 27 ساله هستم که حدود 2 ساله ازدواج کردم و 6 ماهه که زیر سقف هستیم و بچه هم نداریم.
اولا اینکه میدونم تو هر دعوای زن و شوهری، هر دو طرف مقصرن و منم اشتباهاتی داشتم. اما میخوام وضعیتی که الان درگیرش هستم رو عرض کنم خدمتتون.
خانوم بنده تو مواقع دعوا شدیدا فحاش و توهینگر هست. رکیک ترین الفاظی که فکرش رو بکنید که شرم دارم اینجا بیان کنم. اول از خودم شروع میکنه و بعد به پدر و مادر و اعتقادم و قومیت و... میرسه. توی دعواها با تمام وجود فریاد میزنه و جیغ میکشه، صاحب خونه دو سه بار مارو جواب کرد که با شرمندگی و... پشیمونش کردم که بتونم تا آخر سال بمونم.
تقریبا نسبت به هر شخصی بدبین هست. حتی کسایی که اولین بار میبینتشون. خدا نکنه شروع کنه پشت سر کسی حرف زدن، منم باید حتما به اون طرف فحش بدم تا راضی بشه. حتی بارها مجبورم کرده به مادر و پدرم فحش بدم تا جیغ و داد نکنه. (با اینکه بعدش باز کار خودشو انجام داده)
شکاک هست. شک الکی و بدبینی بیجا به محل کارم داره، بارها و بارها گوشیم رو چک کرده و با اینکه هیچوقت چیزی پیدا نکرده بازم ادامه داده این کارو. دیروز رفت اسم چندتا مخاطب و همکارم رو از گوشیم حذف کرد.
2 ساله ازدواج کردیم، اما هنوز اسم آدمایی که قبلا باهاشون دوست بوده تو خونه ما هست. بارها گفتم دوست ندارم اسم پسرایی که الان نیستن رو بیاری، اما میگه "بابا اونا که چیزی نیست و دیگه رفتن" و ادامه داده. مثلا فلانی تو فلان چیز از تو بهتر بود!
سرتون رو درد نیارم، مشکل اصلی من باهاش فحاشی بسیار رکیک و خشم کنترل نشدنیش هست. بارها از سرکار با میگرن اومدم خونه، شروع کرده بدون مقدمه پشت سر خانوادم حرف زدن و نذاشته من بخوابم یا دراز بکشم. بعدش هم که گفتم "ای بابا سرم درد میکنه بذار واسه یه موقع دیگه" گفته باز تا حرف خانوادت شد سرت درد گرفتی ک... و شروع کرد به فحش دادن و منم چندبار از کوره در رفتم و درگیری فیزیکی هم داشتیم.
بارها به طلاق فکر کردم، اما از حسای بدی که میگن بعدش میاد واهمه دارم. نمیدونم چه کنم؟! مشاوره هم رفتیم بی فایده بوده، بزرگای فامیل هم یه بار وساطت کردن اتفاقی نیفتاده
ببخشید طولانی شد، دلم پر بود