من يك دختر مذهبي هستم كه به فيلمهاي غير اخلاقي معتاد شدم.
به نام خدا
قبل از اينكه توضيحات را شروع كنم عذرخواهي ميكنم به خاطر بيان اين مسائل و بايد بدونيد ايجاد اين تاپيك و گفتن اين مسائل براي خود من خيلي سخت است ولي واقعا چاره اي ندارم.
من يك دختر مجرد 31 ساله هستم از خانواده اي مذهبي كه خودم هم شخصي مذهبي هستم . متاسفانه حدود 2 سال قبل بود كه به طور خيلي اتفاقي با سايتهاي مستهجن توي گوشيم برخورد كردم و چند فيلم ديدم. اوايل خيلي حالم بد بود ولي مطمئن بودم كه يكي دو بار نگاه ميكنم و بعد توبه مي كنم و سراغشون نميرم. غافل از اين كه اين مسائل اعتياد آور هست. با گذشت زمان تقريبا هر ماه به مدت دو الي سه ساعت من فيلم نگاه مي كردم اون هم زمانهايي كه اوقات فراغت داشتم تا اينكه عذاب وجدان هاي شديدي گرفتم و ديدم دارم اعتياد پيدا مي كنم و خبري از ترك كردن نيست .
البته بعد از هر بار ديدن تا چند روز از شدت عذاب وجدان به حالت افسردگي هم مي رفتم و زندگي برام بسيار پوچ و بي معني ميشد . و هربار بعد از گذشت چند روز توبه مي كردم و از ته دلم با گريه و التماس از خدا طلب مغفرت مي كردم و واقعا هم آروم مي شدم. بيشترين زماني كه تونستم تحمل كنم نزديك به سه ماه بود و باز با فشارهاي شديد روحي و جسمي مخصوصا زمانهايي كه به سيكل زنانه نزديك ميشدم به دليل تغييرات هورموني ، كشش خيلي زيادي من رو به ديدن فيلم وادار مي كرد و دوباره بعد از ديدن افسردگي ها و عذاب وجدان هاي بسيار شيد تر از قبل نصيبم ميشد و ترس از اينكه اين موضوع تا كي مي خواد ادامه داشته باشه ...
هر روشي كه فكر كنيد پياده كردم. كل برنامه ها و فيلتر شكن ها را پاك كردم قسمتي از گوشيم را غير فعال كردم اما نهايتا دو يا سه ماه دوام آوردم و باز كارم را تكرار كردم. خيلي وقتها به خاطر ازدواج نكردنم خودم را توجيح كردم و ميگفتم حتما اگر ازدواج كني ترك مي كني ولي الان ديگه واقعا مطمئن نيستم چون دارم ميبينم كه نتونستم جلوي هواي نفسم را بگيرم و نگراني شديد من اينه كه اين روال تا كي ادامه خواهد داشت؟
لازمه در مورد بعضي سوالات احتمالي توضيح بدم . در مورد ازدواج اينكه واقعا هيچ راهي وجود نداره چون اصلا خواستگاري نيست و هر موردي هم كه بود به صورت خيلي مسخره و با دليلهاي بچهگانه به هم ميخورد و من الان ده ساله كه بزرگترين مشكل زندگيم ازدواج هست . من عاشق ازدواج كردن و مادر شدن هستم ولي مطمئنم كه فعلا مشيت خدا براي من اين بوده كه همسري نداشته باشم اگر چه از نظر ظاهري مالي و اخلاق و مهرباني به معناي واقعي كلمه چيزي كم ندارم (حمل بر خودستايي نشه) به همين دليل اين موضوع اينقدر براي من مهم و مساله دار هست كه قطعا بايد در تاپيك جداگانه اي بررسي بشه و لطفا شما در نظراتتون اين مورد را فعلا منتفي بدونيد.
من آدم پركار و شلوغي هستم البته از نظر شخصيت آرام و معمولي ام و شخصيت عجيبي ندارم ولي خيلي كم زمان خالي در زندگيم پيدا ميشه. يعني در روز 9 الي 10 ساعت سر كار ميرم . بقيه زمان هم باشگاه و يك كلاس آموزشي و در نهايت خواب و وقت گذاشتن براي خانواده است و اينطور نيست كه زمان خالي زيادي داشته باشم. ولي متاسفانه عادت كردم كه چطور در همين زمانها اين كار زشت را تكرار كنم..
بيشتر از 10 سال هست كه خواننده خاموش همدردي هستم از زمانيكه كاربران فعال زيادي بودند و تقريبا همه را مي شناسم و از مشورتهاي اونها هميشه در بخشهاي مختلف زندگي استفاده كردم. ولي الان با اين شرايط سختم با كمال احترام و تواضع دست ياري دراز ميكنم به سمت همهي اعضاي با سخاوت سايت از جمله مدير محترم همدردي و فرشته مهربان و گيسو كمند و بي نهايت و شميم الزهرا و پوه و كراي و تك تك كاربران محترم كه جسارت نباشه كه اسم نبردم ، تقاضا دارم با كمكهاتون اين بنده گناهكار را با خالق توبه پذيرش آشتي بديد.
(شايد من دقيقا هر روز فرصت نكنم پاسخ بنويسم ولي حتما نظرات را ميخونم و سر فرصت جوابگو هستم)
با تشكر و احترام