RE: همش داریم دعوا میکنیم
سلام دوست عزيز
من همچين چيزي رو قبول نميكنم ، يعني شما آروم و بي حرف نشستي يه دفعه خانومت ميادو چنگت ميندازه!!! فكر ميكنم يه ورده زيادي دلت پر بود و مثل بقيه مردها گارد گرفتي.لطفا چند نمونه از دعواهاتون رو برامون بگيد شايد بشه هم قضاوت كرد هم كمك.
مرد شیشه ای عزیز اخلاق همسر من هم کاملا مثل همسر شماست زندگی ما هم بجز چند خط آخر کاملا مثل زندگی شماست . من هم از همین مشکلات دارم رنج میبرم فقط تنها فرق ما اینه که تا حالا دست روش بلند نکردم.اما راهنمائی من اینه که قبل از اینکه به روز من بیفتی جلوشو بگیر البته منظورم اصلا این نیس که باهاش لج کنی یا دعوا کنی منظورم اینه که بشینید صادقانه با هم حرف بزنید و مشکلاتتون رو حل کنید.من موافق مشاور نیستم چون بهترین مشاور خود آدمه. اگه خودتون نخواین دنیا هم جمع بشن نمیتونن براتون کاری کنن البته از راهنمائیهای خوب و درست حتما استقبال کن.
خانم طراوت شما چرا اینقدر با مردها مخالفین؟ یا واقعا خودتون خیلی خوبین که با ورتون نمیشه زنهای دیگه اینجوری باشن و یا اینکه خدای ناکرده شوهرتون فوق العاده بد اخلاق هستن؟
دوست عزیز بیشتر سر چه مسائلی دعواتون میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
سلام دوست عزيز
من همچين چيزي رو قبول نميكنم ، يعني شما آروم و بي حرف نشستي يه دفعه خانومت ميادو چنگت ميندازه!!! فكر ميكنم يه ورده زيادي دلت پر بود و مثل بقيه مردها گارد گرفتي.لطفا چند نمونه از دعواهاتون رو برامون بگيد شايد بشه هم قضاوت كرد هم كمك.
اول ممنون از اینکه جواب دادین.
بعدش اینک اخیرا تو دعوا یهو قاطی میکنه و حمله میکنه. من سعی میکنم جلوشو بگیرم.
اصلا هم گارد مردونه نمیگیرم. مشکل من خود دعواست. اینکه چرا باید همش مثل سگ و گربه بپریم به هم.
اخرین دعوای ما 2 روز پیش بود. فکر میکنید سر چی ؟ سر صدای تلویزیون . مسخره است بخدا. من داشتم فیلم میدیدم یکمی ترسناک بود و سرو صداش زیاد بود. شاکی شد. من ازش خواستم حالا که تو این اتاق کار خاصی نداری برو اون اتاق تا منم این فیلم رو با هیجان ببینم. اما مخالفت کرد. و بحثمون بالا گرفت. که یهو دیدم شیرجه زد سمت من. قبل از اینکه کاری صورت بده دستو پاشو گرفتم.
البته اینو هم یادم رفت بگم که جدیدا فحش هم داره بینمون باب میشه. و اولش اون شروع کرد. هی گفتم تو دعوا فحش نده. گوش نکرد . حالا منم یاد گرفتم.
شما بگین من چیکار کنم ؟
دوست عزیز من خیلی کوچکتر از اونیم که بخوام شما رو راهنمایی کنم ولی من به عنوان یه خواهر میگم بهتره یه مدت روشتونو عوض کنید یعنی به جای انتقاد ازش تعریف کنید من نمیگم شما مقصرید ولی اون کار بهتره متاسفانه این جروبحثها جز اینکه روی شما رو بهم باز کنه نتیجه ای نداره
خواهشا" کاری رو که گفتم انجام بدین و نتیجه اش رو به من بگین
tanzimekhanevadeh.ir از این سایت استفاده کن و مقالاتش رو بخون. کمک زیادی میکنه. حیف که من این مقالات رو خیلی دیر پیدا کردم
چرا مثل دو تا آدم عاقل و بالغ نميشينيد با هم صحبت كنيد و مشكلاتتونو حل كنيد من فكر ميكنم يه كم داريد با هم لجبازي مي كنيد اگر از هم دلخوري داريد سعي كنيد با صحبت حلش كنيد و نذاريد كينه از هم تودلتون بمونه. شايد اونم حرفهايي براي گفتن داشته باشه نذاريد حريم بينتون شكسته بشه.
http://www.asheghi4u.net/ اینجا رو هم حتما ببینید