-
عاشقی بد دردیه
سلام دوستان
من به همفکریتون احتیاج دارم البته نه در مورد خودم بلکه درمورد دختر خالم
داستان از این قرار :
دختر خاله من وحشتناک احساساتی هست و من از وقتی چشمم رو باز کردم و ایشون رو شناختم به دنبال یک عشق راستین بود و بدبختیش اینه که وقتی عاشق میشه زمین و زمون رو به هم می دوزه و اگه اتفاقی بیوفته هیچی دیگه کارش گریه هست یا ناامیدی و آرزوی مرگ کردن.تا اینکه تصمیم میگیره با یکی که از نظر خودش عشق واقعی هست ازدواج می کنه ولی با چه بدبختی خانواده پسر مخالف بودن و 6 سال درگیری داشتند تا اینکه موافقت شد ازدواج کنن بعد شب عروسی پشیمون شد که این به درد من نمی خوره و با اشک و آه رفت خونه بخت.دوباره 6 سال با درگیری زندگی کرد و کتک و توهین و تنفر تا اینکه 1 سال پیش جدا شد و در این میون باز عاشق پسر داییش شد و اون هم ولش کرد و رفت.تا اینکه من تصمیم به ازدواج گرفتم و گیر داد که الا و بلا من هم یکی مثل شوهر تو می خوام بله سرتون درد نیارم و اون کسی که می خواست پیدا کرد 2 سال از خودش کوچیکتر و ساکن سمنان( ما شیراز هستیم)،وای یک عشقی بینشون به وجود اومده وحشتناک اصلا دوتاشون دیونه هم هستند.پسره با خانوادش در میان گذاشته و پدر پسره 100در 100 مخالف هست و گفته راضی نیست. شاید باورتون نشه دیشب دختر خاله محترم دیدم شده بود عین جنازه از بس گریه کرده بود و غصه خورده بود.در ضمن بگم دختر خالم مشکل خانوادگی هم داره و همش می خواد از جو خانوده فرار کنه.شما بگین مشکل اون چیه؟آیا واقعا مشکل روحی روانی داره؟آیا رفتارش عادی ؟ راهی هست که بشه کمکش کرد؟اشتباه اون کجاست و چه طوری می تونم کمکش کنم تا مثل یک انسان نرمال محکم زندگی کنه؟دلم خیلی براش میسوزه.
-
RE: عاشقی بد دردیه
به نظرم دخترخاله شما اينقدر احساسي فكر مي كنند كه اصلا بعيد نيست كه اين آقاپسري كه دو سال ازش كوچيكتره به هزار مكافات بياد و بگيردش و بعد باز هم پشيمون نشن. ازدواجي كه با صلح و دوستي انجام مي شه بعدها به هزار مشكل برمي خوره چه برسه به اين جور ازدواجها.
اينطوري كه مي گي دخترخاله ات اينقدر احساسي يه كه بعيد مي دونم گوشش به هرگونه نصيحتي بدهكار باشه. واقعا جالبه كه با اين تجربه اي كه داره هنوز هم داره مثه يه دختر 14 ساله رفتار مي كنه.
اي كاش وقت زيادي براش بذاري و باهاش بيشتر صحبت كني و واقعيتهاي زندگي كه احساسش باعث شده كه نبينه رو براش شرح بدي.
البته نه به صورت مستقيم چون اينطوري تو رو از خودش طرد مي كنه و ديگه باهات درد دل نخواهد كرد. به صورت غير مستقيم مثلا بگو فلان دوستم اينطوري بود يا يه كسي رو مي شناختم كه اينطوري شد.....
-
عزیزم بهش پیشنهاد بده از مقالات این سایت استفاده کنند ظاهرا ایشون دیدگاه مناسبی از امر مهم ازدواج ندارن . اگه میتونی واسش پرینت بگیر .
-
ای خدا همه رو به راه راست هدایت کن همینطور این بنده حقیرتو.
امیدوارم بتونه به عشق واقعیش برسه اما با اون هم نمیتونه با احساسش زندگی کنه باید یاد بگیره از عقل و منطق برای تصمیم گیری و قضاوت استفاده کنه.
-
من با نظر نفس موافقم. بهتره اين سايت رو بهش معرفي كني.
-
عزیزم حتما باید مشاوره حضوری بروند. خیلی گره های درونی دارند که باید حل بشه. به نظر من ایشون به درمان اساسی نیاز دارند.
-
دوستان از همتون ممنونم .باشه حتما میارمش و عضو این سایتش می کنم لااقل شما دوستان کمکش کنید . خدا کنه بتونه درست زندگی کنه.